- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Bende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar
Ahh canım pişman oldum şimdi keşke yapmasaydım peki sorun olsa kanama vb gibi belirtiler olur muBebeğin daha minicik çok yeni yapma öyle şeyler annesi..
Daha yeni birkaç haftadır hareket etmeye başladı muhtemelen sende kendini çok yorma bence bidahada asla yapma cam silme vs.
Ahh canım çok tesekur ederim sağ salim kucaklarimiza alırız insallah melekleri çok korktum icime şüphe düştü ne diyelim allaha emanet bütün melekler....Yok bisey olmaz. Ben dolap silerken duser vs diye dedim
Birde 24 aylik hamilelik artik ileri bi hamilelik. Seni daha ufak sikinti olmaz. Ben bu hafta ev tasidim egil kalk egill kalk bisey olmadi korkma.
kanama olur evet. yada aşırı bir ağrı olur. zaten olsa hemen olurdu üzerinden 1 2 gün geçtiyse bişey olmaz artık korkma. stress daha zararlı.Ahh canım pişman oldum şimdi keşke yapmasaydım peki sorun olsa kanama vb gibi belirtiler olur mu(((
Ahh canım pişman oldum şimdi keşke yapmasaydım peki sorun olsa kanama vb gibi belirtiler olur mu(((
Bir sey olmaz inşallah ama yinede agir is yapmamak lazim.Supurmek , silmek toz almak cok zorlamaz ama kapilari, camlari gerekmedikce silmeye gerek yok.Dogum zamani yaptirsaniz yeter.Ben bunun pismanligini yasadim .Bende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar
Maalesef yardım edecek kimse yok
Temizlikçi gelecekti onunda cenazesi var 1 ay gelemicek
Ya Allah aşkına, bir sıkıntı yoksa Dr uyarmadı ise pek ala hamileyken her iş yapılır, ha insanın canı istemez ağırlaşıyor o ayrı
Hani ne bileyim hamileyken çok uzanmamak gerektiğini bilirsin, uygunsa dolaplar yaparsın onu demek istedim, ben yapıyorum benim dolaplar alçakfazla eğilip kalkmak, yükseklere uzanmak tehlikeli. hadi sandalyenin üzerine çıktı felan diyelim baş döneibilir. ev süpürüp silcem dese ne var canım yap derim ama bu söylediklerim tehlikeli. maddi durum varsa hele neden kendini yorsun ki gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?