Hamileyken temizlik..

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
Kızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?

Kolunuzu çok uzatmadan oraya buraya uzanmaya çalışmadan silmeniz zarar vermez Allah'ın izniyle.
Yükseklere çıkmayın birde baş dönmeniz olabilir.
Aşağıları hallet üstleri eşin yapsın

Eşim çok yoğun çalışıyor ailemde burada değil is başa düşüyor sanırım yavaş yavaş dikkatlice yapmaya caliscam

Kızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?
Eşimizin eline malzemeleri verip nerelerinin silinmesi gerektiğini söylüyoruz

Seni korkutmak istemem ama ilk hamileligimde mutfak dolaplarini sildikten sonra bebegimin hareketleri yavaslamisti ve iki gun sonra 37 haftalik hamileyken aniden suyumun gelmesiyle dogum yaptim.Bilmiyorum is yaptigim icin mi oldu ama korkudan esime soylememistim.Bir sey olsaydi herkes dolaplari sildigin icin oldu derdi eminim.

her hamilelik farklidir.mesela benimki coo rahat gecti doguma giderken bile temizlik yaptim.sagolsun esimin ailesi doguma gelme zahmetinde bile buluadiklari icin temizligi ben yaptim.sizin de agriniz yoksa hafif sekilde yapabilirsiniz.

Kadin tutun , ben o zamanlar biraz temizlik hastasiydim.Digerlerinde kadin tuttum.Is falan yapmayin .Yasadigim korku ve pismanlik cok kotu, bir sey olsa bende kendimi suclardim.

Bende hamileliğim boyunca temizliğimi yaptım sürekli hatta 6 aylık filandım ev temizle tuvalet banyo yıka ütü yap yemek yap derken akşamı ettim akşam ayağa kalkıp dürüyememiştim bacaklarım tutmuyodu hatta 8 aylıkken taşındık evimi kendim toplamıştım ama öyle cam pencere dolap filan silmedim sağolsun annem halletti ama benim hamileliğimde hiç sıkıntım yoktu kendinizi zorlamadan yavaş yavaş yapabilirsiniz çok uzanmadan ama bana kalırsa boşver mutfak dolabının acelesi ne ki 1 ay sonra temizlikçi gelince yapsın yada doğumdan sonra yaparsınız

Bende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar

Bende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar
Yok bisey olmaz. Ben dolap silerken duser vs diye dedim
Birde 24 aylik hamilelik artik ileri bi hamilelik. Seni daha ufak sikinti olmaz. Ben bu hafta ev tasidim egil kalk egill kalk bisey olmadi korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…