Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Açık yazacağım için şimdiden kusura bakma. Kocan açık açık iş atmış kadına. Saklayacak birşey yoksa o mesaj silinmez. Erkeklerin yoğun olarak bulunduğu bir yerde çalıştığım için biliyorum.Nişanlısı olan,evlilik hazırlığı yapan,eşi hamile olan erkelerden böyle yaklaşımlar aldım. Açıkcası bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmayacağım için işim olmaz diyorum. Ancak erkeklerin bu tip yaklaşımları kafa karıştırıcı olabilir. Karşısındaki kadın açık açık flört ettiğini düşünebilir (ki bu çok normal). Erkekler galiba bir kez evlenmedi mi evdeki kadını garanti olarak görmeye devam ediyor. Bazı durumlarda da (hamilelik gibi) eski bekar hayatlarındaki alışkanlıkları sürdürüyor. Zararsız olabilir ama bir sınırdan sonra ilişkinize zarar da verebilir. Çok ince bir sınır var.Çoğu erkek (bu benim görüşüm) evliliğin iki kişi arasındaki mutlak sadakatinden geçtiğinin farkında değil. Ne yapılması gerektiği konusunda maalesef birşey söyleyemem çünkü ne evliyim ne de hamile bir kadınım. Sadece (nasıl yaparsın bilmem ama) arada onun evli bir adam olduğunu dolaylı şekillerde hatırlat ve asla onun için garanti bir kadın olmayacağını da. Çünkü (yine maalesef) erkekler kaçanı kovalar!
Size öncelikle katıldığımı belirtmek isterim. Konuştuğu kız da zaten eşime karşı bir karşılık görmedim. Ama ne olur ne olmaz anlamak için takip etmek zorundayım. Eşim beni garanti olarak görüyor olabilir ama vakti geldiğinde garanti bir insan olmadığımı anlayacak.

Kız &erkek arkadaş fark etmez, arkadaşlarıma iltifat edebilirim. Ama bunu eşimden saklamam gereken bir şey olarak görmüyorum. Niyetimi, yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum çünkü. İşte eşiniz de kendi niyetini biliyor ve bunu sizden saklanacak bir şey olarak görüyor. Demek ki o niyet pek iyi değil, üzgünüm. Kahvaltıyı nerede yapıyorlar, iş yerinde mi, dışarıda mı? Sorun olan kahvaltı değil, bunları sizden gizli yapması. Suçluluk psikolojisiyle siliyor yani o mesajları.

Bebeğiniz sağlıkla gelsin. Eşiniz olacak adama diyecek çok şey var da...
Kahvaltı şirkette yapılıyor. Ama dışarıya da yemeğe gidiyorlar. Sorun değil gidersin. Ama neden silersin ki mesajları. Ağırıma giden bu.

Hamilesiniz ve sizi gerçekten üzmek istemiyorum fakat normal bir iş arkadaşlığından öte bir samimiyet gibi geldi bana.
Eşiniz karşı taraftan ilgi bekliyor belli ki. Kesinlikle flörtöz bir üslup bu.
Ne yaptınız ve ya yapacağınız merak ettim.
Evet kızdan açıkca ilgi bekliyor. Kendisi de ilgi gösteriyor. Bu olay da canımı çok acıtıyor. Ama önemli değil. Objektif olabilmek için burada konuyu açtım ki sizden de görüş almak istedim. Bir süre daha takip edeceğim. Vakti gelince de kendisine yol vereceğim. Yapacağı savunmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Hepimizin iş yerinde erkek mesai arkadaşları oluyor. Ama kimse saçımıza iltifat etmiyor. Zaten mesai bitiminde(zorunlu haller dışında) mesajlaşmayı, görüşmeyi doğru bulmuyorum. Ki kimse de iş bitimi mesaj atmaz. Eşiniz sınırı biraz aşmış gibi. Ama iş arkadaşlarının da bundan rahatsız olmadığı görülüyor.
Ben iş yerimde (bekarken bile) hep derdim mesai bitimi rahatsız edilmeyi sevmem diye.

