Size öncelikle katıldığımı belirtmek isterim. Konuştuğu kız da zaten eşime karşı bir karşılık görmedim. Ama ne olur ne olmaz anlamak için takip etmek zorundayım. Eşim beni garanti olarak görüyor olabilir ama vakti geldiğinde garanti bir insan olmadığımı anlayacak.Açık yazacağım için şimdiden kusura bakma. Kocan açık açık iş atmış kadına. Saklayacak birşey yoksa o mesaj silinmez. Erkeklerin yoğun olarak bulunduğu bir yerde çalıştığım için biliyorum.Nişanlısı olan,evlilik hazırlığı yapan,eşi hamile olan erkelerden böyle yaklaşımlar aldım. Açıkcası bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmayacağım için işim olmaz diyorum. Ancak erkeklerin bu tip yaklaşımları kafa karıştırıcı olabilir. Karşısındaki kadın açık açık flört ettiğini düşünebilir (ki bu çok normal). Erkekler galiba bir kez evlenmedi mi evdeki kadını garanti olarak görmeye devam ediyor. Bazı durumlarda da (hamilelik gibi) eski bekar hayatlarındaki alışkanlıkları sürdürüyor. Zararsız olabilir ama bir sınırdan sonra ilişkinize zarar da verebilir. Çok ince bir sınır var.Çoğu erkek (bu benim görüşüm) evliliğin iki kişi arasındaki mutlak sadakatinden geçtiğinin farkında değil. Ne yapılması gerektiği konusunda maalesef birşey söyleyemem çünkü ne evliyim ne de hamile bir kadınım. Sadece (nasıl yaparsın bilmem ama) arada onun evli bir adam olduğunu dolaylı şekillerde hatırlat ve asla onun için garanti bir kadın olmayacağını da. Çünkü (yine maalesef) erkekler kaçanı kovalar!