Hamileyken temizlik..

Bende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar

Bebeğin daha minicik çok yeni yapma öyle şeyler annesi..
Daha yeni birkaç haftadır hareket etmeye başladı muhtemelen sende kendini çok yorma bence bidahada asla yapma cam silme vs.

Bebeğin daha minicik çok yeni yapma öyle şeyler annesi..
Daha yeni birkaç haftadır hareket etmeye başladı muhtemelen sende kendini çok yorma bence bidahada asla yapma cam silme vs.
Ahh canım pişman oldum şimdi keşke yapmasaydım peki sorun olsa kanama vb gibi belirtiler olur mu (((

Yok bisey olmaz. Ben dolap silerken duser vs diye dedim
Birde 24 aylik hamilelik artik ileri bi hamilelik. Seni daha ufak sikinti olmaz. Ben bu hafta ev tasidim egil kalk egill kalk bisey olmadi korkma.
Ahh canım çok tesekur ederim sağ salim kucaklarimiza alırız insallah melekleri çok korktum icime şüphe düştü ne diyelim allaha emanet bütün melekler....

Dokuz ay boyunca her isimi kendim yaptim, 6 aylik ev tasidik esya tasimadim ama koca evi tek basima temizledim ve yerlestirdim, doguma gitmeren birkac gun once dip kose temizlik yaptim, cam da sildim dikkatli davrandiktan sonra hicbirsey olmuyor ki ben 5 kat merdiven inip ciktim hep o zaman asansor calismiyordu cunku yeni binaydi evimiz.
Sizde saglam bir sandalyeye cikip dengeli durup silebilirsiniz.. Baktiniz zorlaniyorsunuz bekleyin temizlikci yapsin ama hamilelik is yapmaya engel degil bunu bilin hem hareket iyidir...

Ahh canım pişman oldum şimdi keşke yapmasaydım peki sorun olsa kanama vb gibi belirtiler olur mu (((

Olmaz Allahın izniyle içini ferah tut canım ben bundan sonrası için yorma kendini diyorum..
Inan ilk öğrendiğimden beri ağır hiçbişey yapmıyorum.
Sil süpür toz al okadar ona bile bazen enerjim olmuyor diyebilirim..

valla canım bende yaptım
ama sağolsun benim eşim çoğu şeyi yaptı
bende temizlikçi tutacaktım ama ne vakit nede nakit vardı
ama çok şükür bir sıkıntım olmadı
ama ben zaten çok yoğun çalıştığım için bebeğim alışkın yorgunluklarıma
ama acelesi yok bence yıpratma kendini

Bende her işi yaptım iki hamileliğimdede.oğluma Yen'i hamileymişim haberim yoktu daha mutfak dolabını sildim ve defalarca tezgahın üstünden yere atladım.kızımda yaptıklarım akıllara zarar çok şükür ikiside sapasağlam doğdu.ama siz yinede dikkatli olun

Ben hep kendim yaptım her işimi dikkat ettim dinlene dinlene yaptım bi sorun olmadı perde eşim astı fayansa derz ilacı eşim döktü okadar

Ben esimle camlari filan sildim perdeleri yikayip buyuk temizlik yaptik bi kac hafta once.. ama neyseki ne cam sildim ne de perde taktim.. ortalik isi yaptim ve makinaya perdeleri filan attim.. ortaligi sildim supurdum biraz.. mutfaksa hala duruyo maalesef..ve temizlemeyi ne canim istiyo ne de enerjim var.. aslinda saglam adam icin 2-3 saatlik is ama ben ne yapsam gobek tas gibi oluyo.. yola yuruyemiyom temizlik yapmak imkansiz sanki.. napiyim azda ben pasakli olayim :) ben gunluk yemegimi filan yapsam sukrediyorum artik.. neyseki bebek esyalarin yikanmasi utulennesini yapmisim.. birde hadtane cantalarini hazirlarsam cok iyi olacak.. onu bile canim istemiyo ve enerjim yok..

Bende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar
Bir sey olmaz inşallah ama yinede agir is yapmamak lazim.Supurmek , silmek toz almak cok zorlamaz ama kapilari, camlari gerekmedikce silmeye gerek yok.Dogum zamani yaptirsaniz yeter.Ben bunun pismanligini yasadim .

Ya Allah aşkına, bir sıkıntı yoksa Dr uyarmadı ise pek ala hamileyken her iş yapılır, ha insanın canı istemez ağırlaşıyor o ayrı

Birak hamileligimi hamile degilken bile hayatta silmem.kendine is mi arıyorsun.
Maddi durumuna uyacak sıklıkta al bir kadin.15 gun olur 1 ay olur o tarz kapi cam dolap koltuk silme islerini yapar perdeleri yikar

Maalesef yardım edecek kimse yok
Temizlikçi gelecekti onunda cenazesi var 1 ay gelemicek

annen kv felan yoklar mı bi dolap silmeye? evde yalnızken hele kesinlikle iş yapmayın. yükseklere uzanmaya çalışmayın. temizlikçi dediğin de bir tane mi canım muhakkak güvenilir biri bulunur başka bakının derim.

Eşine yaptır.. Sen neden riske giresin ki?
Akşam gelsin dur yanında göster yapsın. Yapamam derse yardımcı iste.

Ya Allah aşkına, bir sıkıntı yoksa Dr uyarmadı ise pek ala hamileyken her iş yapılır, ha insanın canı istemez ağırlaşıyor o ayrı

fazla eğilip kalkmak, yükseklere uzanmak tehlikeli. hadi sandalyenin üzerine çıktı felan diyelim baş döneibilir. ev süpürüp silcem dese ne var canım yap derim ama bu söylediklerim tehlikeli. maddi durum varsa hele neden kendini yorsun ki gerek yok.

Esinize verin bezi verin suyu sizde yanına oturup gösterin. 2 saatini ayırmasını isteyin size. yok asla yapamaz diyorsanız yarım gün yardımcı alın sildiriverin.

Hani ne bileyim hamileyken çok uzanmamak gerektiğini bilirsin, uygunsa dolaplar yaparsın onu demek istedim, ben yapıyorum benim dolaplar alçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…