iremcim çok üzüldüm canım ... inan ne diyecegımı şaşırdım ... geçmiş olsun dıyorum ..ama bak normal yolla da olabılıyormuş .. en azından böyle tesellı bul canım .. inşallah allah en kısa zamanda mucızenı gonderecek.... kendıne ıyı bak...
ım ızlar beni bileniniz bilir bilmeyeninize anlatayım biliyosunuz yeni negatif sonuç almıştım tüp bebek tedavisinde eşkaynaklı çocuğumuz olmuyodu miktar ve hareketten dolayı sadece ve şu an dinlenmedeydim mayısa kadar ama bu ay işte bi garip ruh durumuna girmiştim ve ben bahar sendromu yaşıyorum diyodum ve 3 gün önce adetime 2 gün kala gece çok kötü rahatsızlandım ve eşim acile kaldırdı yapılan tahlillerde meğer HAMİLEYMİİİİŞİİİİM ama 2 gün sora kahverengi lekeler oldu ve dün kürtaj oldum malesef halen şoktayım yaaaaaa bi anda hamile bi anda kürtaj 4 haftalıkmış aslında beta hcg de 601 çıkmıştı ama malesef düştü şoooooooooktayyımmmm böle olan varmı yaaaaaaa
CANIM BENİM çok geçmiş olsunn...Çok üzüldüm inanki ne söyleyeceğimi bilmiyorum
iremcim şookk oldum vala öyle soluksuz okudum yazdıklarını acaba dedim eski yazımı bu Allahım yarabbim inan ne diyeceğimi bilemedim canım geçmiş olsun yaa neden böyle oldu deyip kendinizi suçlamayın sakın sizlik birşeyde yok olacağı varmış demekki :teselli:
inşallah bir dahaki sefere tedaviye bile gerek kalmayacak gibi duruyor psikolojikmiş gibi durumun sanki
nil inan ben kendimde deilim halen kısss düşük olmasımı psikolojik dedin anlamadım ya ben toparlıyamıyom kafamı daha ne için psikolojik dedin ......korunacakmışız 3 ay falan çünkü aynen düşük olmasın diye ya bilmiom ben artık bişi bilmiom
bende canım sevincim iki gün sürdü benimde 1 aylık sayılıyordu ama kürtaj olmadım kendiliğinden düşcek heralde ben daha bugün adet oluyom düşmezse heralde kürtaj olurum hiç bilmiyorum ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?