hamileyken ne yiyip içilmeli gelin konuşalım

Mide sürekli kaynadigi için aç kalsam çok iyi ama bu kez de açlıktan bulanıyor. .
O zamanda yiyince cook yiyorum yine mide bulantısı ile geciyor..
Ortayı bulamadım henüz.
Su içmeye zorluyorum kendimi oda 1-1,5 litreye geçemiyor.
Sabah kahvaltı edemiyorum beni o üzüyor..
Bunların haricinde günde 2 adet hurma yiyorum..
Aralarda atıştırmak için badem.
Günde 1 adet meyve oda bu ara ayva mideme iyı geliyor diye tercih ediyorum.
Et tavuk balık ile pek aram yoktu hala zorlanıyorum. .
Mide bulantısı bitse de yemek yesem diye bekliyorum..

Kızlar bana doktorum ilk andan itibaren tavuk yemeyi yasakladı. Köy tavuğu varsa yiyebilirsin dedi. 12. Haftada şunu ye bunu yeme diyorlar. Çünkü bulantılar yüzünden zaten seçme şansı olmuyor ilk haftalar. Ben 12. Haftaya girince doktorum her gün 500ml pastörize süt içeceksin ve kahvaltıda mutlaka 1 adet haşlanmış yumurta yiyeceksin dedi. Haftada 2 kez balık ye dedi. Koyu yeşil yapraklı sebzeleri ye dedi.

Lac ayliksin bilmiyorum aa hurma dogumu tetikliyor.

Ben de pek bişey yıyemıyorum 8 haftalıgım bulantım cok oluyor genellıkle meyve en cok tüketiyorum o ıyı gelıyor bana.yumurtayı tamamen kestım balık oyle asla alamıyorum agzıma

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin domates salatalık haşlanmış yumurta
2 saat sonra 1 mandalina genelde 1-2 ceviz
öğlen iş yerinde ne yemek çıktıysa çok az çorba ve sebze (pilav-makarna yemiyorum)
2 saat sonra 1 ayran ya da yine 1 meyve
akşam eve gidince balık veya köfte çok sviyorum
aralarda da su içiyorum 4 ay oldu kilo almadım bakalım bebek de iyi inşallah böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…