- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 103
- 44
- Konu Sahibi Cigdemkokusu
-
Ben varim16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ??
mesleğini merak ettim şimdiBen varim
8 haftalik hamileyken almanyaya uctum, orada deli gibi hep ayakta kaldim is sebebiyle, gidis ve donuste birsuru esya tasimak mecburiyetinde kaldim ve saatlerce yol yurudum
Hamileligim boyunca surekli gezdim zaten ekstra yazmaya gerek yok
En son 8 aylik hamileydim bursadan izmire gittim arabayla ertesi gun de dondum ayni yolu
Hic zorluk cekmedim sukur
ilk hamileliğimde 22 haftalık hamile iken senin ki kadar bir mesafe gitmiştik, 1 hafta ayaklarımın şişşi inmemişti, ayrıca hiç ödem problemimde yoktu, sonrada yolculuk yapmadık, şimdide tatili iptal ettik yolculuk zarar vermez ama sana zor olur16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ??
Muhendisim kuzumesleğini merak ettim şimdi
Ucarak mi gececekler sehirden cikarken sehirler arasi yollarda olmaz zaten sadece araba geciyor orlardanbu yollarda hendek mendek yok kikaymak gibi yoıllarr. arada yol yapıımı olur ama o da cok iğrenç yerler değil.
anlamadım ?Ucarak mi gececekler sehirden cikarken sehirler arasi yollarda olmaz zaten sadece araba geciyor orlardan
Hazır konusu açılmışken benim de düşündüğüm bir soru işareti vardı aynı konuyla alakalı konu sahibesi izninle ben de sprmak istiyorum. Tüp bebek yaptıracağız biz de transferden yaklaşık bir ay sonra yani kısmet olursa 1 aylık hamileyken istanbul izmir arası yolculuk yapacağım bu yolculuğu uçakla mı yoksa otobüsle mi yapmak daha mantıklı kızlar? Özel arabamız yok kara yolunu yolcu otobüsüyle yapacağım olursa
Ailem çanakkale de. Uzak orayaanladım onu 6 ay sonra görsün
ya da kv gelirken gelse imiş
yani ne bileyim o kadar yola durduk yere dedesi çocuğu görsün diye hamile kadın götürülmez
ama sizin aileniz nerede yakın mı onlara zaten oraya gidecek biraz daha gitsin mi diyor
Otoban bir kısım yol zaten haklisiniz. Tesekkur ediyorum çok.anlamadım ?
yılardan beri gidip geldiğim yollar. cok rahat ve güzeldir. öyle deli gibi cukur, tümsek, kötü taşlı çakıllı yol yoktur. kaymak gibi asfalt.
eger şehir içine giricekler diye düşünüyorsan öyle bir şey yok. bir iki yer hariç hiç şehir merkezine girilmez. şehir içi yolları ile transit geçiş yolları ayrı.
Amin!! Teşekkürler.Günaydın , yolda ara ara mola verirsiniz sen de hava alırsın , madem ki doktoru da dinlemez , öyle yaparsınız siz de
Sonunda kvalidenin evden gittiğine sevindim , inşallah bi daha teeeeee 40 yıl sonra gelir
Hayırlı yolculuklar
İnşallah Allah'a emanetiz. Allah esirgesin...benim kayınvalidem de panik atak uçaksız yolculuk yapmıyor:)
Bu arada bende 31. haftamda istanbuldan bodruma araba ile gideceğim iki hafta sonra geri döneceğiz umarım bir sorun olmaz
he bak kv olmasa yanınız da istanbuldan Çanakkale üzerinden asosdan aşağıya izmire oradan muglaya geçerdiniz..o yol daha daaaa keyifli. Çanakkale de annenlere de uğrardınız ohhh misss...Ailem çanakkale de. Uzak oraya
Gerçekten turkiye nin en güzel güzergahlarından biri. Daha önceki yolculuklarimizda tadı vardı. Ama simdi hem Kv on koltukta kurulu, hem hamileyim allah sıkıntı vermesin sabir versin bana benim durumuma yakin olan herkese. Yazan tüm arkadaşlara çok tesekkur ederim gerçekten çok değerliydi sözleriniz.he bak kv olmasa yanınız da istanbuldan Çanakkale üzerinden asosdan aşağıya izmire oradan muglaya geçerdiniz..o yol daha daaaa keyifli. Çanakkale de annenlere de uğrardınız ohhh misss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?