Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Kizlar vallahi alemsiniz, gazete eklerinde verilen ucuz roman tadindaydi, nasil gecti 31 sayfa anlamadim :D

Allah akil fikir versin, bu da ayri bir gecim kapisi heralde :D

Ben dedignz insanlrn kim oldugunu bilmiyorm onlar kim hic bisey anlmiyrm
nick leri üyelerın sizle konuştular ya saatlerdir burda sitenın en eski en guvenılır bir kaç uyesınden biri onlar ve kadın yardım derneklerınde çalışıyorlar her yardıma rahatça ulaşabılırler onlara güven madem diğer üyelere guvenın yok

Gercekten ben kime ne yazdim kime cvp verdim bilmiyorum hersey o kadar karistimi

Canım sorun o değil
Hiçbirşey yazmıyor ne adres ne şehir ne isim
Yalnızca ters cvplar veriyor
Bu kaçıncı konu
Her konu aynı bu şekilde
Derdini anlatsa şehrini söylese iletişime zaten geçerler
Kaç kişi yazdı yardım ederim diye
Gerçi benimde dikkatimi çekti ama bilemedim

Hayir hic kimseden hic bir yardm almadim uyeligimde 2 dk durmuyordu zaten hemen soru kaldiriliyordu

Burada bebek kıyafeti isteyip onları ikinci el sitelerde satarak kredi kartı borcu ödeyen çok kişi oldu hanımefendiciğim. Kaldı ki ben bizzat Bakanlık yardımı yönlendireceğim diyorum, başka arkadaşlar da dernek/vakıf yardımları yönlendirecekler ama bir türlü adres alınamadı kendisinden.
Haklisin cnm. Ne bileyim insanlar vicdanlarla bile oynar oldu anlayamıyoruz

Simdi ben onlara msj aticam dediklerimin gercek oldugunu onlara ispatliycam

Ya sen ne yüzle daha gerçek merçek iddia ediyorsun o kadar uğraştım yemediğim hakaret kalmadı. Yardım falan etmeyeceğim, darkmore'a yazabilirsin.

Back
X