Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Hem kasik hem bel agrisi cekiyorum 6. Haftadan beri kasik agrim biraz azaldi ama bel agrim kalir gebeligin sonuna kadar

Cok erken başlamış bel ağrılarınız kasık ağtısı brnim adet zamanlarımda vok faxlalaşıyor
2.5 yasinda bir oglum var bazen kucagima almak zorunda kaliyorum o yuzden biraz erken basladi
Bende farkettim adet zamani gercekten kasik agrisi artiyor
Saglikla kucagimiza alalim yeter ki bunlari kucagimiza aldigimiz an unutucaz :)

2.5 yasinda bir oglum var bazen kucagima almak zorunda kaliyorum o yuzden biraz erken basladi
Bende farkettim adet zamani gercekten kasik agrisi artiyor
Saglikla kucagimiza alalim yeter ki bunlari kucagimiza aldigimiz an unutucaz :)
O zaman sizin işiniz biraz zor aynen sağlıklo sıhatli olsunlarda önemli olan o zaten brnim gecrn haftadan bu yana kasık ağtılarım fazlalaştı resmrn

İnşallah kolay bir doğumun olurum tatlım brnim rn cok korktugum şey doğum
Amin Allah razı olsun valla inşaAllah bnde hep dua edyrm nolur kolay olsn die. İlkinde dogm sancsı oldgnu bilmdn gttm bide hesaplamıodm tarhni haftasnı faln korkmadn gttm tabi :) ama bunda nolcagnı nasıl olcagnı bişdgm için bnde korkuyrm valla. İlknde zorlanmştm bnda zorlanmam inşaAllah. Güzl duanz için Allah bn kere razı olsn

Rabbim hepimizden razı olsun cok korkuyorum bebde bol bol dua ediyorum bir sürü doğum şekli izliyorum en kolay normal doğum yinede

Amin. Öyle valla bnde norml dogm videosu izlmştm tabi blmyrm ya sancınn kaç saat çekldgni. Videoda 3 dk da dgruyodu kadn bnde kendmi hep öle adapte etmştm 3 dk da btcek diye. Derlerdi böle uykudan ölüyosun bi sancı vuruyo hidiyo uyku sancı geçnce tekrar uykun geliyo diyolar dı ama dogmdan cıkınca yorgnlk agrı sızı kalmıyo diye çok dgru. Bn dogmdan cıktm çataldan hemşreler indrdi odaya kndm gdrm dedm yok dedlrr dinlen dedm iyim bn. Snra üstmü giydrdiler odaya gectm 1 saat emzrme kuzumu koklama derkn hop ayaga kalktm aldm kızımı kucagma gezdm koridorlarda :) :)

Ohh maşallah benim notmal doğumda tek korkum alttan atılan dikişler birde vajina yapıdının bozulmasıda veni rahatsıx rdecek

Ohh maşallah benim notmal doğumda tek korkum alttan atılan dikişler birde vajina yapıdının bozulmasıda veni rahatsıx rdecek
Kestklerni hissedysn ama acımıyo acı hissetmysn aksne gdklanyo gbi oluyo insan. Dikerkende hiç anlamıyosun. Zaten onlar kesiyo beibiş doğuyo göbeğini kesip hemn yapştrylar memeye. Yani bnm öle oldu. Kestler anldm snra kızm dgdu baktm sardılar doktr dikerken hmşire açtı göğsümü emzirdi dha çataldayken ki zaten uyustrylar canm bide doğmn etkisyle anlamıyosn kesiği dikii faln. Dgmdan snrada agrı kesci yapıyolar snrada agrın olmuy canm zaten eger makata kadr dikiş yoksa tabi ki inşaAllah olmaz öle am oñ dsna inan dikişler hiç bişi. Yapı bozlulmuyo bnce yani en azndan bnm öle oldu dgmdan snra vüct eski haline dönüyo hele emziriyosan dha cabk dönüyo eski haline. Bn smdi ondn korkyrm bozlur diye hem oğlm assagda hamilelğm basındn beri hmde ikinci doğmm oldgu için am bakcaz görcez artık

Bu ilk doğmmdki tecrüberelm son 9 günm kaldı smdi iknci dgma tabi oğlm zamnnda gelrse yada en kısa sürede ve buda inşaAllah normal olursa yazarm bndaki tecrübelerimide inşaAllah :)

