Hamileyken saç kestirdiniz mi?

ay yaaa benim de mantigim kabul etmiyor tabii ki ama iste... soooyle mis gibi kiriklari aldirsam super olacak aslinda..

Bende 2 hamileliğimde de kestirdim. Hamile kalır kalmaz..

Batıl inancın dibi saçmalığın daniskası.. bunun dinle hiçbir alakası yok içiniz rahat olsun o açıdan.. zaten böyle bi şey olsaydı dinlemeyip saçını kestirenlerin çocukları nasıl yaşıyor?
Bende dinlemedim ve kestirdim.. saçlarım kendine geldi.. bu arada saçlarınız için argan yağı tavsiye ederim..

şu yaz bitsin bende kestireceğim kırıklarımla yaşamak istemiyorum artık daha fazla böyle kendimi daha mutsuz hissediyorum kestirince şöyle güzel modelli olursa ohh mis... inanmayın hurafelere Allah'ın verdiği ömrü makas belirleyemez.

Merhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Aa saç kesilir mi hiç? hemde hamileyken!

Saç kesilmez, tırnak kesilmez, ağda yapılmaz, kaş bile alınmaz!

Allahım yaa

Kestirilir bende yarin dogurmazsam gideyim diyordum bebek gelince zor olur gitmem kizimda var vakit bulamam. Saclar zaten harika uzuyor hamileyken ondan simdi kestir saglikla uzasin

ben de ömrü kısalır diye değil de,aklı kısalır diye duymuştum onu:KK69::KK69:
hamileyken kuaföre gittim saç kestirmeye,yan koltukta oturan kadın söylemişti,aman ha sakın kestirme diye ekleyerek..
ben de dedim ki,çcuğumun aklı saçımla mı orantılıymış,kel olanlar kısa saçlı olanar falan zıçtı o zaman dedim:KK70:

Merhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Bende 9 haftalik hamileyim bende kestirdim ne alaka ya sıcaktan napim uzun bide yikiyamiyodum yarı yarıya kestirdim

Hayirli olsun bebeginiz ben hamile iken sacimi kestirmedim hurafe ama etkilendim galiba ve oglumu 3 yasinda trafik kazasinda kaybettim yani sacla ömrün bi alakasi yokmus nasil rahatsan oyle davran

Kestiremedim 'eşim'in baskısı sebebiyle.
Bana kalsa 3 5 defa kestirecektim.
Bu saçma sapan hurafeler yüzünden saçlarım totomda geziyorum.
Dikişlerim iyileştiği an kuaförde soluğu alacağım.
Eğer eşinizin veya çevrenizin böyle batıl inançları ve baskısı yoksa, gidip kestirin.
Senin kocan da bi alem :D hiç mi fetva dinlememis

Doğacak çocuğun ömrü,senin saçının uzunluğuna mı bağlı

Back
X