Hamileyken Üniversite

Ne güzel olmuş :) işin ilginci ben 26 yaşında gibi görünmüyorum 45 kiloyum herkes beni yeni mezun olup kazanmış zannediyor..Yani böyle bi durum olsa yanlış anlaşılmaya da müsait :) neyse bakalım

Bu bahsettiğim arkadas da o zamanlar 45 kilo falandi sanirim, cookk zayifti ve yasindan küçük gösteriyordu ki zaten kucuktu de.

Ve derslerini hic aksatmadi, sinav notlari falan gayet iyiydi, hatta sanirim bute bile kalmadan mezun oldu

Kendi mutlulugunuzu düşünün, baskalari ne düşünür diyerek keşke diyeceginiz ertelemeler yapmayin bence

saol cnm evlilik kutsal bir olay cocuk ise o yuvanin nesesi meyvesi dedigim gibi kimseyi umursama cocukta yaparim kariyerde de:)

Yapın gitsin.
Benim çalıştığım yerde çok hamile öğrenci var. çoğu da formasyon öğrencisi.

Canim eger senin icin zor olmayacaksa neden bebek sahibi olmayasiniz ki. Ama ev okul hamilelik yorabilir seni belki okulun sonlarina dogru bi kac aylik hamile olursan daha iyi olur. Herkes fikrini söylüyor tabiki ama biz ne desek bos esin ve sen vereceksiniz en iyi karari. Ben okurkende vardı evli hamile veya cocugu olan bayanlar her donem oluyor garip karşılanmazsin evli barkli kadın olacaksın esinden cocuk yapinca okula danisacak halin yok canim:) benimde ocak 31 de düğünüm var bizde cok beklemeden bebek sahibi olmak istiyoruz. Allah tum isteyenlere nasip etsin. Ayrica genetik olarak erken menepoz durumunuz varmis bence evlendikten sonra beklemeyin cok en azindan bir cocugunuz olsun eger 30 yasindan sonra menapoza girmezsen 2.yi daha sonra yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…