Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

üç cümleyle ne hale geldiniz. konuşun gitsin boşanmak isterseniz bile böyle lime lime eziyet değil mi?
Saçma bir ruh haline girmişsin tatlım. Bence büyütme. İş yerine gitmeyi dene diyorum. Boşanmak ne kolay geliyor çözemedim.. Yada sevgi ne kolay bitebiliyor. Sevgi emektir. Lütfen çocuğunuza da düşünüp biraz sempatik olun ve eşinize kur yapın.

Ne güzel yazmışsınız.. Özellikle şu kısmı

Iyi ihtimal siz kiskanir problem çıkarırsınız diye aslinda bisey yok siliyor diyelim budq size saygisizliktir.neden madem kizacaginizi düşünüyor o zaman siz yokken de siz varmis gibi davranacak sizi rahatsiz edecek davranislardan kacinacak. Her insanin bu sorumlulukta olmasi gerekir. Esimizin rahatsiz olacagi biseyi yapiyorsak ta sucluyuz bence. Bunlar iyi ihtimallerdi ama ben tersini düşünüyorum esiniz kendi kendine heyecan ariyor ve siz hamileyken on kat dikkat etmesi gerekirken birde.

Hepimizin istediği de bu değil mi aslında..Eşimizin Biz yokken de biz varmışız gibi davranması.
Sadece erkek yada kadin degil tüm birbirine karsi sorumlu olan insanlar boyle davransa zaten problem olmaz😍

Saçma bir ruh haline girmişsin tatlım. Bence büyütme. İş yerine gitmeyi dene diyorum. Boşanmak ne kolay geliyor çözemedim.. Yada sevgi ne kolay bitebiliyor. Sevgi emektir. Lütfen çocuğunuza da düşünüp biraz sempatik olun ve eşinize kur yapın.

Ne alaka şimdi adam başka kadınla flörtleşirken gidip kur yapmak?

üç cümleyle ne hale geldiniz. konuşun gitsin boşanmak isterseniz bile böyle lime lime eziyet değil mi?
Ben avukatım. Boşanmak için gidip dilekçe vermem 1 saatimi almaz. Ama konuşmak çok yorucu olacak benim için. Serin kanlı şekilde delil topluyorum. Çoğunluk da zaten takip etmem gerektiğini iletti. Şimdiden konuşup tartışmak ilerisi için gereksiz olacak.

Doğacak çocuğun tabiki de babaya ihtiyacı olacak. Ona bir diyeceğim yok. Fakat eşim hem benim evimde oturuyor hem benim arabamı kullanıyor. Şimdi maddi ve manevi anlamda beni kullanan ve hiçbir şekilde emin olamadığım bir insana ben neden kur yapayım? Asıl onun bana kur yapması lazım.

Emin olun aynı durumda eşiniz olsa o da size "ay eşim beni aldatmasın direkten dondureyim" diye kur yapardı :))

Doğacak çocuğun tabiki de babaya ihtiyacı olacak. Ona bir diyeceğim yok. Fakat eşim hem benim evimde oturuyor hem benim arabamı kullanıyor. Şimdi maddi ve manevi anlamda beni kullanan ve hiçbir şekilde emin olamadığım bir insana ben neden kur yapayım? Asıl onun bana kur yapması lazım.

Ağzınıza sağlık

Elos yine taraf değiştirip aydınlık tarafa geçer gibi yapıyorsun ama yok yahu boşuna kasma, karanlık tarafı seçtiğini son konuda epey bir bağırmıştın.

Yani silme gereksinimi hissediyorsa, iltifat dili flörtöz olmasa dahi niyeti flörttür. O yüzden bunu aklayacak bir şey olamaz.

Ofiste yapılan kahvaltıyla, sabah buluşulup gidilen kahvaltı farklı organizasyon çabası gerektiriyor, ondan sordum. Ayrıca ofiste yapılacaksa cümbür cemaat yapılabilir ama dışarıda buluşuluyorsa, ikisi de gidiyor olabilir. İnsan bir arkadaşıyla kahvaltı yapamaz mı, yapabilir de, insan işe gitmeye üşeniyor, biraz daha erken gideyim, dışarıda kahvaltı yaparız diye düşünmek bana olağanüstü geliyor. Hadi her şey normal olsun, zaten silmesi olayları normal çizgisinden çıkarıyor. Baskıcı, kıskanç bir insan olmadığınızı söylediniz, yanlış okumadıysam, buna rağmen bir şeyleri saklıyorsa, niyeti tabi ki sorgulanmalı.
ben karanlıktan çıkıp doğru olanı yaptım evet bir hata ya düşmek üzere idim ama son anda fren yapıp vazgeçtim

ben karanlıktan çıkıp doğru olanı yaptım evet bir hata ya düşmek üzere idim ama son anda fren yapıp vazgeçtim
Ya da şöyle diyelim adam senin için karımı boşayamam ama böyle takılalım dedi. Sende aslında istediğin gibi adam için değerli olmadığını anladın.

Son düzenleme:
Konu sahibi meslektaşmışız o yüzden yasal düzenlemeyi en az benim kadar biliyorsunuz. Bu yüzden bence biraz daha sabredip, boşanmada elinizi güçlendirecek deliller bekleyin. Zira eşiniz büyük ihtimal sağladığınız maddi ve manevi rahatlıktan vazgeçip sizinle boşanmayı kabul etmeyecektir. Bu halde boşanma süreciniz yıpratıcı olmasın.

Ya da şöyle diyelim adam senin için karımı boşayamam ama böyle takılalım dedi. Sende aslında istediğin gibi adam için değerli olmadığını anladın.
hayır hala eşini boşayacağını diyordu ben en son bitti derken bile ama olmaz dı artık ben yapamazdım

Konu sahibi meslektaşmışız o yüzden yasal düzenlemeyi en az benim kadar biliyorsunuz. Bu yüzden bence biraz daha sabredip, boşanmada elinizi güçlendirecek deliller bekleyin. Zira eşiniz büyük ihtimal sağladığınız maddi ve manevi rahatlıktan vazgeçip sizinle boşanmayı kabul etmeyecektir. Bu halde boşanma süreciniz yıpratıcı olmasın.
Evet kesin dediğiniz gibi olacak zaten.

Yerlilerin çiftleşme dansini da yapsin mi

Biraz uyarıyla toparlar sanırım.Sadece bu kadarsa eğer .
Azcık yoldan çıkmış .

Yerlilerin çiftleşme dansini da yapsin mi
erkeği eve bağlayan da evden soğutanda kadın hareketleridir. Neden zorunuza gitti bir yuva kurtulsun diye birşeyler söylemem? Değer ver değer gör. Bu kadar basit. Belli yere kadar değişmesi için çabalayacak tabiki. Gerekirse onu da yapsın tatlım. Çok zor olmasa gerek. Denedin herhalde ki yazmışsın. Şahsen normalde insan aklına gelmez yerlilerin çiftleşme dansı.

Ne alaka şimdi adam başka kadınla flörtleşirken gidip kur yapmak?
Karşısına alıp hesaba çekmek daha mı faydalı olur hamile bir kadın için? Bir düşün bakalım kim daha sıkıntıya düşer. Haksız olduğu halde erkek mi haklı olduğu halde kadın mı! Bekara koca boşaması zor derler. Eşiyle vakit geçirmesi lazım. Belki sıkıntılı birşeyler vardır. Önce elinden geleni yapsın. Değişmiyorsa boşanma yoluna gider. Sizde ne değişik insanlarsınız çözemedim..

Back
X