- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Herkes karın çatlıyo dedi başta krem vs sürdüm sonradan bıraktım da kimse bacakların çatlar demedi aklıma gelmeyen yerler çatlıyoÇatlak geçmez, illa karın çatlayacak diye bir kaide yok ki. İkiz doğurdum, çatlamadı hiçbir yerim
Sadece karin catlamaz ki, kilo alip vermeden kaynakli her yer catlayabilirHani karın çatlagı oluyordu benim karnım yerine bacaklarım kalçam çatladıdiz kapağımın arkası çatladı aklıma gelmeyen yerlerde çatlak oldu ama karnımda olmadı doğumdan sonra çatlak için bişey yaptınız mı geçtiler mi
Bence ciltle alakalı yaglı bi cildim var benim ondan çatlamadı karnım diye düşünüyorum ama bacaklarım baldırım çatlayacagını düşünmemiştim bilsem oralara sürerdimÇatlaklara müdahale çok zor.
Oluştuktan sonra çaresine bakmak yerine, oluşmadan mümkün olduğunca önlem almak lazım. Ben düzenli olarak çatlak kremleri ve yağları kullanıyorum. Sadece karnıma değil, tüm bacaklarıma - goguslerime vs de uyguluyorum.
Şimdilik yok ama genellikle sonra bir iki ayda oluştuğunu söyleyenler var. O yüzden sonradan olur mu bilmiyorum. Hatta olmadığını zannedip, doğumdan sonra fark edenler de oluyormuş.
Kimi hiç özel ürün kullanmamasına rağmen çatlağım olmadı diyor. Kimi çok dikkat ettim yine de oldu diyor.
Ben mümkün olduğunca önlem alıyorum, buna rağmen olursa da en azından keşke demem
Öyle de karnımız çok büyüyor ya o yüzden hep karına odaklandım benSadece karin catlamaz ki, kilo alip vermeden kaynakli her yer catlayabilir
Herkes karın çatlıyo dedi başta krem vs sürdüm sonradan bıraktım da kimse bacakların çatlar demedi aklıma gelmeyen yerler çatlıyo
Karnımız çok büyüdüğü için karın çatlağı oluyo dediler memeler de evet ama baldırlarımı falan tahmin etmemiştimMemeleriniz de çatlamış olabilir, eksik anlatmışlar size
Bence ciltle alakalı yaglı bi cildim var benim ondan çatlamadı karnım diye düşünüyorum ama bacaklarım baldırım çatlayacagını düşünmemiştim bilsem oralara sürerdim
MaşallahÇatlak geçmez, illa karın çatlayacak diye bir kaide yok ki. İkiz doğurdum, çatlamadı hiçbir yerim
5.ay gibi göğüslerim çatladı. 8 aydan sonra da karnım adete susuz tarla gibi çatır çatır çatladı. Üstelik her gün yağladım bl su içtim ama karnımın çatlamasını önleyemedim. Başka yerim çatlamadı.
Bence çatlama olayı biraz da genetik. Biooil kullandım günde bir sefer. Bebeğim 4.5 kilo doğdu karnım kocamandı bilmiyorum daha küçük olsa çatlamazdı belki.Böyle şeyler okuyunca moralim bozuluyor.
Günde kaç kere ne kullandınız acaba ?
O ben oluyorum karnımda çatlak olmadı şuana kadar çok şükür son ay olur mu bilmem benim dr baldır üst bacak kalçam çatladı hamile arkadaşım da sadece karın sanıyormuş dedim ona bak buralarım çatladı o artık heryerine sürüyorÜst bacak grubu (kalça , baldır) ve alt bacağın arka kısımları çatlamaya çok müsait yerler. Karnı çatlamayıp, buraları çatlayan çok insan gördüm ben. Artık onlarda senin gibi sadece karın bölgesine mi odaklandılar bilmiyorum ama gebelik dışında da kilo alıp veren kişilerde buralarda çatlak oluşuyor genelde.
Beni uyaran da olmuştu. O yüzden ben üşenmeden komple sürüyorum. İnşallah oluşmaz.
Bir de doğumdan sonra da devam etmek gerekiyormuş. Bilgin olsun.
Bozulmasın ya çatlak için illa ki bişeyler vardır araştırmadım ama lazer vs gibi bişeyler yapanlar varBöyle şeyler okuyunca moralim bozuluyor.
Günde kaç kere ne kullandınız acaba ?
Olabilir, kilo da mutlaka etkiliyor.Bence çatlama olayı biraz da genetik. Biooil kullandım günde bir sefer. Bebeğim 4.5 kilo doğdu karnım kocamandı bilmiyorum daha küçük olsa çatlamazdı belki.
Aslında ben pek kilo almadım sadece karnım kocamandı. Belki günde iki kez kullansam daha etkili olurduOlabilir, kilo da mutlaka etkiliyor.
Günde 1 defa kullanmakta yetersiz kalmıştır diye düşünüyorum.
Bakalim hem yağ hem krem kullaniyorum. Hayırlısı
O ben oluyorum karnımda çatlak olmadı şuana kadar çok şükür son ay olur mu bilmem benim dr baldır üst bacak kalçam çatladı hamile arkadaşım da sadece karın sanıyormuş dedim ona bak buralarım çatladı o artık heryerine sürüyorvalla başta sürdüm de sonra bıraktım kremi arada sürüyorum sürmeye devam edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?