Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Valla o can havliyle bişi yapmam yani yapamam ama doğmdan snra hastayi basına yıkarm o kadının

Ay valla hanmlar Allah razı olsn uzun zamndr böle sohbet etmemiştm kmseyle ailmden kmse burda diil arkadslarmda cok uzak bi yerede çıkamyrm dgururm korkusyla eşim zaten hamilelkten anlamz onn ailsylede görşmyz yani kmse yok ettafmda. Valla o kadr iyi geldi ki Allah razı olsun. Normlade her gece bu saatte yatakta bi sağ bi sol uyumaya çalşrdm en sn wzandan snra kapatdm gözümü. Bu konsmalar onkadr iyi geldi ki uyk geldş brakıp gidemyrm o derce :) ay saoln hakknzı helal edn valla :)

Sende hakkını helal et tatlım bende uyuyamıyorum ya sol tarafa sağ tarafa dön dur sürekli

Ben o ebeyi alırım evirir cevirir o lafı ona yediririm ayyy ne sinir oldum kadına şimdi
:)ben uygun dille küfür ettim zaten anladı oda sağolsun :)benim gibi eserekli birinin yanında yapılmaması gereken kusurlu hatalar. Bunlar :) doktordayım suyum azalmış belki erkenden kesecekler beni

:)ben uygun dille küfür ettim zaten anladı oda sağolsun :)benim gibi eserekli birinin yanında yapılmaması gereken kusurlu hatalar. Bunlar :) doktordayım suyum azalmış belki erkenden kesecekler beni
Bol bol su iç meyvr ve meyvr suyuda brnim arkadaşında öleydi düzeldi

Benim kadar bol su içen brinde su bitmesi beni şaşırttı sadece:)bu solucanım doğana kadar benim akıl uçacak gibi:)
Nryseki az kalmış bende enfrksiyondan şüphelrnip idrar verdim şüküt bişi vıkmadı ama doktor banada bol bol sıvı yüket dedi ben zaten günde 3 litre içen biriyim daha ne kadar içebilirim su anlamadım bu sefer böbreklerim cok çalışor

Nerede o eski kadınlar :) asıl ipe bi avazda çıkar :) birde bize bak , her ay ne olacak korkusu ):

Aynen ya benim annem kardeşimi evde doğurmuş :) ben hastahane bırak başka doktır olursa die korkuyorum
:):) valla rahmetli ananem 8 çocuk doğurmuş , doğum yapıp ertesi gün tarlaya bahçaya gönderiyorlardı şimdi ki karılar adamın başını bahçalıyor derdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…