Hamileyken kasiklarda kasik bölgelerinde agri olur mu ???

Teşekkür ederim. Düşük başlamış artık dedi doktorum zaten 2 hafta belirti vermemişti. İlk hamileliğimdi Allah bir daha nasip eder bu kez sağlıkla inşallah.
Mutlaka trombofili testlerini yaptirin derim size. İlk bebegim karnimda 9 haftalikken kalbi durmustu biz kontrolde fark ettik. Genetik testlerim yapildi pihtilasma sorunum oldugu anlasildi. Ben zaten kalbi atan hersey yolunda giden bir gebeligin birden kalbinin durmasina ihtimal vermiyorum pek... simdi her gun kan sulandirici igne vuruyorum kendime. Eger test yaptirmasaydim bu gebeligimin saglikli devam etmesine ihtimal yoktu en azindan simdi ihtimal var

Bir hafta oldu ben kürtaj olalı. Pazartesi kontrolüm var konusacağım doktorumla. 2 ayrı doktor gördü aslında ikisi de %90 kromozomal bir bozukluktan kaynaklandığını söylediler. Ben yine de trombofiliyi de soracağım.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim :))
Bir de ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?

Benim doktorum da kromozom oldugunu dusunuyordu gerek yok dedi ama sonra test sonucunu gorunce iyi ki yaptirmissin dedi bana. İlk bebeklerde kayip yasandiginda genelde kromozom oldugunu idda ediyor doktorlar hakli da olabilirler ama bu test herkese yapilmali bence.

29 eylul de kurtaj oldum ocak ayina kadar korunmam gerektigini soyledi doktorum ilginc sekilde korunmayi biraktigim ay hamile kaldim rabbime binlerce sukur olsun. İnsallah bu kez sorunsuz sekilde alirim kucagima yavrumu. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat isteyen herkesi hayirlisiyla evlat sahibi yapsin insallah

Benim de kafama takıldı aslına bakarsan. Ben korunmayı bıraktım bir kimyasal gebeliğim oldu sonra hic ihtimal vermiyorken hamile olduğumu öğrendim hemen ertesi ay. Fakat hamile olduğumu bilmeden kan sulandıran ve ödem atan solgar'ın bromelain diye bir besin takviyesini kullandım. O mu vesile oldu hamile kalmama kafamı kurcalıyor. Pazartesi soracağım doktora ve testi yazmasını isticem. Allah kimseye yasatmasın, cabuk atlattım çok şükür psikolojik olarak ama bir daha yaşamak istemem aynı şeyleri..

Amin canım. İnşallah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip olsun, su gibi geçsin zaman :)

Benim doktorum testi yazmayinca ben kendim bir genetik uzmaniyla gorustum ona kaygilarimi anlattim ve testi yaptirmak ostedigimi soyledim sonuc 1 ay sonra cikti ve sonuc ciktiktan 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim. Yani cok kucuk bir farkla yirttim durumdan dusun...

Allahın işi işte.. Herşey nasip kısmet.. Çok şükür ki öğrenmişsin.
Hangi şehirdesin bu arada?

Benim kanamam olmadan önce oldu. Sizin ağrı şekliniz nasıl bilemiyorum. Düşük tehlikesi oldu bende. Şimdilerde ise rahime ve kasıklara ince ince iğne batması gibi oluyor. O kanamadaki gibi değil.ilk üç ay yormayın kendinizi. Parçalamayın temizlik yaparken. Odaları teker teker yarım saat arayla süpürün. İlla yapmanız gerekiyorsa. Ani hareketler yapmayın. mesela süpürge biraz eğildiğiniz için ve kuvvetli olduğu için zor oluyor. Vede bacaklarınızı kırmadan eğilmeyin. Birde topuklu giymeyin. Hatta misafir bile kabul etmeyin bence. Genelde hamile olunca çok kıymete biniyorsun herkes doluşuyor. Ben yaptığım hataları söyledim sen yapma diye. Ben temizlik takıntılıyım ama 1 ay hep yattım mecburen ve yapcak kimsem yok. Tehlike geçti dedikleri gün süpürge yaptım. Ama artık evi 1 saatte değil 6 saatte falan süpürüyorum. Kendini yormamaya dikkat et.

Trombofili haricindeki diğer gen testleriyle beraber mi bu rakam? Bayağı iyimiş ya çok teşekkür ederim :)
Evet canim ben 80 lira verdim genetik doktoruyla gorusmek icin danismanlik aliyorsun sonra o testleri yazdi 760 lira ben odedim ertesi gun esim gitti 100 lira da o odedi kan verdi bir ay sonra sonuclar cikti

Evet canim ben 80 lira verdim genetik doktoruyla gorusmek icin danismanlik aliyorsun sonra o testleri yazdi 760 lira ben odedim ertesi gun esim gitti 100 lira da o odedi kan verdi bir ay sonra sonuclar cikti
Çok iyi walla fiyat cünkü 2000 tl falan okudum ben sadece trombofili testi için. sigortan var mıydı peki yoksa normal hali mi bu?

Canim kan pihtilasmasi mi var sende oyuzden mi kan sulandirici igne vuruyorsun ne testi olarak yaptirdin onu

Arkadaşlar size birsey daha sorcam kasiklardan hariç alt tarafınızda arada agri oluyor mu acaba oluyorsa nasıl bi agriniz oluyor bilgisi olan var mi

Bişey sorucam bana bi abla olarak akıl verirseniz dalga geçmeden bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…