- 22 Temmuz 2015
- 42
- 223
- 43
- 43
- Konu Sahibi Cigdemkokusu
-
Gerçekten eşimin anlayissizligina ve acımasızlığına kızgınım. Dr ye sormak eşimin fikrini değiştirmez ama burdan sizlerden olumlu sözler duyarda az da olsa teselli bulurum umudu iste...Sıkıntı olmaz muhtemelen ama sırf kayınvalideni bırakmak için taa Fethiye'ye gitmek ne? Binsin uçağa gitsin işte
Gerçekten eşimin anlayissizligina ve acımasızlığına kızgınım. Dr ye sormak eşimin fikrini değiştirmez ama burdan sizlerden olumlu sözler duyarda az da olsa teselli bulurum umudu iste...
Kayınpeder de özlemiş ya eşime gore... oğlumuzuAileniz nerede önce sizi bıraksın o zaman sonra anneyi götürsün ya da siz evinizde kalın o Kv yi götürsün
Hamile ve çocuklusunuz Kv yi gördünüz de hani ziyarete gitmek gibi bir durum yok
Kalın evinizde madem istemiyorsunuz yolda ne diye gidesiniz
sen gitmesen olmazmi esin tek gitse valla buyuk konusmayayim ama hamis olsam 1 saat yolculuk dahi yapmazdim ne olur ne olmazNetten okudum hareket kısırlığı nedeniyle bacakta oluşan bir pıhtı akciğer embolisi yaşayabilirmiş falan... korkuyorum.
Kayınpeder de özlemiş ya eşime gore... oğlumuzu
Onlar çok ekstrem durumlar ya düşük ihtimal. Fethiye'nin tadını çıkar bari gitmişken denize filan gir olumlu yönünü düşünNetten okudum hareket kısırlığı nedeniyle bacakta oluşan bir pıhtı akciğer embolisi yaşayabilirmiş falan... korkuyorum.
Doktoruna sor öyle çık kafana göre çıkma sakın.. benim 5 aya kadar düşük riskim vardı 6. Aydan sonra da erken doğum o yüzden uzak gitmedik hiç doktor izin vermemişti.. sende bi danış bi tatsızlık yaşamayın Allah korusun..16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ??
Nasıl değiştirmez?Gerçekten eşimin anlayissizligina ve acımasızlığına kızgınım. Dr ye sormak eşimin fikrini değiştirmez ama burdan sizlerden olumlu sözler duyarda az da olsa teselli bulurum umudu iste...
4 yaşında bir oğlumuz da varIyi de özlediyse gelseymiş
6 ay sonra bebek doğunca gelip görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?