Hamileyken haftada kaç kez..

Ayy ben okurken yoruldum. Yazık kocan napsin. Allah sabır versin. Ala ala 6 kilocuk almissin 62 olmussun. Duyan sanir 80 kilo oldun yuvarlaniyorsun. Burda insanlar neler yazmislar ama dedigin gibi "anlayana" ....
Bu arada ŞIMARIKSIN hemde öyle böyle degil !!

Boyle demesini bekleyecegine yada trip atip kavga cikaracagina oturup karsisina sakince konussaydin belki oda sana neler dusundugunu ne hissettigini anlatirdi.
Hic firsat vermemissinki ona..
Evlilik bir oyun degil.Karsilikli anlayis gerektiren cok ciddi bir birliktelik.
Kapris ve triplerle ancak zarar verirsin..
Konusmaktan ve kendini dogru ifade etmekten kacinirsan seni anlamasini bekleyemezsin.
Bu aksam esinden ozur dile.Ona kendini anlat emin ol daha iyi olacak

BEN İSTİYORUM O İSTEMİYOR VEYA ARZULUYORUM DEMEDİM.ONUN BENİ ARZULAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM DEDİM.OKUDUĞUNU ANLAMAMAK BU SANIRIM.
HALA DA AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUM.ANLAYANA...
Okuduğunu anlamamak?
Arzulamak cinselliktir diyorum anladıysanız 1'e basın.

Canım aslında her gün birbirimize sevdigimizi söylemiyoruz ama.ilgi beklemen tabi normal .Esin senin hassasiyet ini pek anlamayabilir sen zaten kendini ifade edersen nasıl hissettiğini düzelecektir.O da şuan içinde bir çok endise heyecan gibi duygu karmaşası yaşıyor :)

Bian hormonlardan öyle hissettiniz sinirleriniz bozuldu diyelim ama bu kafadan kurtulun biran önce yazık değil mi bu hassas dönemi kendinize zehir ediyorsunuz.çogu insan gebelikte bebeğe bişey olur diye çekindikleri için aylarca ilişki yaşamıyor.siz düzenli olarak yaşıyormuşsunuz.içinizde bir can var artık elbette hayatınızda değişimler olabilir.bunu neden begenilmemeye sevilmemeye baglıyosunuz çocuk yaptığınız adama bu kadar mı güvenmiyosunuz.gercekten abartıyosunuz toplayın kendinizi unutmayın bebişiniz hissediyor stresi yazık...

ya bende hamilelik gecirdim yeni dogum yaptim 1.5 yillik evliyum ama suan dusunuyirum cidden abartiyoruz...sizde abartmissiniz. Opmedin demissinuz sarilayim demis .. Daha ne istiyorsunuz?

Belki de..keşke konuşkan bir tip olsa da konuşsa..

Kendini çirkin bulduğun o karnın varya kaç kişi onun hayalini kuruyor biliyormusun? Eşin hem konuyu kapatmak hemde gönlünü almak için şirinlik yapmış sen adam işten eve gelince surat yapmakla kalmayıp büyük tartışma çıkarmışsın. Neolur birşey söyleyin dediğin için yazıyorum alınıp bozulma. Abartıyorsun evet. Buda hamilelikte vücdunun salgıladığı hormonlar seni tepe taklak ediyor haliyle. Gülüp geçeceğin şeylere hamileyken takarsın normaldir bu.

En yakın arkadaşım hamileyken her ay kocasını boşamaya çıkardı anlayabiliyorum ben hamileyken bana da çok batardı eşim ama hiç burnumuzdan getirmedim hayatı.

Bunların farkına varman lazım.
Sen ne kendini ne kocanı nede karnındakini üzmeye hakkın yok canım. Hamileliğinin tadını çıkar. Hayaller kur, mutlu etmeye=mutlu olmaya bak...

yaptığı şakalara zaman zaman alındığım için...şu kadarcık kilo almama rağmen sanki çok fazla kilo almışım gibi imalarda bulunduğu için...eskiden beni sevdiğini özlediğini söylediği için...

istediğini düşünn....hala okumuyorsun yazdığımı eksik eksik okuyup yanlış yorumluyorsun..her neyse...

Kusura bakma da gerçekten çok simariksin. 6 aylık hamilelik donemindesin hala haftada bir kez az değil mi diyorsun.. Sukret haline anne oluyorsun. Adam hamile kadınla zarar vermemek için seks yapmak istemez.

Allah korusunama şu an çok kırgının hiç bir şey yapmak istemiyorum açıkcası...o istemiyrsa tamam ben de istemicem o söylemiyrsa birşey ben de söylemicem modundayım
Zaman bırakın anlıyorum sizi.. ama triple tavırla olacak iş değil bu ( biraz zaman geçtikten sonra konuşacaksınız illaki.. beklentilerinizden bahsedin güzellikle .. erkeklerin geneli biraz odundur maalesef. Kadınları anlayamıyorlar pek.. sizin şu an ilgiye sevgiye şefkate ihtiyacınız var ama trip atmayın.. erkekler hoşlanmaz valla bende pek hoşlanmam.. uzaklaşıyorum daralıyorum ister istemez

Hamilelik konusunda düşünebileceğim tek şey sağlıklı ilerlemesi olur. Bu konuda o kadar çok şey yaşadım ki değil cinselliği düşünmek eşimin aklından geçse dünyayı dar ederim. Bir çok arkadaş abartıyorsun diyecek belki ama 1 yıl ara verilmesini dünyanın sonu olarak görmüyorum. Daha önce arkadaşlarımda da riskli hamilelik geçirenler oldu ve uyguladıklarını gördüm. Aman adamın gözü dışarıya kaymasın diye düşüncem olmadı. Olması gereken kaymaması zaten, benim için önemli olan bebek o yüzden hamilelikte cinsellik en son düşüneceğim şey bile değil, belki eşinde benim gibi düşünüyordur.

Hamileliğimde öyle sınandık ki hem bebeğimizin hem benim sağlık problemleriyle.. Trıp atacak mod da bile degıldım cinsellik ?o da neydi sarılıp aglıyorduk yaşadıklarımıza. Evet abartıyorsunuz. Sanki ömür boyu o halde kalacak gibi.4ay sonra doğum sonra yavaş yavaş eski formunuza dönersiniz. Kendi kendinizi doldurmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…