- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Amin inşallah.
Eğer yağ kullanıyor isen, krem kullanmanı tavsiye ederim. Yağ içerikli ürünleri sürekli sürmek daha zor geliyor insana.
Bir de senin doğumuna az kalmış, gebeliğin benden ileriymiş. Benim ne olur ilerde daha bilmiyorum.
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. En önemlisi bu
Maşallah
İkizde karın çok büyümüştür. Çatlak oluşmaması gerçekten zor. Hangi ürünleri ne sıklıkla kullanmıştınız acaba ?
Çatlakların genetik olarak yerleştiğine inanıyorum.Çatlak geçmez, illa karın çatlayacak diye bir kaide yok ki. İkiz doğurdum, çatlamadı hiçbir yerim
Çatlakların genetik olarak yerleştiğine inanıyorum.
Bende de hiç olmadı.
Anneciğimde de hiç çatlak yoktu.
Bende de hiç olmadı.
Herkes karın çatlıyo dedi başta krem vs sürdüm sonradan bıraktım da kimse bacakların çatlar demedi aklıma gelmeyen yerler çatlıyo
Bende de hiç olmadı.
Su ben de çok içtim.Ama çok su içmemin faydası olduğunu düşünüyorum çünkü ergenliğimde kilo alıp vermelerimde bacaklarım çatlamıştı, vücudu dışarıdan değil de içeriden nemli tutmak çok önemli
Su ben de çok içtim.
O kadar içtim o kadar içtim ki “o kilo değil ödem,ödem,ödem” cümlesinin tam karşılığıymışım. Bir anda 60’a düşünce anladım ki şu anda 57 kiloyum.
Kaçtan düştüğümü ne sen sor ne ben söyleyeyim…
Benim ilk kızımda bacaklarım ve kasık bölgem çatlamış son hafta farkettim.dogumdan sonra lierac serum kullandım.cok azaldı.neredeyse belli belirsiz.simdi ikinciye hamileyim.yine lierac kullanmayı düşünüyorumHani karın çatlagı oluyordu benim karnım yerine bacaklarım kalçam çatladıdiz kapağımın arkası çatladı aklıma gelmeyen yerlerde çatlak oldu ama karnımda olmadı doğumdan sonra çatlak için bişey yaptınız mı geçtiler mi
Size bir faydam dokunamaz ama belki konunuzu okuyan birilerine olur. Ben sadece dustan sonra islak islak yaglandim ama su kemeri kullandim, Cok faydasi oldugunu düsünüyorum ki etim sikidir, sifir catlakla atlattim. Ben genetik oldugunu dusunmuyorum cunku annemde catlak var
Pregnant Women Belts Maternity Belly Belt Waist Care Abdomen Support Belly Band Back Brace Protector pregnant maternity clothes - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?