- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi Cigdemkokusu
-
Çok teşekkür ederim fikir için aynen öyle kısmet bakalımyanı tercıh senın canım doktoruna danış sen yıne de :) tedbir senden tevekkül allahtan :)
4 yaşında bir oğlumuz da var
Senin ailen nerede ki kayınvalidenden sonra bırakılacaksın.16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ??
ben hamileligimin ilk gununden 27inci haftaya dek ucakla uluslararasi uctum; hicbir sikinti yasamadim. sakin olun. psikolojik etki inanin ki fiziksel sikintilari yaratan tek unsur oluyor.16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
bir şey olmaz. 9-10 saat molalı şekilde sürer. araba da size ait ise istediğiniz yerde durursunuz. hatta size durulacak yerlerin sıralamasını da yapayım16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
rahat bir arabanız varsa neden olmasın uçak en iyisi ama otobüs olmadıktan sonra arabanızla dinlene dinlene gidersiniz önemli olan arabada sarsılmamanız eşiniz bozuk yollara ve hendeklere dikkat etsin ben doğurmaya başka şehire gittim 13 saatlik kendi arabamızla ön koltukta ayaklarım havada gittim.yolda doğururum diye korktum ama bebeğim beklendiği zamandan geç sezaryan ile doğdu ama yinede tercih sizin kimse bu konuda sorumluluk kabul etmez bizde doktora sorduk ama gidebilirsiniz diyemem dedi ama ben bünyeme güvendiğim için çıktım.iyi düşünün16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
bu yollarda hendek mendek yok kirahat bir arabanız varsa neden olmasın uçak en iyisi ama otobüs olmadıktan sonra arabanızla dinlene dinlene gidersiniz önemli olan arabada sarsılmamanız eşiniz bozuk yollara ve hendeklere dikkat etsin ben doğurmaya başka şehire gittim 13 saatlik kendi arabamızla ön koltukta ayaklarım havada gittim.yolda doğururum diye korktum ama bebeğim beklendiği zamandan geç sezaryan ile doğdu ama yinede tercih sizin kimse bu konuda sorumluluk kabul etmez bizde doktora sorduk ama gidebilirsiniz diyemem dedi ama ben bünyeme güvendiğim için çıktım.iyi düşünün
sürekli mola verirsen tek şoför ise adam cok yorulur. az öz ve gerekli molalar.bol bol mola verin dinlenin ...
benim kayınvalidem de panik atak uçaksız yolculuk yapmıyor:)Kv panikatak ve cins biri uçağa binmem diye az önce anlatıyordu. Oysaki istabul dalaman şıkır şıkır işliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?