Hamileymisim

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
103
Kızlar merhaba ne zamandır konu acmiyordum bilgilerinize ihtiyacım var eski konularimda belirtmiştim eşim ilk günden beri çocuk istiyordu su an 9 aylık evliyim bir kere korunmadik dün test yaptım pozitif bizimki tabi havalara uçuyor gecenin bir yarısı hastaneye götürdü fazla siskinligim vardı rahat edemiyordum bunu söyledim bütün testleri yaptılar beta hcg 36,0 çıktı bi haftalik gebeymisim kanım oldum olası düşüktür dün doktor kan takviyesi lazim su an hiç bişey kullanma çok yeni dedi ben hâlâ ne olduğunu idrak edemedim sanırım hiç bişey bilmiyorum sanki hamile degilim çok yeni belli mi sanki diyorum kendi kendime bu değer ne anlama geliyor ne yapmam lazim hiç bişey bilmiyorum bana yardım edin lütfen sanki hamile degilim bana öyle geliyor bu normal mi

Bir haftalık hamilelikten bir şey anlamaman çok normal zaten. Daha dur.
Eşin istiyordu sen istemiyor muydun?

doktorunuz size süreci anlatmadı mı?
yeniden test için davet etmedi mi?
betahgc değeri çok düşük olduğu için, şu anda ultrasonla bir şey görünmez.
bu durumda doktorlar gün aşırı betahgc yaptırabilirler, hamileliğin seyrini görmek için.

benim doktorum, bir hafta sonra gel demişti, farklı bir test istememişti. Ama sanırım hemen ilaç kullanmaya başlaması gereken hamilelerde aralıklı betahgc testleri ile hamileliği kesinleştirmek gerekiyor.

da
Kızlar merhaba ne zamandır konu acmiyordum bilgilerinize ihtiyacım var eski konularimda belirtmiştim eşim ilk günden beri çocuk istiyordu su an 9 aylık evliyim bir kere korunmadik dün test yaptım pozitif bizimki tabi havalara uçuyor gecenin bir yarısı hastaneye götürdü fazla siskinligim vardı rahat edemiyordum bunu söyledim bütün testleri yaptılar beta hcg 36,0 çıktı bi haftalik gebeymisim kanım oldum olası düşüktür dün doktor kan takviyesi lazim su an hiç bişey kullanma çok yeni dedi ben hâlâ ne olduğunu idrak edemedim sanırım hiç bişey bilmiyorum sanki hamile degilim çok yeni belli mi sanki diyorum kendi kendime bu değer ne anlama geliyor ne yapmam lazim hiç bişey bilmiyorum bana yardım edin lütfen sanki hamile degilim bana öyle geliyor bu normal mi
daha anlamazsın zaten bir iki hafta sonra ufak tefek belirtiler bebeği içinde hissetmen en az 16-20 hafta ;)
tebrikler

Evet gebelik çok yeni dikkat edin kaniniz çok düşük randevu alın kan takviyesi almanız gerekir su an ilaç kullanmayın dedi

tamam işte. doktor da söylemiş. hamilesiniz basbaya. neyine inanamıyosunuz ki anlamadım ben :)

Bir haftalık gebelikte normal bir değer sanki. 2 günde 1 katlanır.
Bence 2-3 hafta sonra tekrar baktır kanına.

doktorunuz size süreci anlatmadı mı?
yeniden test için davet etmedi mi?
betahgc değeri çok düşük olduğu için, şu anda ultrasonla bir şey görünmez.
bu durumda doktorlar gün aşırı betahgc yaptırabilirler, hamileliğin seyrini görmek için.

benim doktorum, bir hafta sonra gel demişti, farklı bir test istememişti. Ama sanırım hemen ilaç kullanmaya başlaması gereken hamilelerde aralıklı betahgc testleri ile hamileliği kesinleştirmek gerekiyor.
Gece acilde baktı ultrasonda gorunmeyecegini söyledi zaten hemen randevu al gel dedi saat 12 yi geçtiği için bugüne randevu vermediler malum cumartesi pazar giriyor bi de araya bekliyorum bakalim tsk ederim bilgi verdiğin için ☺

Gece acilde baktı ultrasonda gorunmeyecegini söyledi zaten hemen randevu al gel dedi saat 12 yi geçtiği için bugüne randevu vermediler malum cumartesi pazar giriyor bi de araya bekliyorum bakalim tsk ederim bilgi verdiğin için ☺

canım sabredebilirsen biraz bekle.
kadın doğumdan randevu al,
kan hapını zaten 3. aydan sonra veriyorlar.
şimdi gitsen bile yeniden betahgc isteyecek 2 günde bir, ne gerek var sürekli kan vermeye, hem kansızsın da madem.
sabret bir hafta ondan sonra git derim ben.

benim de değerim 52 idi 2 haftalık hamileydim :)
anlamamanız normal hele benim gibi (elhamdulillah hamd olsunnnn :D ) rahat bi hamilelik gecirirseniz
bebeğiniz karnınızda hareket etmeyi sevmeyen tembelse her zaman bu hissi yaşarsınız :D

siz daha cok o heyecanı o farklı duyguyu yaşamadığınız için inanmıyorsunuz

dont panik :anneadayı:

Back
X