Olabilir arkadaştırlar
Rahat olun heleki bu süreçte
Bu konuyu eşinizle ciddi bir şekilde konuşun ve rahatsızlığınızı dile getirin
Konuşsam beni otoriter olmakla suçlayabilir. Hiç konuşmadan boşanma teklif etmeyi düşünüyorum. Ama bir süre daha takip etmekte fayda var gibi.

neden sildiğine dair kendime bir açıklama yapamadım. Başkalarıyla olan mesajlarını silmiyor.
Kahvaltıya davet olayı odasında mı dışarda mı ne anlamadım? Ben de özelde çalışırken bi arkadaş Sık olmasa da pastaneden boğaça çörek falan alır bizi de çağırırdı..Çayımızı alır giderdik ama genelde maksad muhabbetti.Bunların da öyle mi acaba bilemedim.

Hepimizin iş yerinde erkek mesai arkadaşları oluyor. Ama kimse saçımıza iltifat etmiyor. Zaten mesai bitiminde(zorunlu haller dışında) mesajlaşmayı, görüşmeyi doğru bulmuyorum. Ki kimse de iş bitimi mesaj atmaz. Eşiniz sınırı biraz aşmış gibi. Ama iş arkadaşlarının da bundan rahatsız olmadığı görülüyor.
Ben iş yerimde (bekarken bile) hep derdim mesai bitimi rahatsız edilmeyi sevmem diye.
Off sıkıntı olan durum bir dün mesai bitimi zaten kıza iltifat ettiğini gördüm.

Kahvaltıya davet olayı odasında mı dışarda mı ne anlamadım? Ben de özelde çalışırken bi arkadaş Sık olmasa da pastaneden boğaça çörek falan alır bizi de çağırırdı..Çayımızı alır giderdik ama genelde maksad muhabbetti.Bunların da öyle mi acaba bilemedim.
Şimdi masum da olabilir. O yüzden bir süre daha takip edeceğim.

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Su hamilelik hormonlarimla kafa göz dalasim geldi biz ağrı sknti çekerken beyler hala bı taraflarının derdinde 😠yakınsa arada iş yerinde görünün bı kahveni içmeye geldim diye falan kadınlar anlar bakıştan baktınız hala aynı ikaz edin yine uymazsa rezil edin bence iş yerinde ben biraz asabilestim böyle konulara tahammülüm yok kusura bakma kişisel yorumum

Ben çalışan bir kadınım. Çalıştığımız iş arkadaşlarımızı ailemizden daha çok görüyor onlarla daha çok vakit geçiriyoruz.
Bazen buradaki benzer, eşlerin iş arkadaşları ile olan ilişkileri ve samimiyetini sorgulayan konuları okuyunca çok şaşırıyorum.
O konulara bakınca ben günde kocamı defalarca aldatıyorum vallaha.
İş yerinde hele aynı ofis içinde kalabalık bir şekilde çalışılıyorsa aile ilişkilerimiz hastalıklarımız herşey biliniyor. O insanlar bey hanım sıfatından çıkıp abi abla kardeş oluyor.
Yani diyeceğim bu bakış açınızı bırakın. Benim de iş arkadaşlarım bazen bana iltifat eder, ben onlara hadi bir sigara içelim derim gibi. Bunlar hayatın olağan akışında olan şeyler. Bu ve benzeri diyaloglarınolması işin doğası gereği, çünkü insanız. Aksi robot gibi yaşamamız gerekirdi. Sabah masana otur 8 saat ekrana bak çevrene bakma konuşma akşam olsun eve git.
Eşinize güvenmiyorsanız zaten bu söylediklerimin hiç biri size anlamlı gelmeyecektir.
Sizin söylediklerinize bire bir katılıyorum. Tabiki çalışırken robot değiliz. Sosyal varlıklarız tabiki de konuşup mesajlaşacağız. Benim ağırıma giden, ne konuşuluyorsa benden saklanmasıdır. Siz mesajlaşlarınızı siliyor musunuz? Ben silmiyorum. Dilerse telefonuma bakabilir. Ki normalde onun telefonunu alıp karıştıran bir insan da değilim.