Bu ilk doğmmdki tecrüberelm son 9 günm kaldı smdi iknci dgma tabi oğlm zamnnda gelrse yada en kısa sürede ve buda inşaAllah normal olursa yazarm bndaki tecrübelerimide inşaAllah :)
İnşallah bormal olur kurtulur bebişinde sağlıklı olur eşim kalp atışı dinleme cihazı almıştı 1 ay önce hergün 1 kere dinler oldum bişi olucak bebişe kotkusu cok var daha bende

Amn inşaAllah canm senn ne kadr var. Bnde ilk nst ye girdiğimde telefna kaydetmiştm hala dah duruyo zil sesi yapmştm hatta bi ara :) o korku hep oluyo canm. Annelik işte dha karnndayken korkmaya baskıyo insn. Böle sanki karnına agrı grnce karnını tutuyo insan snki işe yarıyo gbi geliyo hani onu tutuyomş gbi. Ama dgm yaklastkça o korku heycana dönüşüyo. Bu sefr nasıl bakcam korlsu oluyo. Bnm iknci olmasna ragmn smdi bnde nasl bakcam diye korkmaya basldm.ilknde ananem annem yanmdaydı ama smdi kmsem olmcj ve korkyrm. Sende hayrlısıyla kucagna al inşaAllah yavrunu

Brn 21 hafta içindeyim suan kasım sonu aralık başı gibi duruyor doğum tarihi daha önce 2 kürtaj okdugu için bhndada birşey olur die hep tedirginim bend yalnız bakıcam bebeğe annem zaten yaşlı eşimin abbesininde bakmasını istemiyorum en ufak iyiliği cok laf yapıyo

Çok üzüldm canm rabbm bu yavrnu sag sağlim kucagna alıp hayrla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. Aman zaten bosver kaynanan bakmasn laf etmesinden bi yana çok biliyolar. İnan cahil haliyle insann tek bakması dha iyi. Bide kaynana olnca insn bişide diyemiyo. Kndi kafalarna göre bişiler yapıyolar cock istemdgn alşkanlkları oluyo snra. Bz görüşmyz kaynanamla ama görüşseydk eger blyrm ki çom sinr olurdm bide bişide diyemeynce dha kötü olurdu. Smdi hiç diil istedgz gbi büyütrz bebişlermizi :)

Ay inanın küsmesi için hamile oldugumu duydugumdan beri olan lafı söylüyorum ama kadın cok yüzsüz birde bebişime kayın pederin ismini koyucam diuo eşim istemrdiğimi defalarca dile getiriyorum ama cok sanki cocugu dünyaya kendisi getiriyor su aralar küsse kaynanamda bende su isim mevzusundan yırtsam

Ayyy bizde kaynana olacağız,bizim için ne dicekler acaba :|

Ayyy bizde kaynana olacağız,bizim için ne dicekler acaba :|
Valla bilmiyırm artık ama ben beni istemeyen biri ile görüşmek istemrm ben resmen görüşmek istemrdiğimi belli ediyorum oğlu ile istediği kadar görüşebilir umrumda değil ama ben istemşyorum

Bizdede o isim mevzusu vardı dha cinsyeti belli olamdn görmcm kız olursa ahu istyodu onn çocgu ya o dogrcak ya kaynanamda kaynpedern adnı koyarsnz diyodu erkk olursa kız olursa kendi annesnn adnı istiyodu. Ama 3 aylkkn sorn yasadk evi ayrdk derkn hala görüşmyrm kndleryle ki zaten görüşseydmde onlara he dioduk eşimle ama eşm diyodu kmliği ben çıkartcam takma biz istedgmz ismi koyarz o yüzden takmıyodm he deyip geçiyodum :) eşm erkk olursa bn koyarm demişti kız olursa sen erkk oldgu öğrendk poyraz cok güzl dedm onnda hoşuna gtti inşaAllah poyraz koycaz. Gene bnm dediğim oldu :) onlara he deyin nasılsa kmliği siz cıkarcaksnz :)

Valla bilmiyırm artık ama ben beni istemeyen biri ile görüşmek istemrm ben resmen görüşmek istemrdiğimi belli ediyorum oğlu ile istediği kadar görüşebilir umrumda değil ama ben istemşyorum
:):) o görüşmek istememe ve mesafe kısmında sıkıntı oluyor zaten ,inatla varız demek için neler yapıyorlar :)hep derim kadının kadından başka düşmanı yok :):)Ben kızımı evermicem okusun adam olsun benide kaynana yapmasın:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…