- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi ceycey4444
-
Daha Çarşamba gidicem kontroleaynı haftadayız kuzum cinsiyeti öğrendinmi :)
Doktor bana daha öyle bilgiler vermedi sormam lazim mi yoksa demesi gerekmiProtein olması açısından gece yatmadan önce veya gün içerisinde ballı muzlu süt önermişti bana dokturum haftada en az 3 gün et az 1 veya 2 gün balık her gün muhakkak 1 adet yumurta şeker durumunuza en fazla 5 porsiyon meyve Ama ben hamilelikte balık ve etten tiksinmiştim yiyememiştim. Ne insanlar var bazen yiyecek zor bulurken Allahım sağlıklı evlat nasip ediyor O yüzden yiyemezseniz bile Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bidaki gitmeme sorcam inşallah. Sağlık ocağında takibe cagrmislardr orda bi tartıldım 2 kilo vermiştim daha bilmiyom bida gitmeme sorarım inşallah güzel haberler alalım daGenel olarak beslenme hakkında bilgi alabilir miyim diyebilirsiniz. Ben kendim sormuştum. Birde ilerleyen haftalar kilo artışı beklendiğinde konuşuyor kimi doktor. Çünkü ilk haftalar bizim depolarımızdan besleniyor bebekler. Misal kilo olarak bebeğin gelişimi azsa daha detaylı soruyorlar ve bilgi veriyorlar. Ben kendim 2.200 doğmuşum eşimde öyle doğmuş ve bebeğimiz için doktor 2800 kilo bekliyordu ama oda 2200 doğdu. Yani alınan kiloyu anne babaya göre de değerlendiyorlar ben toplam 10 kilo almıştım hamileliğim boyunca ve minyon tipli olduğum için doktorumuz bebeğin genel durumu iyi kilosunun düşük olması büyük ihtimalle sizinde böyle olmanızla ilgili demişti
Beslenme konusunda sağlık ocağında ebe de bilgi vermişti bana henüz kilo almamanız çok normal annesi o daha minicikBidaki gitmeme sorcam inşallah. Sağlık ocağında takibe cagrmislardr orda bi tartıldım 2 kilo vermiştim daha bilmiyom bida gitmeme sorarım inşallah güzel haberler alalım da
O zaman zaten 6 yada 7 haftaliktik hemsire de normal dediBeslenme konusunda sağlık ocağında ebe de bilgi vermişti bana henüz kilo almamanız çok normal annesi o daha minicikSağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Çok heyecan ve keyif verici bir süreç Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahO zaman zaten 6 yada 7 haftaliktik hemsire de normal dedievet mincik ama en son gördüm büyümüş ellerini ayaklarını gördüm cok tuhaf oldum
Amin inşallah nasip etsin herkeseÇok heyecan ve keyif verici bir süreç Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahBirde kucağınıza alınca tadından yenmiyor
Kahvaltı da haşlanmış yumurta süzme peynir süt zeytin domates salata öğlen yoğurt içine rendelenmiş havuç birazda çorba mercimek tavuk suyu vesayre gibi akşamları meyve ile kapatıyorum ben öyle cokta özen göstermiyirum canım ne isterse onu yiyorum ama kadar peynir muz maden suyu bulgur pilavı ceviz yoğurt süt bunlar bebeğe kilo yapıyor gün içinde herhangi birini ogün olarak tuketebilirsin avuçta göz için çok iyi hem sana hem bebeğe faydası var ama biraz şeker oranı yüksek diyorlar dikkat etmek lazimkızlar gün içerisinde neler yemeye dikkat ediyosunuz neler yaparsanız çocuğun gelişiminde olumlu etkiler olur. ek olarak vitamin kullanıyomusunuz
Son 1 ay hiç geçmiyor bir an önce gelsin isteyeceksiniz Uykusuz geceler başlayınca da zamanın ne kadar çabuk geçtiğini anlayacaksınızAmin inşallah nasip etsin herkese
Eminim öyledir kucağıma da bi alayım hele sanki yıllardır bekliyomus gibiyim
Zaten o yuzden minik gelene kadar uykunun tadını çıkarmaya çalışıyomSon 1 ay hiç geçmiyor bir an önce gelsin isteyeceksiniz Uykusuz geceler başlayınca da zamanın ne kadar çabuk geçtiğini anlayacaksınız
Cinsiyetini öğrendin mi canmO zaman zaten 6 yada 7 haftaliktik hemsire de normal dedievet mincik ama en son gördüm büyümüş ellerini ayaklarını gördüm cok tuhaf oldum
Yok canim en son kontrolde dr bise demedi bende sormadmCinsiyetini öğrendin mi canm
Arada benim eşimde kaçıyor malum çalıştığı için ama genelde bana ve bebeğine kıyamadığı için yanımızda oluyor benim dinlenmemi sağlıyor bebekleriniz sağlıkla dogsunda bunları o zaman konuşalımZaten o yuzden minik gelene kadar uykunun tadını çıkarmaya çalışıyomeşimde diyo geceleri sizden ayrı yatcam sabah ise gidecem diye dedim sen oyle san kulağının dibine getircem aglaginda
bu cuma gidicem bende kuzum :) çok merak ediyorumBüyük ihtimalle kız dedi, ama bu ay sonu randevum herhalde orada kesinleşecektir. Senin ki belli mi :)
bu cuma inşallah kuzum çok heycanlıyım :)Daha Çarşamba gidicem kontrole
Ogrenmedm henüz
Sen öğrendin mi
Inşallah canimArada benim eşimde kaçıyor malum çalıştığı için ama genelde bana ve bebeğine kıyamadığı için yanımızda oluyor benim dinlenmemi sağlıyor bebekleriniz sağlıkla dogsunda bunları o zaman konuşalım☺
Erkekse hemen belli oluyorbu cuma inşallah kuzum çok heycanlıyım :)
yaa inşallah kzuum söylesin çok merak ediyorum inşallah seninde kızın olurErkekse hemen belli oluyor
Benm.iki oğlumda üç aylıkken doktor bilmişti
Bakalım bunda ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?