Hamileyken oluşan çatlaklar hani karın çatlıyordu 😬?

Amin inşallah benim bir ayım kaldı krem almıştım ama kullandın mı dersen pek kullanmadım çok az kullandım cildim yaglı belki ondan karnımda çatlak olmadı ama son ay olur mu bilmiyorum

Maşallah
İkizde karın çok büyümüştür. Çatlak oluşmaması gerçekten zor. Hangi ürünleri ne sıklıkla kullanmıştınız acaba ?

Su içtim çok, valla düzenli hiçbir şey kullanmadım diyebilirim. Bi arkadaşım lansinoh krem vermişti, yarıdan az vardı içinde öyle onu sürdüm 10 gün falan. Arada aklıma gelince bebek yağı sürdüm ama şişenin yarısına bile gelmedim. Ben ırsi olduğunu düşünüyorum çatlakların. Annemin çok var ama halamın yok, sanırım halama çekmişim

Çatlakların genetik olarak yerleştiğine inanıyorum.

Bende de hiç olmadı.

Anneciğimde de hiç çatlak yoktu.

Bende öyle düşünüyorum lale abla, anne tarafımda hep var ama halama çekmişim. Arkadaşım neler neler sürdü, hiç işe yaramadı, annesinde de halalarında da varmış çatlak.. ama onların güzel olduğunu düşünüyorum ben, doğumun izi :)

Bende de hiç olmadı.

Ama çok su içmemin faydası olduğunu düşünüyorum çünkü ergenliğimde kilo alıp vermelerimde bacaklarım çatlamıştı, vücudu dışarıdan değil de içeriden nemli tutmak çok önemli

Bende de hiç olmadı.

Benim annem harita gibi. Cilt tipimiz de aynı ben çok baktım kendime hamileyken hiç olmadı. Bence biraz çaba da lazım. Olacak olan oluyor yine. Hamileyken bunu çok kafaya takmıştım. Şimdi amaaan diyorum.

Ama çok su içmemin faydası olduğunu düşünüyorum çünkü ergenliğimde kilo alıp vermelerimde bacaklarım çatlamıştı, vücudu dışarıdan değil de içeriden nemli tutmak çok önemli
Su ben de çok içtim.

O kadar içtim o kadar içtim ki “o kilo değil ödem,ödem,ödem” cümlesinin tam karşılığıymışım. Bir anda 60’a düşünce anladım ki şu anda 57 kiloyum.

Kaçtan düştüğümü ne sen sor ne ben söyleyeyim…

Bir de etkili mi bilmiyorum da günde 20 bin adım attım.

10 bin öğlen,10 bin akşamüstü.

Bende çok almıştım, sormuyorum hiç

Benim ilk kızımda bacaklarım ve kasık bölgem çatlamış son hafta farkettim.dogumdan sonra lierac serum kullandım.cok azaldı.neredeyse belli belirsiz.simdi ikinciye hamileyim.yine lierac kullanmayı düşünüyorum hatta hamileyken kullanılan lierac ürünleri de var.

Benim de annemin karnı harita gibi bende de çatlak yok. Ve bu kemeri kullandım ama bel ağrısı için. Çatlağa da etkisi olmuş mudur

Bu arada ben banyoda duş jeli/sabun yerine bioderma duş yağı kullandım. Bayağı iyi bir üründü. Sabah akşam incia badger gibi temiz içerikli markaların çatlak bakım yağlarını kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…