Aşıları tammi hic bilmiyorum evin icinde degil kopek bide yürüyüşte yapıyor sadece diskisini ben sadece su ve yemek önüne koyuyorum beni endiselendiren barinakta bulunmam ve kopekle yolculuk yapmamAşıları tamam mi siz mi yaptircaksiniz. Aşilarini tamamlayip bi veterinere muayene ettirdikten sonra sevin istediginiz gibi dışkısindan uzak durun. Benim 2 kedim var. Kedi tüyü yapisir kopek tuyu ucar gider. Asilari tam olunca tuyunden vs korkmuyorum kedilerimin. Doktorlada konustum veterinerlede
Çok sagolun resmen agliyacagim bugun takildi aklima ya barinaktan mikrop kaptiysam ya kopekten kaptiysam arabada surekli salya akitiyordu kendimi sucladim durdum sen nasil annesin inşallah deginiz dibidir cok tesekkurlerKediler ve kopekler diskilariyla bi hastaligin tasiyiciligini yaparlarmis. Disarda duran kedi ve kopekler. Benim kedilerimde disari cikip gezip geliyolar ban kumlarına yaklasmiyorum o yuzden. Esim hallediyo dışkı işini. Veterinerede bi goster asilari ne durumda bilmiyorum de onlar yaparlar zaten. Bi hastaligi vs varmi diye muayenede ettirirsin. Icin rahat etmiyosa esin gezdirsin
Ne demek :) bence cok guzel bisey yapmissiniz dert etmeyin icinize :)Çok sagolun resmen agliyacagim bugun takildi aklima ya barinaktan mikrop kaptiysam ya kopekten kaptiysam arabada surekli salya akitiyordu kendimi sucladim durdum sen nasil annesin inşallah deginiz dibidir cok tesekkurler
Ikisininde diskisinda toksoplazma taşıma ihtimali oldugunuı biliyorum benKediler için toksoplazma tehlikesi var da köpeklerde de var mı bi araştırın
Saglik ocagindaki testlerime baktim yapilmis hamileyken normal çıkmışGebeliğiniz belli olduğunda toksoplazma testiniz yapıldı mı
Normal derken?Saglik ocagindaki testlerime baktim yapilmis hamileyken normal çıkmış
Bagisikligim yokmuşNormal derken?
Pozitif mi negatif mi?
Önceden toksoplazmaya bağışıklığınız var çıktıysa korkmayı gerektirecek bi durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?