Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kestirilir bende yarin dogurmazsam gideyim diyordum bebek gelince zor olur gitmem kizimda var vakit bulamam. Saclar zaten harika uzuyor hamileyken ondan simdi kestir saglikla uzasin
Canim niye kesilmesin hurafe o duyduklarin.yok cocugun omru kisa olur yok akli kisa olur hepsi hurafe.Merhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Yarın doğurmazsam gideyim lafına öyle özendim ki anlatamam
Ya düşünsene kadın doğuracak bildiğin kıskandım
Hayırlı doğum dilerim.
Kuaföre de bence doğumdan önce git
Allah sabrınızı artırsın başınız sağolsun,çok çok üzüldüm inanın.Hayirli olsun bebeginiz ben hamile iken sacimi kestirmedim hurafe ama etkilendim galiba ve oglumu 3 yasinda trafik kazasinda kaybettim yani sacla ömrün bi alakasi yokmus nasil rahatsan oyle davran
Saç kesilince bebeğin kordon bağı da kesiliyormuş. Aman ha yapmayın öyle şeyler.![]()
Aydinlattigin icin tesekkurler... ben sac kestirince ayrica bebegin kordonunun kopacaginin yani sira annenin de kulaginin falan da düşecegini duymustum icimi rahatlattin... eskiden olsa ben de gulup gecerdim boyle batil inanclara ama konu karnindaki 3 aylik bebegin olunca inan bana aldigin havadaki tozdan bile korkuyorsun ona bisey olur diye... en azindan dalga gecmeyebilirdin !!!
daha şımdı kuafor den geldımMerhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?
Merhaba 15 haftalik hamileyim... saclarim cok cansiz ve kiriklandi.... sacimin kiriklarini aldirmak ve boyunu da biraz kisaltmak istiyorum fakat cevreden de hamileyken sac kestirilmez sozlerini duyuyorum... siz hamileyken saclarinizi kestirdiniz mi?