- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 31
- Konu Sahibi serpil1818
-
Yok canım uzun süreli değil bazen arda oluyor sonra geçiyorBıcak saplanması veya kramp gibi mi? Eğer uzun sürüyorsa muhakkak doktorunuzla görüşün veya kontrole gidin lütfen.
O zaman rahim büyüyordur diyor doktorlar. Lekelenme vs olursa vakit kaybetmeden doktora git derim ben, sevgiler.Yok canım uzun süreli değil bazen arda oluyor sonra geçiyor
Şükür ler olsun kötü birsey yok sadece kasiklarda bazen ağrılar oluyor benim gibi olanlar var mi hamilelerde bilgi si olan varsa yazarsa sevinirimO zaman rahim büyüyordur diyor doktorlar. Lekelenme vs olursa vakit kaybetmeden doktora git derim ben, sevgiler.
Olur Canim çok normal ALLAH bagislsin❤Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim kasiklarda kasık bölgelerinde agri olur mu hani bebek geliştikçe rahim büyür oda agri yapar derler arada oluyor her zaman olmuyor bazen ağrıyor sonra geçiyor bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar
Benim 9. Haftanın sonunda birgün aniden kasıklarım ağrıdı uzun sürmedi ama 3 gün sonra lekelenmem oldu meğer bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta önce. O yüzden söyledim doktorunuzla görüşmenizi tedirgin etmemek için söylemedim yasadığım olayı. Bilgim var ama bu yönde. Umarım sizde öyle olmaz.Şükür ler olsun kötü birsey yok sadece kasiklarda bazen ağrılar oluyor benim gibi olanlar var mi hamilelerde bilgi si olan varsa yazarsa sevinirim
Amin canım senin bebeginide allah bağışlasınOlur Canim çok normal ALLAH bagislsin❤
Benimde oldu canım hemde o kadar çok ağrıyorduki çıkacak gibi 10 haftalık gebeyim bu hafta geçti çok şükürArkadaşlar 9 haftalık hamileyim kasiklarda kasık bölgelerinde agri olur mu hani bebek geliştikçe rahim büyür oda agri yapar derler arada oluyor her zaman olmuyor bazen ağrıyor sonra geçiyor bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar
Çok üzüldüm senin için kaybettin mi bebeğini şimdi canım allahım korusun rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin cumlemizinBenim 9. Haftanın sonunda birgün aniden kasıklarım ağrıdı uzun sürmedi ama 3 gün sonra lekelenmem oldu meğer bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta önce. O yüzden söyledim doktorunuzla görüşmenizi tedirgin etmemek için söylemedim yasadığım olayı. Bilgim var ama bu yönde. Umarım sizde öyle olmaz.
Genelde kalp durmasi belirti vermez ilgincmis sizinkisi... gecmis olsun cok.ilk gebeliginiz miydi?Benim 9. Haftanın sonunda birgün aniden kasıklarım ağrıdı uzun sürmedi ama 3 gün sonra lekelenmem oldu meğer bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta önce. O yüzden söyledim doktorunuzla görüşmenizi tedirgin etmemek için söylemedim yasadığım olayı. Bilgim var ama bu yönde. Umarım sizde öyle olmaz.
Doktoruna sorduğunda normal mi diyor du canım agriyaBenimde oldu canım hemde o kadar çok ağrıyorduki çıkacak gibi 10 haftalık gebeyim bu hafta geçti çok şükür
Evet kaç kere sordum normal dedi hatta aşırı ağrı yaptığı için tedirgindim ne zaman gitsem en az üç kere filan sormuşmudur hepde normal olur dediDoktoruna sorduğunda normal mi diyor du canım agriya
AMiN kuzum ❤Amin canım senin bebeginide allah bağışlasın
Amin inşallah :) bir dahaki sefere artık..Çok üzüldüm senin için kaybettin mi bebeğini şimdi canım allahım korusun rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin cumlemizin
Teşekkür ederim. Düşük başlamış artık dedi doktorum zaten 2 hafta belirti vermemişti. İlk hamileliğimdi Allah bir daha nasip eder bu kez sağlıkla inşallah.Genelde kalp durmasi belirti vermez ilgincmis sizinkisi... gecmis olsun cok.ilk gebeliginiz miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?