hamileyken yüze krem sürmek doğum lekesi yapar mı

unicornlupatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
83
15
38
27
arkadaşlar yüzlerim kuruduğu için krem kullanıyorum çocukta iz yaparmı hamileyken siz neler yaptınız

çilek yeme çiğ ete dokunma gibi bir çok duyum var aydınlatırmısınız?

arkadaşlar yüzlerim kuruduğu için krem kullanıyorum çocukta iz yaparmı hamileyken siz neler yaptınız

Hepsi kocakarı teyzelerin uydurduğu batıl şeyler sürekli bunları düşünürseniz hamileliği kendinize zehir edersiniz tıpta doğruluğu olan şeylere inanın bunlara değil doktorum yüze krem sürmenin bir zararı olmadığını daha ben sormadan söyledi

Çiğ ete dokunmayın eldivensiz toksoplazma riski için ve doktorunuza danışın ben her soru işaretimi kendisine soruyorum

Niye sürmeyeceksiniz ki doktorunuza danışıp uygun bi krem kullanın. Hurafelerle dolu insanlarımız var malesef. Orana dokunma şöyle olur burayı kaşıma şöyle olur saçmalık. Çiğ ete dokunmayın hastalık riski var. Böyle bi dönemde o kadar tedirgin etmeyin kendinizi rahat olun doktora danışın hepsi bu

Uydurma hepsi bunların benimde çok kuruluk olmuştu hamilelikte kış ayına denk geldi ilk aylarm bol bol sürdüm yani krem biseyde olmadı çocukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…