- Konu Sahibi Loresima89
-
Ne geçi ya? 27 yaş da geçse artık... Komik oldunuz iyice.okul bittiğinde 27 yaşım bitmiş olacak geç mi olur ne düşünüyosunuz
17 yaşında evlenip de çocuğu olmayan bir tanıdık biliyrm. Yaşla da alakalı bazen tamam ama 27 yaşta daha aman aman çok büyük bir yaş diil. Abartılacak kadar. Aslında ideal bir yaş bile sayılabilir.Ne geçi ya? 27 yaş da geçse artık... Komik oldunuz iyice.
Zaten bu örnekten ele alırsak, 27-28 yaşlarında çocuk sahibi olmak 17-18 yaşında çocuk sahibi olmaktan hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha sağlıklı.17 yaşında evlenip de çocuğu olmayan bir tanıdık biliyrm. Yaşla da alakalı bazen tamam ama 27 yaşta daha aman aman çok büyük bir yaş diil. Abartılacak kadar. Aslında ideal bir yaş bile sayılabilir.
Size katılıyorum. Çok fazla korkulacak bir yaş değil.Zaten bu örnekten ele alırsak, 27-28 yaşlarında çocuk sahibi olmak 17-18 yaşında çocuk sahibi olmaktan hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha sağlıklı.
Hamile iken okuluna giden ve sonrasında doğum yapıp okulunu bitiren arkadaşım var.
Sonuçta niye garip olsun ki siz evli bir insan olacaksınız hamilelikte gayet doğal bir durum.
Elbet ilk geceden hamile kalabilirsiniz ama kalamayabilirsiniz de, bunun garantisini kimse veremiyor malesef.
Hele hele ailenizde erken menapoz gibi durumlarda varsa BEN OLSAM daha fazlasını düşünmem.
Sonuçta evlenince hiç birimiz evliliğimizin nasıl olacağını bilemiyor, evlilik karpuz olaydı keşke pat pat yapıp şeçip alsaydık; bu kabak ya da bu iyi olmuş diye.
Ben biraz bencilim sanırım aaaa iyi yuvam olmazsa çocuk yapmayım filan diye düşünemiyorum ben. Evlat her ne olursa olsun benim evladım olacak sonuçta. Belki çocuk sahibi olamamanında verdiği bir duygudur bu...
Arkadaşlar merhaba,benim yaşım 26 seneye bu zamanlar evlenmeyi planlıyoruz sözlümle..Sorun şu ki ben şuan ünide 3.sınıf ögrencisiyim..seneye son sınıf bölüm derslerimin yanına bir de formasyon dersleri eklenecek..bi yandan da bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ikimiz de..zaten istediğin an hamile kalamadığın için korunmayı da düşünmüyorum..ama ya olursa karnı burnunda okula gidilir mi tuhaf bakarlar mı ne tür zorlukları olur diye düşünüyorum..daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? sizce ertelemeli miyim..okul bittiğinde 27 yaşım bitmiş olacak ne düşünüyosunuz..
Şöyle bir ekleme yapma ihtiyacı hissediyorum..Çok acele ediyorsun diyenler olmuş ailemde erken menopoz geçmişi var..sizin için 35-40 sınırsa benim için 30 sınır..her kadın gibi anne olmak istiyorum ama zamanlama lüksüm yok..Yeni tanıdığım insanla evlenmeyeceğim,5. senemizi bitirdik,öğrenciliğin ilk yılı beraber kaldık..Şuan yurtdışında sözlemşmesi olmasa çoktan evli olurduk..Ama o bizim için geleceğimiz için birikim yapıyor,çocuk değiliz ve bir insanın sorumluluğunu yüklenmek için gereken tüm şartları oluşturmaya çalışıyoruz..Bu yüzden de direkt okulda durum nasıl olur diye soruyorum..kimse ayrılmak için evlenmez..ama sonuç ne olursa olsun hayata geldiğine pişman olmayacak..tabi gelebilirse..
İşimi elime almak için beklersem öğretmen olacağım atama durumlarını biliyorsunuz..
Benim sınıfımda hamile bir kız vardı, çoğu dersten geri kaldı, sınav zamanı çok sıkıntı yaşadı. Kimsenin kötü gözle bakacağından değil de hoş değil bence. Ha 26, ha 27 hem ne farkeder ? Bir sene daha bekleyin, okulunuzu bitirin öyle bebek sahibi olun. En güzeli bu şekilde.Arkadaşlar merhaba,benim yaşım 26 seneye bu zamanlar evlenmeyi planlıyoruz sözlümle..Sorun şu ki ben şuan ünide 3.sınıf ögrencisiyim..seneye son sınıf bölüm derslerimin yanına bir de formasyon dersleri eklenecek..bi yandan da bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ikimiz de..zaten istediğin an hamile kalamadığın için korunmayı da düşünmüyorum..ama ya olursa karnı burnunda okula gidilir mi tuhaf bakarlar mı ne tür zorlukları olur diye düşünüyorum..daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? sizce ertelemeli miyim..okul bittiğinde 27 yaşım bitmiş olacak ne düşünüyosunuz..
Şöyle bir ekleme yapma ihtiyacı hissediyorum..Çok acele ediyorsun diyenler olmuş ailemde erken menopoz geçmişi var..sizin için 35-40 sınırsa benim için 30 sınır..her kadın gibi anne olmak istiyorum ama zamanlama lüksüm yok..Yeni tanıdığım insanla evlenmeyeceğim,5. senemizi bitirdik,öğrenciliğin ilk yılı beraber kaldık..Şuan yurtdışında sözlemşmesi olmasa çoktan evli olurduk..Ama o bizim için geleceğimiz için birikim yapıyor,çocuk değiliz ve bir insanın sorumluluğunu yüklenmek için gereken tüm şartları oluşturmaya çalışıyoruz..Bu yüzden de direkt okulda durum nasıl olur diye soruyorum..kimse ayrılmak için evlenmez..ama sonuç ne olursa olsun hayata geldiğine pişman olmayacak..tabi gelebilirse..
İşimi elime almak için beklersem öğretmen olacağım atama durumlarını biliyorsunuz..
hmm eğerv ailede erken menopoz var ise haklısın,, ama ilk önce bir kadın doğumcuya git istersen,, eğer ki erken menopoz olayı veya yumurtalarında azalma varsa kal hamile gidersin okula bir şey olmaz,,,,,halledersin,,, zaten seneye bu zamanlar hamile kalsan 2015 aralık bebek 2015 ekimde doğar yani okul bitmiş olur,,,Arkadaşlar merhaba,benim yaşım 26 seneye bu zamanlar evlenmeyi planlıyoruz sözlümle..Sorun şu ki ben şuan ünide 3.sınıf ögrencisiyim..seneye son sınıf bölüm derslerimin yanına bir de formasyon dersleri eklenecek..bi yandan da bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ikimiz de..zaten istediğin an hamile kalamadığın için korunmayı da düşünmüyorum..ama ya olursa karnı burnunda okula gidilir mi tuhaf bakarlar mı ne tür zorlukları olur diye düşünüyorum..daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? sizce ertelemeli miyim..okul bittiğinde 27 yaşım bitmiş olacak ne düşünüyosunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?