- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Ne alaka regl olayin raki iceyim kelimesi..Ya sizin yazilariniz hep onume geliyor gereksiz sacma yazilar hep kendinizi boyle seylerle gostermeye neden calisiyorsunuz ?Hayırlı olsun öncelikle.
Seni anlıyorum. Ben de ocakta korunmayı bıraktım ama hemen olmaz nasılsa kafasındaydım. Regl olayım kadınlar gününde rakı içelim diyordum hamile kalmışım, iki gün öğrence öğrendim.
Ki ben olabilir artık hazırım demiştim güya. Buna rağmen özeklikle gece uykuya dalmadan önce çok korkuyorum düşünüp duruyorum.
Hayatım eskisi gibi olmayacak ya eski hayatımı özlersem ne yaparım, hayatımı çocuk odaklı yaşamaktan korkuyorum ne zaman yine arkadaşlarla yada eşimle akşam dışarı çıkabilecek kadar normalleştirebilirim diye düşünüp yine korkuyorum.
Becerememekten de korkuyorum anneliği. Kendimi pek anne olacakmış gibi hissedemiyorum sonra gebelik topiğindeli kadınlara bakıyorum o heyecan bende yok anne gibi de hissetmiyorum ben kesin kötü anne olacağım diye daha da korkarken buluyorum.
İstemesine istiyorum ama korkum da var. Normal ama bence. Çok sorumluluğu olan kolay da olmayan bitmeyen bir iş. Zamanla alışırız sanırım. Yeni Doğum yapan kuzenle konuştuk ilk hareketi hissedince geçecek korkuların merak etme derdi. Ona güveniyorum ben de
Ne alaka regl olayin raki iceyim kelimesi..Ya sizin yazilariniz hep onume geliyor gereksiz sacma yazilar hep kendinizi boyle seylerle gostermeye neden calisiyorsunuz ?
Icki icmeniz , dinsiz olmaniz bunlardan bizene
Her yorumda illa abuk sabuk hayat tarzinizi neden buraya yansitiyosunuz ?
Pardonda boyle seylee yazinca kimse size ozenmiyor bence
Yani sizin icki icmeniz alemler yapmaniz Allaha dine inanmamaniz sahsen beni size ozendirmiyor irite ediyor
Sakın beni kimse yanlis anlamasin
Ben muslumanligi savunmuyorun
Herkezin dini kendine
Her dine saygim var
Sadece her yorumunuzda subliminal mesajlar vermenizden gina geldi
MADEM DINI KONULAR YASAK
MADEM HAKARET YASAK SACMA KELIMELEE YASAK NEDEN BU HANIM EFENDININ YAZDIKLARI BANLANMIYOR
VE NEDEN KIMSE BU YAZILARA BI NE ALAKA DEMIYOR
CUNKU GERCEKTEN ALAKASIZSINIZ
Goz ardi etmiycek kadar gormuyorum zaten sizi ama her mesajinizda bunlari belirtmeniz cok sacma ve yersiz ...Inanin size vakit ayirmak bile zamanima hata..Hadi sana bi sacma ve gereksiz hayatinla mutluluklarE korunmadığım için doğal olarak yumurtlama dönemim bitince içmiyordum hanımefendi alakası bu. Yani sadece regl ve yumurtlama sürecinde içip sonrasında negatifi bekliyordum.
Gözardı edebilirsiniz bu kadar rahatsızsanız
Gozardi et
Goz ardi etmiycek kadar gormuyorum zaten sizi ama her mesajinizda bunlari belirtmeniz cok sacma ve yersiz ...Inanin size vakit ayirmak bile zamanima hata..Hadi sana bi sacma ve gereksiz hayatinla mutluluklar
Gozardi et
Goz ardi etmiycek kadar gormuyorum zaten sizi ama her mesajinizda bunlari belirtmeniz cok sacma ve yersiz ...Inanin size vakit ayirmak bile zamanima hata..Hadi sana bi sacma ve gereksiz hayatinla mutluluklar
Rahatlığı bende biliyorum ama pek anımsayamiyorum...ama müthiş olduğunu hatırlar gibiyim
Emzirmekten, bez değiştirmekten, en derin uykuda saniyede hazır ol şekilde uyanmaktan beyin hücrelerim öldü herhal
Ama şöyle bir his de var bu çocuk hep benimleydi sanki..bi yerlerim level atlamış bundan eminimyada sıyıtdım haberim yok
Ne alaka regl olayin raki iceyim kelimesi..Ya sizin yazilariniz hep onume geliyor gereksiz sacma yazilar hep kendinizi boyle seylerle gostermeye neden calisiyorsunuz ?
Icki icmeniz , dinsiz olmaniz bunlardan bizene
Her yorumda illa abuk sabuk hayat tarzinizi neden buraya yansitiyosunuz ?
Pardonda boyle seylee yazinca kimse size ozenmiyor bence
Yani sizin icki icmeniz alemler yapmaniz Allaha dine inanmamaniz sahsen beni size ozendirmiyor irite ediyor
Sakın beni kimse yanlis anlamasin
Ben muslumanligi savunmuyorun
Herkezin dini kendine
Her dine saygim var
Sadece her yorumunuzda subliminal mesajlar vermenizden gina geldi
MADEM DINI KONULAR YASAK
MADEM HAKARET YASAK SACMA KELIMELEE YASAK NEDEN BU HANIM EFENDININ YAZDIKLARI BANLANMIYOR
VE NEDEN KIMSE BU YAZILARA BI NE ALAKA DEMIYOR
CUNKU GERCEKTEN ALAKASIZSINIZ
Subliminal mesaj neymiş ben anlamadım Elvan hepimiz dinsiz olalım mı diyormuş
Ay bunu da gördük burda
Hani sinemada pıst sesi kola çektirsin diye yapılır denir ya ben buranın pıst sesiyim, günaha çağırıyorum
Bir de bebişe sormak lazım özgürlüğü elinden alındığını düşünen bir anne ile koca bir ömür nasıl geçecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?