Hamileylen bile siddet görmek

Aof da okucam üniversite maddi durumu iyi paramida biriktirebiliyorum birden bire bis seylere sinirlenip ogluma ve bana boyle seyler yasatiyor sonra decalarca ozur diliyor ama kendinden soguttuktan sonra bi anlami yok

Aof da okucam üniversite maddi durumu iyi paramida biriktirebiliyorum birden bire bis seylere sinirlenip ogluma ve bana boyle seyler yasatiyor sonra decalarca ozur diliyor ama kendinden soguttuktan sonra bi anlami yok

O zaman çok fazla içli dişli olma .
Anne baba hikaye demek ki
Kendini salma ,para biriktir haberi olmasın.
Aof de bari iki yıllık bir şey oku
Kpss ile atan ne diyim
Zor ama imkansız değil

Başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı psikolojik değilse .... Öfke ve şiddet, böbrek üstü bezeleriyle alakalı olabilirmiş,ikna edip. doktora gitseniz,önce öfkesini kontrol altına alsın sonrasına bakarsınız

Gerçek hayat tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi mükemmel değil ne yazık ki, birbirimize gaz verelim eyvallah ama kişinin hayatı sosyal çevresi ortada, korunmaktan bihaber üniversite biter güvenlikçi olur 5 bin tl maaşla ise başlar rezidansta yaşarsın demeyi ben de isterim ama bunlar olmaz 2 küçük çocuk seni o eve o adama o ortama bağlar,baştan beri dayak yiyen bir kadin 2018 senesinde nasil istemeden hamile kalir hadi kaza oldu ertesi gün hapını nasıl bilmez elimizin altında net var yahu

Daha 2.doğacak emecek gazı cazı olacak diğeri de ana kuzusu destek olan bir koca yok...

Benim kocam polis o yuzden guvenlikcilerlede gorevlerde cok denk gelirler bir cogu 12 12 calisiyor sartlarina gore maaslarida cok cok az..

arkada aile yok... 2 cocuk var eve gelince şiddet var... allah yardimcin olsun ...aile çok onemli hep bunu soyluyorum ...ailen olmadan bosanman güc...siginma evine gidersin ama cocuklara kim bakacak ...

Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim
Eski halimi gordum ..

Boşansın tabi yahu. Birini sırtına bağlar birini kucağına alır her yerde 5000 lira maaşla iş bulur nasıl olsa :işsiz:

Kardeşim sen fevri hareket etme. Önce aileni ikna etmeye bak, şartlarını düzeltene kadar huyuna gidiyormuş gibi yap işi şiddet boyutuna getirme.

Keşke bir mesleğin olsaydı da çek kapıyı çık deseydim ama bu şartlarda 2 küçük bebeğe bakamazsın yardim olmadan gerçekçi olalım.

Allah yardımcın olsun gerekirse kapılarında yat aileni ikna et.

Niye bu kadar az ara ile 2.çocuk.soyledigin gibi cahil degilsin bence.En azindan kk ya girmeyi biliyorsun.bir cok sey ogrenilir burada.bos zamanlarin da ders calisabilirsen 2 yillik olur belki aof.hem bebeklerde buyur o zamana.gerci is bulmanin da garantisi yok bu zamanda.

Nasil kurtuldunuz?
Benimde iko cocgum var biri 2.5 biri 1 yasinda ayni ayni durum aynida benim ailesinin yaninda tekme tokat dayak yemem anasi cazgir babasi pslik kriz gecirdi anasi dedi ya karin ya biz buda defolup gitti cakal sinirlerm bozuldu aklima geldi pislik gidince kari kizla nette konisms zaten canlida kim bilir aldatan erkek mi boyle oluyor bilmyrm ki

Benimde iko cocgum var biri 2.5 biri 1 yasinda ayni ayni durum aynida benim ailesinin yaninda tekme tokat dayak yemem anasi cazgir babasi pslik kriz gecirdi anasi dedi ya karin ya biz buda defolup gitti cakal sinirlerm bozuldu aklima geldi pislik gidince kari kizla nette konisms zaten canlida kim bilir aldatan erkek mi boyle oluyor bilmyrm ki
Keske kabul etmeseymissiniz hazir gitmisken

Keske kabul etmeseymissiniz hazir gitmisken
Ben cahillikten iki cocuk yapmadim sevdigimden yaptim mal gibi evet daha kotu oldu sonrasi uniyi biraktim sosyoloji 2.ci sinifta bu yil girecem sinavlara birdaha okumam lazim bide ygs kitaplarina baktim hic birsey hatirlamiyorum yasim gecmemis 24 yasindayim daha bikac yil once sinava girdim ama o kadar sorun sorun akil olmus 0 bende ama simdi toparlandim birz ailesi hep oyun ypior hep ama cocklarimi kullaniyor degskler

Back
X