- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
öncelikle beni anladığın için teşekkür ederim...Okurken cok sorguladım kendimi eşimi doğrusu. Çünkü 7 aylık gebeyim eşim ile sadece 3. aylık hamile iken ilişkimiz oldu 2 kere. Hamileliğin ilk zamanları tutsun kalp atışını duyalım aman bişey olur kaygısı ile olmadı. Sonrasında da eşim kaygılarını dile getirince bende isteksiz olduğum için ilişkimiz olmadı. Bilmiyorum eşim ile zaman zaman sizinkine benzer uzaklaşmalar yaşadığımı düşündüm elbet ama cokta takmadım. Hatta son 4 aydır birlikte bile yatmıyoruz. Ama ilgisinde bir azalma hissetmedim tabiki eskisi gibi değiliz o kesin. Yok yok bence takmayın aklınıza öyle şeyler getirmeyin cok güzel bir annesinizdir onun gözünde de...
ben kimseyle dalga geçmiyorum benimle dalga geçilmediği benim ağladığım şeye gülünmediği sürece.derdim sevişmek değil bir anlayamadınız gitti.burda tüm üyelere atarlanıp dalga geçiyorsunuz ya, bebeğiniz doğduğunda günlerce, gecelerce uykusuz kalacaksınız, bazen hasta olacak günlerce ateş nöbeti tutacaksınız, o zaman da böyle dil çıkarıp sen şurda dur biz sevişeceğiz diyebilecek misiniz acaba...
insanlar, insan gibi fikirlerini yazıyor, keşke daha saygılı cevap verebilseniz, bir de 30 yaşındaymışsınız, yakıştırıyor musunuz bu tavrı kendinize?
kimseyi zorla tutmuyorum.saldırmanızın sebebini ise hiç anlamıyorum....ahahaha konu sahibini bitiren mesaj
o buradaki üyeleri atarlanıp saçma sapan nazını çeken kocası sandı bence
ben kimseyle dalga geçmiyorum benimle dalga geçilmediği benim ağladığım şeye gülünmediği sürece.derdim sevişmek değil bir anlayamadınız gitti.
kimseyi zorla tutmuyorum.saldırmanızın sebebini ise hiç anlamıyorum....
sana göre gerçek olmayan sorun beni etkiliyor şu an.küçümsemek yerine anlamaya çalışsanız keşke ama nerdee...
hamile bir kadın iki saat ağlarken TV izleyen bir koca gerçekten inanamıyorumevet biliyo tabii.gördü, duydu...nankör olduğumu hiç birşeyle yetinmediğimi ona huzur vermediğimi söyledi...
öncelikle beni anladığın için teşekkür ederim...
neden ayrı yatıyorsunuz?sen durumunu anlatınca bizim yaşadıklarımızda normal gelmeye başladı...ilk başlarda bizde çok çekiniyorduk ama 5,5 aylıkken artık korkulacak birşey yok diyor herkes ilk 3 gibi değil yani durum ben de o yüzden sorguluyorum birazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?