Hamileyken uzun yolculuk!!! :(

Yarım saat ;en geç bir saat yolculukta mola yerleri var orada durup beş on dakika hareket ediyorsunuz.benim doktorum öyle söylemişti.

Sorun olmaz molalar verirsiniz o molalarda 5 10 dk yürürsün çok hareketsiz kalma yani yolculuğun bu haftalarda bir zararı yok zaten oradan da kendi ailene geçecekmişsin ufak molalarla atlatırsın.

Benim annem doğumuna 1 ay kala 15 saatlik yollara gitmiş, onun akranlarından hep duydum memlekete gelenleri, kaç saatlik yollar sonuçta, dinlene dinlene gidilir neden olmasın ki!

Ben varim
8 haftalik hamileyken almanyaya uctum, orada deli gibi hep ayakta kaldim is sebebiyle, gidis ve donuste birsuru esya tasimak mecburiyetinde kaldim ve saatlerce yol yurudum

Hamileligim boyunca surekli gezdim zaten ekstra yazmaya gerek yok

En son 8 aylik hamileydim bursadan izmire gittim arabayla ertesi gun de dondum ayni yolu
Hic zorluk cekmedim sukur

mesleğini merak ettim şimdi

ilk hamileliğimde 22 haftalık hamile iken senin ki kadar bir mesafe gitmiştik, 1 hafta ayaklarımın şişşi inmemişti, ayrıca hiç ödem problemimde yoktu, sonrada yolculuk yapmadık, şimdide tatili iptal ettik yolculuk zarar vermez ama sana zor olur

Ben yapmıştım ama çok zorlandım. Otobüsle yolculuk yapmıştık wc çok sorun oluyordu. Ama sizin kendi arabanız olduğu için istediğiniz yerde durup dinlenebilirsiniz. Tabi doktorunuz en iyisini bilir.

Ucarak mi gececekler sehirden cikarken sehirler arasi yollarda olmaz zaten sadece araba geciyor orlardan
anlamadım ?
yılardan beri gidip geldiğim yollar. cok rahat ve güzeldir. öyle deli gibi cukur, tümsek, kötü taşlı çakıllı yol yoktur. kaymak gibi asfalt.
eger şehir içine giricekler diye düşünüyorsan öyle bir şey yok. bir iki yer hariç hiç şehir merkezine girilmez. şehir içi yolları ile transit geçiş yolları ayrı.

Ailem çanakkale de. Uzak oraya

Otoban bir kısım yol zaten haklisiniz. Tesekkur ediyorum çok.

Amin!! Teşekkürler. kısa bir sure sonra yine gelecekmiş herşey hazır önüme geliyo bu rahatı ararim diyo :)

Ailem çanakkale de. Uzak oraya
he bak kv olmasa yanınız da istanbuldan Çanakkale üzerinden asosdan aşağıya izmire oradan muglaya geçerdiniz..o yol daha daaaa keyifli. Çanakkale de annenlere de uğrardınız ohhh misss...

he bak kv olmasa yanınız da istanbuldan Çanakkale üzerinden asosdan aşağıya izmire oradan muglaya geçerdiniz..o yol daha daaaa keyifli. Çanakkale de annenlere de uğrardınız ohhh misss...
Gerçekten turkiye nin en güzel güzergahlarından biri. Daha önceki yolculuklarimizda tadı vardı. Ama simdi hem Kv on koltukta kurulu, hem hamileyim allah sıkıntı vermesin sabir versin bana benim durumuma yakin olan herkese. Yazan tüm arkadaşlara çok tesekkur ederim gerçekten çok değerliydi sözleriniz.

Esınız ne yardan ne serden vazgecmek ıstemıyor belliki.. Ama bu durum rısk olusturuyorsa asla gitmeyin.. Doktorla muhakkak gorusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…