- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa saç kesilir mi hiç? hemde hamileyken!Merhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Bende 9 haftalik hamileyim bende kestirdim ne alaka ya sıcaktan napim uzun bide yikiyamiyodum yarı yarıya kestirdimMerhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Hayirli olsun bebeginiz ben hamile iken sacimi kestirmedim hurafe ama etkilendim galiba ve oglumu 3 yasinda trafik kazasinda kaybettim yani sacla ömrün bi alakasi yokmus nasil rahatsan oyle davranMerhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Evet kestirdimMerhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Senin kocan da bi alemKestiremedim 'eşim'in baskısı sebebiyle.
Bana kalsa 3 5 defa kestirecektim.
Bu saçma sapan hurafeler yüzünden saçlarım totomda geziyorum.
Dikişlerim iyileştiği an kuaförde soluğu alacağım.
Eğer eşinizin veya çevrenizin böyle batıl inançları ve baskısı yoksa, gidip kestirin.
Doğacak çocuğun ömrü,senin saçının uzunluğuna mı bağlıMerhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?