Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Valla ben ev geçindiriyorum elime bakan bir kız kardeş bir de minnoş köpeğim var, önüme gelene yardım edemem. Bakanlık da önüne gelene yardım etmiyor ne yapalım, dolandırıcıların istediği gibi biri değilim. :)
Cok tatlisin. Ayri bir sempatim var sana. :)))
Beynim yanmadan gidip yatayim sabaha konu kapanir heralde iyi geceler :))

Arkadasim internette satan insanlarin kiyafet sayfalari var senin gondericegin iki parca kiyafetemi ihtiyaclari var
Herşeyden de haberiniz var maşaallah durumunuz yokda internette ne işiniz var acaba ayrıca yazılarınızdan cahil olmadığınız anlaşılıyor insanlatı salak yerine koymayın ve dilenmek yerine çalışın çünkü gerçekten ihtiyacı olan insanlar isteyemez....

Herşeyden de haberiniz var maşaallah durumunuz yokda internette ne işiniz var acaba ayrıca yazılarınızdan cahil olmadığınız anlaşılıyor insanlatı salak yerine koymayın ve dilenmek yerine çalışın çünkü gerçekten ihtiyacı olan insanlar isteyemez....
Aynen

Bence konu kapanmalı artık istemiyorum diyor çünkü kendisi , üstelemenin manası yok boşa yormayalım hem konu sahibini hem kendimizi...

özelden yazmanıza gerek yok eşim telekomınıkasyon şir. de mudür yaz özele telini gerçek adresine yeni kıyafetler bebek bezleri biberon mama çocuk arabası ne lazımsa yollayacağız.tel nondan adresini bulmak 20 dakika

Allah yardımcınız olsun şunuda bilin bazı şeylere tanık olduğumuzdan her şeyi sorgular hale geldik . Ki çoğu şeye inanmakta güçlük çekiyoruz . Ya da her şeye inanmayı seçiyoruz . Gerçekten çok vahimse durumunuz bende yardım etmek isterim bunu bilin

adresini bulurum derken nasıl yani )diye yazmış bana gerçekten mağdursanız neden urktunuz yazın telınızı özelden emin olayım mardının koyunde olduğunuza yıllarca yetecek yardım sağlarız size kimsenın de haberi olmaz k.k yönetimi dışında tabii

Bıkmadan usanmadan aynı konuyu açıp sadece kıyafet yardımı istemen de baya enteresan versene bakanlıktan yardım gönderecek kişilere adresini.

adresini bulurum derken nasıl yani )diye yazmış bana gerçekten mağdursanız neden urktunuz yazın telınızı özelden emin olayım mardının koyunde olduğunuza yıllarca yetecek yardım sağlarız size kimsenın de haberi olmaz k.k yönetimi dışında tabii

Numarasını gönderdiği arkadaşlar vardı onlardan rica et versinler sana canım. Paylaştığına göre onlarla bir sorun olmaz.

Back
X