- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Ver ara gazı:)))))hamile bir kadın iki saat ağlarken TV izleyen bir koca gerçekten inanamıyorum
Sonra da lohusalik basladi hobaaa
Yok kız gaz vermek değil amacım gayet ciddi sordum :)Ver ara gazı:)))))
diy mihamile bir kadın iki saat ağlarken TV izleyen bir koca gerçekten inanamıyorum
ÇOK CİNSELLİK İSTİYORUM DEMEDİM EŞİMİN BENDEN UZAKLAŞTIĞINI ESKİSİ KADAR ÖZLEYİP ARZULAMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.TAKTINIZ CİNSELLİK İSTİYORSUN DİYE YA!!!Madem göbeğin çıkınca mutsuz oluyorsun madem çok cinsellik istiyorsun çocuk yapmasaydın o zaman hayret birşey ya bazılarına rahat batıyor hakkaten.
evet sanırım o şekilde daha kötü olurdu. anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim.birde bu açıdan bakacağım...Canim ya sen baya abartmissin :) ama hamilelikten dolayi tabi, esinde bunu anlar umarim. Anlattigina gore esin ikinizide cok seviyor ama sadece bebise bisey olur diye kiyamiyordur cinsel acidan. Bide umursamadigini dusun bebisi hep istedigini dusun cinselligi, ne kadar kabaca olurdu ... Hic uzme boyle kendini, hatta esin belliki el ustunde tutuyor seni bunun icin sukur et :)
kendini tatmin ediyorsun aklın sıra. daha önemli bir işin yok mu önemsemediğin bir konuya cevap yazıp duruyorsun?diy mi
adam nasıl pes ettiyse artık
Arzulamak=cinsellik değil mi?ÇOK CİNSELLİK İSTİYORUM DEMEDİM EŞİMİN BENDEN UZAKLAŞTIĞINI ESKİSİ KADAR ÖZLEYİP ARZULAMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.TAKTINIZ CİNSELLİK İSTİYORSUN DİYE YA!!!
HALDEN ANLAMIYORSAN YAZMA ARKADAŞIM GİT DAHA ÖNEMLİ SORUNLARI OLANLARA YAZ!SANA DERDİMİ BEĞENDİRMEK ZORUNDA DEĞİLİM!!!
hormonlarımın etkisi değil sadece eşim beni seviyor mu istiyor mu istemiyor mu kaygıları.yoksa ben istekliyim o isteksiz demedim.sonucta evlilikte cinsellik çok önemli bir durum ki bunu erkekler bizden bin kat daha fazla önemsiyor.eşimi ihmal etmek bana karşı ilgisiz olmasını istemiyorum.tabiki bebeğimizi ikimizde çok seviyoruz binlerce şükür bugünlere...bana birşey olasından korkuyorum o yüzden artık fazla yaklaşamıyorum sana deseydi bu ruh haline hiç girmezdim...Haftada bir normal sartlarda bile sikayet edilecek bir durum degil kaldiki sen hamilesin.
Esin sevgi ve ilgilsini gostermeyi ihmal etmedigine gore niye hala sorun yaratiyorsun?
Erkekler esleri hamileyken onlara dokunmaya bile kiyamaz,bebege zarar verecegini dusunur.
Ben esimle hsmileyken 3.aydan sonra hic birlikte olmamistim.Onun korkularini anlamis ve hakvermistim.Bende korkuyordum zaten.
Seks hicte onemli gelmemisti bana.
Hormonlar havada anliyorum ama bu hormonlari bastiracak olgunlukta olmaniz lazim yasiniz geregi..
BEN İSTİYORUM O İSTEMİYOR VEYA ARZULUYORUM DEMEDİM.ONUN BENİ ARZULAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM DEDİM.OKUDUĞUNU ANLAMAMAK BU SANIRIM.Arzulamak=cinsellik değil mi?
Başlık bile haftada kaç kez?
Tepki alınca direksiyonu kırmak bu sanırım.
Demek ki benzer süreçleri yaşayan bir tek ben değilmişim..fazla alınmış olabilirim evet.zaten konumda da bahsettiğim gibi sadece cinsellik değil sevdiğini söylememesi bana şaka yollu takılması filan bunlar da beni tetikledi belki de...Hamilelikten dolayı böyle geliyor sana.
Değişen vücut yapina sen kendin takıyorsun o yüzden bazı şeyleri kafanda kuruyorsun.
İlk gebelikte 6 aylık olunca gobegim çıkmaya başladı ve eşim yaklaşmaz olmuştu en son ben de senin gibi kafama takıp aldım karşıma tabi baya ciddi konuştum tavır yaparak değil. O da bana dürüstçe istemediğini ya da beğenmediğini değil bebeğe zarar vermekten korktuğunu anlattı.Daha sonrasında bunun normal bir süreç olduğunu konuşarak çözdük.Gayet duzenli bir şekilde devam ettik doğuma kadar.
Şuan ikinci gebeligim ve gayet düzenli gidiyor artık korkmuyor.
Bence eşini yargılamadan üzüldüğünü anlatarak sakınca konus,korkuyor mu sor.Emin ol erkekler hamilelik süresince korkuyor içten içe ya bişey olursa diye ben senin fazla alındığını düşünüyorum eşinin de bebeğe zarar veririm korkusu olduğu için azalttığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?