Su hamilelik hormonlarimla kafa göz dalasim geldi biz ağrı sknti çekerken beyler hala bı taraflarının derdinde 😠yakınsa arada iş yerinde görünün bı kahveni içmeye geldim diye falan kadınlar anlar bakıştan baktınız hala aynı ikaz edin yine uymazsa rezil edin bence iş yerinde ben biraz asabilestim böyle konulara tahammülüm yok kusura bakma kişisel yorumum
Size saygı duyuyorum. Onun işyerine gittim ancak beni bu konuştuğu arkadaşını bırak hiç bir arkadaşıyla tanıştırmadı. Hatta daha sonradan sorduğumda neden tanıştırmadığını, komik bir durum olacağını söyledi.
Ben bununla uğraşmak istemiyorum. Yeterince yorgunum. Biraz daha takip edip yol vereceğim.

Size saygı duyuyorum. Onun işyerine gittim ancak beni bu konuştuğu arkadaşını bırak hiç bir arkadaşıyla tanıştırmadı. Hatta daha sonradan sorduğumda neden tanıştırmadığını, komik bir durum olacağını söyledi.
Ben bununla uğraşmak istemiyorum. Yeterince yorgunum. Biraz daha takip edip yol vereceğim.
Siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki

Evet kızdan açıkca ilgi bekliyor. Kendisi de ilgi gösteriyor. Bu olay da canımı çok acıtıyor. Ama önemli değil. Objektif olabilmek için burada konuyu açtım ki sizden de görüş almak istedim. Bir süre daha takip edeceğim. Vakti gelince de kendisine yol vereceğim. Yapacağı savunmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
peki size karşı nasıldır evde
sıcak ilgili midir?

ne oluyor bu erkeklere yahu
gebesiniz diye garanti mi görüyor

12 sayfanın tamamını okuyamadım ama karşıdaki kadının tavrı da yakın mı eşinize? Bence bir şeyi bahane ederek iş yerine gidin. Ortam nasıl bilmiyorum ama gidip kendinizi bir gösterin mümkünse bir süre oturun yani insanların sizi görmesini sağlayın. Tanıştırmak zorunda kalsın vs. Eşiniz yüzük takıyor mu? Ya da ne kadar süredir o iş yerinde? Oradakiler eşinizin evli olduğunu biliyor mu? O yazıştığı kişi belki de bilmiyor.

fevri davranma hemen hamilesin ALLAH esirgesin bir şey falan olur sakin ol eşini davranışlarını gözlemle. Üzme kendini bebeğin hisseder.

Evli adama olan aşkını yüceltip, ikinci kadınlara tam destek veren üye de gelmiş. Kuzum siz delirdiniz mi? :)

fevri davranma hemen hamilesin ALLAH esirgesin bir şey falan olur sakin ol eşini davranışlarını gözlemle. Üzme kendini bebeğin hisseder.
Ne kadar da düşüncelisiniz , gözlerim yaşardı :işsiz: ay birde gelmiş üzülmeyin, bebeğiniz etkilenir diye yorum yapıyor. Komik mi gerçekten ?

Bir kere gittim aylar önce. Aşırı bir tepki göstermedi ama hiçbir arkadaşıyla da beni tanıştırmadı. Ama o benim tüm iş arkadaşlarımı tanır.
Bence bu mesaj üstüne tekrar gidin.Hatta o kızı tanıyorsaniz kendinizi tanistirin ama gayet neşeli doğal pozlarda olun.Bakalim şimdi ne yapacak

bariz ilgisi var. neden yüzyüze onunla konuşmuyorsunuz bu konuyu? ben olsam çatır çatır dökerdim içimdekileri.

Back
X