Biraz fazla içiyor sanırım bir kaç tane icse keyif için anlarım ama.....Unutamamış olmasıda bir sebep ama içmesi için illa bir sebebi olmasıda gerekmiyor
birde hamilelik ve lohusalık biraz hassas bir dönem fazla takıyor olabilirsin ne kadar içiyor ?
icmesi icin illa bi bi derdi olmasi gerekmiyorki kimisi zevkten de icer. Tabi küçük bebis varken icmese daha doğru olurdu tabiArkadaşlar aranızda bu sorunlari yasayan oldu mu hmileligimde de şimdi logusaligimda da eşim arada sırada çok içki içiyor bir derdi mi var bilmiyorum açıkçası biraz eski sevgilisini unutamadigini da düşündüm senelerdir takıntı yapıyorum birbirlerini çok sevdiler diye neden içki içiyor nasıl duzelir bilmiyorum daha logusalik donemim bile bitmedi
Hemde nasıl dünya güzeli ne yaIcmesi eski sevgilisini unutamadigini gostermez ama o "ayni halasi" olayı gercekten sinir bozucu olabilir
Keske bunlari icinize atmasaydiniz. Mesela ben olsam o akşam sorardim bunu, ama böyle igneleyerek zor duruma düşürmeye calisarak triplerle degil, acik acik sorardim niye oyle dedin benim kirilacagimi bilmiyor musun derdim, artik hersey acik acik konusulmali buna inanıyorum icim de rahat ediyor en azindan. Siz de deneyeybilirsiniz ama ustunden zaman gectiyse sormak sacma olurHemde nasıl dünya güzeli ne ya
aynı halası gibi derken, eski sevgilisi o küçük kızın halası mı yani, eğer öyleyse çok saçma konuşmuş eşinizEvlenmeden önce de vardı bi de o kızla akraba sayılır ortak yegenleri var o gün yeğenine bakarken baksana dünya güzeli aynı halası dedi o kız için ister istemez takıntı oluyor
Patavatsiz adam senin yaninda mi soyledi bunu? Ensesine bir tane patlatsaydin keske. Saygisiz.Evlenmeden önce de vardı bi de o kızla akraba sayılır ortak yegenleri var o gün yeğenine bakarken baksana dünya güzeli aynı halası dedi o kız için ister istemez takıntı oluyor
Kiz halasiysa adam amcasi olamaz. Hala ve amca kardestir dikkatinizi cekeyim. Dayisi olabilir.ortak yegenleri derken eşinizin erkek kardeşinin baldızı oluyor ozaman o kız halasıysa eşinizde amcası olabilir... çok sinir bozucu ama konuşarak da karpuz kabugunu aklına sokmak var bir de... bence eşiniz bir anlık gafletle söylemiş olabilir.takılmayın logusalık dönemindeymişsiniz kendinize zehir etmeyin bu dönemi siz yıllardır bu durumu takıntı haline getirdiyseniz belkide her olayda veya durumda aklınıza geliyor olabilir konuşmanızın bir faydası olacağını zannetmem her iki durumda da düşünüyosa evet haklısın düşünüyorum tamam bundan sonra düşünmem mi dicek düşünmüyosada aklına sokmayın bence...
pardon dayı dicektim düzelttiğiniz için teşekkür ederimKiz halasiysa adam amcasi olamaz. Hala ve amca kardestir dikkatinizi cekeyim. Dayisi olabilir.
Kiz halasiysa adam amcasi olamaz. Hala ve amca kardestir dikkatinizi cekeyim. Dayisi olabilir.
pardon dayı dicektim düzelttiğiniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?