hamileyken eşimi kaybettim

bu nasıl birşey ya okurken çok üzüldüm
ne diyeceğimi şaşırdım inan Allahım sabır versin dayanma gücü versin sana eşinede rahmet eylesin
bebeğin için sımsıkı tutun hayata kendini bırakmamaya çalış..

ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK ZOE BİR SINAVDAN GEÇİYORSUN ALLAHIM SENİDE BÖLE SINIYOR HEPİMİZİN SINAVI FARKLI

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı şeyi annem bana hamileyken yaşanmış malesef babamı hiç görmedim ama annem o kadar güçlü o kadar iyi bir anne oldu ki o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum yaşadığınız elbette zor ama çocuğunuz için güçlü olacak sini z siz bir annesiniz herşeyin üstesinden gelecek güce sahipsiniz lütfen kendinizi bırakmayın yavrunuzz icin

Demek heyecanlaninca kalbiyle alakali bir sıkıntı yasiyordu. Ritim bozukluguyla falan belli ediyordu kendini o cumlesinden onu anladim. Durduk yere olmasi ayri yakmistir caninizi ama ben inaniyorum bir yerlerden izliyordur sizi. Ne guzel hatirasi kalmış yaniniza hayatta her sey bos aslında cocugunuz saglikla dogar umarim. Cok zor ama dusunmemeye çalışın keşkeleri.

Okurken ağladım çok çok zor allah yardımcın olsun. Bebeğin babsının yerine bir ömür en büyük desteğin olsun allahım ona ömür versin. Güçlü ol bu senin imtahanın allah rahmet eylesin.

3 dads 1 mom diye bir dizi var.. sizin yazınızı okuyunca o geldi aklıma romantik komedidir. belki size de iyi gelir , başınız sağ olsun. Umarım biraz gülmek size iyi gelir

başın sagolsun Allah rahmet eylesin

Basiniz sagolsun. Cok zor kavusmussunuz bebeginize, esinizden yadigar size, kendinize iyi bakin ki bebek de saglikli devam etsin. Buyuk bir aci soylenecek cok soz olmuyor

Aynı sizin gibi benim arkadaşımda 2 aylık hamile iken eşini kaybaetti eşi daha 34 yaşındaydı ve gözlerinin önünde aniden kaybetti.Çok zor günlerdi eşi benim eşimin çokkk yakın arkadaşıydı mahvolduk onu teselli etmek ne kadar zordu... ama 5 yaşındaki kızı ve karnındaki bebeği için güçlü oldu.Şimdi oğlu 4 yaşında ve babasının kopyası tek teselli bu... ayrıca minik oğlu babasının adını yaşatıyor...Size Allah sonsuz sabırlar versin biliyorum çok zor ama evladınız için güçlü olmalısınız...eşinizin mekanı cennet olsun...

Son düzenleme:
allah size sabır ve dik durabilme gücü versin,başınız sağolsun...

ne zman vefat etti eşiniz? Allah mekanını cennet eylesin

Rabbim yardımcın olsun sana bol bol sabırlar versin..Allah ım sana ondan bir hatıra bırakmış..mekanı cennet olsun inşallah

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah rahmet eylesin. Okurken içim yandı, çok çok üzüldüm. Rabbimin takdiri, elden bişey gelmiyor maalesef.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Size can, yoldaş, teselli olur inşallah..

Harika bi emanet bırakmış size.A llah sabır versin. Söyleyecek bişey de bulamıyo insan.Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Allah evladından yana güldürsün inşallah. Mekanı cennet olsun eşinin. Sabırlar dilerim.

çok çok uzuldum rabbim yardımcınız olsun gücünüz kuvvetınız artsın diye fetih suresı okuyun..allah bebegınızı elınıze saglıklı bısekılde almayı nasıp etsın..size rabbımden sabır dılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…