- 3 Mart 2016
- 214
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Bide sizin kuzen dha raht olursunuz baska doktora göre :)Yırtarım ben öle karıyı benim kuzeniminde agxı cok bozuktur ben küfür edersen oda eder kesin
Ben hiç bişi yapamasam tükürürüm kesin :)) en favori savunmamValla o can havliyle bişi yapmam yani yapamam ama doğmdan snra hastayi basına yıkarm o kadının
Aynen suanda cok rahatız o yüzden başka doktora denk gelirsem cok üzülürümBide sizin kuzen dha raht olursunuz baska doktora göre :)
Ebe okarak eltime desem mi die düşünmüyor değilim ama eltimin şeyimi görmesini istrmrmOnuda doğm snrası yap ki doğmda hersy onlarn elnde :) ama dgm snraso hersy serbest :)
Tabi bide işin orası var ama amann bosver doğmdan snra zaten dha görmickEbe okarak eltime desem mi die düşünmüyor değilim ama eltimin şeyimi görmesini istrmrm
Sende hakkını helal et tatlım bende uyuyamıyorum ya sol tarafa sağ tarafa dön dur sürekliAy valla hanmlar Allah razı olsn uzun zamndr böle sohbet etmemiştm kmseyle ailmden kmse burda diil arkadslarmda cok uzak bi yerede çıkamyrm dgururm korkusyla eşim zaten hamilelkten anlamz onn ailsylede görşmyz yani kmse yok ettafmda. Valla o kadr iyi geldi ki Allah razı olsun. Normlade her gece bu saatte yatakta bi sağ bi sol uyumaya çalşrdm en sn wzandan snra kapatdm gözümü. Bu konsmalar onkadr iyi geldi ki uyk geldş brakıp gidemyrm o derce :) ay saoln hakknzı helal edn valla :)
Allah razı olsn varsa hakkmda helal :) hayrlı sabahlar o teşekkrden bende edyrm hepnize. Sağsalim kavusurz inşaAllah bebişlerimze hepmz. Hayrlı sabahlarrBen yatar 5 saat sınra işe gidecegim iyi geceler size kızlar cok tşk sohbet için
:)ben uygun dille küfür ettim zaten anladı oda sağolsun :)benim gibi eserekli birinin yanında yapılmaması gereken kusurlu hatalar. Bunlar :) doktordayım suyum azalmış belki erkenden kesecekler beniBen o ebeyi alırım evirir cevirir o lafı ona yediririm ayyy ne sinir oldum kadına şimdi
Bol bol su iç meyvr ve meyvr suyuda brnim arkadaşında öleydi düzeldi:)ben uygun dille küfür ettim zaten anladı oda sağolsun :)benim gibi eserekli birinin yanında yapılmaması gereken kusurlu hatalar. Bunlar :) doktordayım suyum azalmış belki erkenden kesecekler beni
Benim kadar bol su içen brinde su bitmesi beni şaşırttı sadece:)bu solucanım doğana kadar benim akıl uçacak gibi:)Bol bol su iç meyvr ve meyvr suyuda brnim arkadaşında öleydi düzeldi
Nryseki az kalmış bende enfrksiyondan şüphelrnip idrar verdim şüküt bişi vıkmadı ama doktor banada bol bol sıvı yüket dedi ben zaten günde 3 litre içen biriyim daha ne kadar içebilirim su anlamadım bu sefer böbreklerim cok çalışorBenim kadar bol su içen brinde su bitmesi beni şaşırttı sadece:)bu solucanım doğana kadar benim akıl uçacak gibi:)
Aynen ya benim annem kardeşimi evde doğurmuş :) ben hastahane bırak başka doktır olursa die korkuyorumNerede o eski kadınlar :) asıl ipe bi avazda çıkar :) birde bize bak , her ay ne olacak korkusu ):
:):) valla rahmetli ananem 8 çocuk doğurmuş , doğum yapıp ertesi gün tarlaya bahçaya gönderiyorlardı şimdi ki karılar adamın başını bahçalıyor derdi:)Aynen ya benim annem kardeşimi evde doğurmuş :) ben hastahane bırak başka doktır olursa die korkuyorum
Tabi canım ne varsa eskilerde var ama doktorlar da cok korkutuyor:):) valla rahmetli ananem 8 çocuk doğurmuş , doğum yapıp ertesi gün tarlaya bahçaya gönderiyorlardı şimdi ki karılar adamın başını bahçalıyor derdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?