- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi kucukelma30
-
aynı şeyleri açıklamayacağım kendimi yorduğuma değmez..Madem göbeğin çıkınca mutsuz oluyorsun madem çok cinsellik istiyorsun çocuk yapmasaydın o zaman hayret birşey ya bazılarına rahat batıyor hakkaten.
Boyle demesini bekleyecegine yada trip atip kavga cikaracagina oturup karsisina sakince konussaydin belki oda sana neler dusundugunu ne hissettigini anlatirdi.hormonlarımın etkisi değil sadece eşim beni seviyor mu istiyor mu istemiyor mu kaygıları.yoksa ben istekliyim o isteksiz demedim.sonucta evlilikte cinsellik çok önemli bir durum ki bunu erkekler bizden bin kat daha fazla önemsiyor.eşimi ihmal etmek bana karşı ilgisiz olmasını istemiyorum.tabiki bebeğimizi ikimizde çok seviyoruz binlerce şükür bugünlere...bana birşey olasından korkuyorum o yüzden artık fazla yaklaşamıyorum sana deseydi bu ruh haline hiç girmezdim...
Okuduğunu anlamamak?BEN İSTİYORUM O İSTEMİYOR VEYA ARZULUYORUM DEMEDİM.ONUN BENİ ARZULAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM DEDİM.OKUDUĞUNU ANLAMAMAK BU SANIRIM.
HALA DA AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUM.ANLAYANA...
Demek ki benzer süreçleri yaşayan bir tek ben değilmişim..fazla alınmış olabilirim evet.zaten konumda da bahsettiğim gibi sadece cinsellik değil sevdiğini söylememesi bana şaka yollu takılması filan bunlar da beni tetikledi belki de...
ARZULANMAK:1. tekil şahıs tarafından yapılan eylemOkuduğunu anlamamak?
Arzulamak cinselliktir diyorum anladıysanız 1'e basın.
düzeltmeARZULAMAK:1. tekil şahıs tarafından yapılan eylem
ARZULANMAK :başkası tarafından yapılan eylem
understand?
ya bende hamilelik gecirdim yeni dogum yaptim 1.5 yillik evliyum ama suan dusunuyirum cidden abartiyoruz...sizde abartmissiniz. Opmedin demissinuz sarilayim demis .. Daha ne istiyorsunuz?Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım
Canım aslında her gün birbirimize sevdigimizi söylemiyoruz ama.ilgi beklemen tabi normal .Esin senin hassasiyet ini pek anlamayabilir sen zaten kendini ifade edersen nasıl hissettiğini düzelecektir.O da şuan içinde bir çok endise heyecan gibi duygu karmaşası yaşıyor :)
yaptığı şakalara zaman zaman alındığım için...şu kadarcık kilo almama rağmen sanki çok fazla kilo almışım gibi imalarda bulunduğu için...eskiden beni sevdiğini özlediğini söylediği için...Bian hormonlardan öyle hissettiniz sinirleriniz bozuldu diyelim ama bu kafadan kurtulun biran önce yazık değil mi bu hassas dönemi kendinize zehir ediyorsunuz.çogu insan gebelikte bebeğe bişey olur diye çekindikleri için aylarca ilişki yaşamıyor.siz düzenli olarak yaşıyormuşsunuz.içinizde bir can var artık elbette hayatınızda değişimler olabilir.bunu neden begenilmemeye sevilmemeye baglıyosunuz çocuk yaptığınız adama bu kadar mı güvenmiyosunuz.gercekten abartıyosunuz toplayın kendinizi unutmayın bebişiniz hissediyor stresi yazık...
istediğini düşünn....hala okumuyorsun yazdığımı eksik eksik okuyup yanlış yorumluyorsun..her neyse...Ayy ben okurken yoruldum. Yazık kocan napsin. Allah sabır versin. Ala ala 6 kilocuk almissin 62 olmussun. Duyan sanir 80 kilo oldun yuvarlaniyorsun. Burda insanlar neler yazmislar ama dedigin gibi "anlayana" ....
Bu arada ŞIMARIKSIN hemde öyle böyle degil !!
Sen veya eşin, arzulamak arzulanmak cinsellikle alakalıdır neyse kafan hayırlı olsunARZULANMAK:1. tekil şahıs tarafından yapılan eylem
ARZULANMAK :başkası tarafından yapılan eylem
understand?
Zaman bırakın anlıyorum sizi.. ama triple tavırla olacak iş değil buAllah korusunama şu an çok kırgının hiç bir şey yapmak istemiyorum açıkcası...o istemiyrsa tamam ben de istemicem o söylemiyrsa birşey ben de söylemicem modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?