hamileymişim

Sizin konunuzu hatirliyorum.

Muallaktaydiniz dogurayim mi acaba diye.

Sonra dogurmaya karar verince tebrik etmistik sizi.

Bebeğinix buyudu sizin gibi dusunenlere cesaret bile vermeye basladiniz.

Konu sahibine iyi bir orneksiniz.

Teşekkürler wurstria :)

Canim tebrik ederim en son sana dua etmistim inan kendim kadar sevindim. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.

Ilk tekmeyi hissettiginde her şeyi unutacaksin . Onu cok seveceksin öyle ki o özgür hayatini onun ayaklarina paspas olarak sermek isteyeceksin . Onunla konuş binik kalbi her seyi hissediyor istenmeyen bebisler bunu biliyorlar

Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Eğer bu bir mucie bebekse ki öyle söylüyorsunuz daha çok sevinin bence:) ben hep çocuk isteyen taraftım hep hazırdım eşim biraz daha bekleyelim derdi neyse karar verdik ve oğlumuzu şu anda iki buçuk yaşında bin şükür ınu bize verene kuzum o benim:) ben bunu neden anlattım çünkü ben her türlü hazırdım anne olmaya maddi manevi çok güzel bir hamilelik geçirdim isteyerek oldu yani oluşumuz.. Fakat ne kadar hazır hissederseniz hissedin zorlukları elbette var anne olmak için hazır olmayı ne kadar beklerseniz bekleyin insan yetiştirdiğiniz için her haliyle zor ama dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu en güzel gülüş evlat gülüşü en güzel bakış evlat bakışı ve en güzel sesi evlat sesi.. Size anne diyen biri evin içinde peşinizden dolaşıyor size muhtaç bir varlık nefes.. Bir bakışı bir sarılışı tüm dertlerinizi unutturur.. Birlikte elele yolda yürümek oğlumla çok havalı:) resim yapmak oyun oynamak yarım yamalak konuşması çok eğlenceli:) yani demem o ki biz ne desek boş yaşayın görün annelik hayatımda yaptığım en güzel şey.. Allah'ım olmayan herkese versin siz de inşallah sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza

Sizin konunuzu hatirliyorum.

Muallaktaydiniz dogurayim mi acaba diye.

Sonra dogurmaya karar verince tebrik etmistik sizi.

Bebeğinix buyudu sizin gibi dusunenlere cesaret bile vermeye basladiniz.

Konu sahibine iyi bir orneksiniz.
Evet inanılmaz korkmuştum ben çocuk bakımı konusunda...
Çünkü tembelliğimden yemek bile yemediğim oluyordu
Ben kim çocuk kim diyordum
Ama öyle olmuyormuş :) hiç üşenmiyormuşsun meğer...
İnsan kalkıp kendine hazırlamazmış ama onun yemeği saatinde hazır olur

Özgürlük konusunda iyimser olamayacağım :)
Tam bir eve bağlayan :) hatta odaya hapseden
Mutfağa kadar bile yolamaz
Helede arada bırakacağın kimse yoksa...aman aman :)

Canim tebrik ederim en son sana dua etmistim inan kendim kadar sevindim. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.
Canim Allah razi olsun valla kim gorduyse ayni seyi soyledi Allah dualarimizi kabul etti sonunda sukurler olsun. Hepbirlikte sag salim kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi

bende pkoluyum 3 senelik evliyim senin adina cok sevindim deli gibi bebek istiyorum evimize neşe katar sakın aldırma rabbim sana bu zaman vakit etmis şükret cok isteyen var.

Valla biz istiyoduk ama bende öğrendiğimde bi korkuya kapıldım. Hatta çok şükür musmutlu olan evliliğimi bile sorgulamaya başladım acaba ayrılsak ben bu çocuğutek başıma büyütebilirmiyim diye... Ama 1 haftaya geçiyo. Hatta rüyalarımda bileunutmuyorum hamile olduğumu. Alıştığında gerçekten dünyanın en güzel duygusu :)

bende pco hastasiyim ve normal yoldan hamile kalmadim hatta cok agladim ugrastim ne guzel hamile kaldn bence cok sukret ve sevin ayrica 1 aylik kizim var dunya tatlisi tahmin bile edemessin evlat sevgisini cok guzl bisey...

Katılıyorum.
Başkasından dinlerken çekilmez gibi gelen şeylerin üstesinden geliyorsun hem de yılmadan bıkmadan defalarca, insan gücünü, potansiyelini keşfediyor resmen.

Ama ben çocuksuz halimi çok net hatırlıyorum, yok öyle bi rahatlık :)

Rahatlığı bende biliyorum ama pek anımsayamiyorum...ama müthiş olduğunu hatırlar gibiyim
Emzirmekten, bez değiştirmekten, en derin uykuda saniyede hazır ol şekilde uyanmaktan beyin hücrelerim öldü herhal

Ama şöyle bir his de var bu çocuk hep benimleydi sanki..bi yerlerim level atlamış bundan eminim yada sıyıtdım haberim yok

Canım ben daha bekarken bile deli gibi çocuk hayalleri kuran bir insandım. Evlendim 3-4 ay sonra tamam dedim artık vakti. Ama iki ay allah nasip etmedi. Üçüncü ay artık normal yollarla olmayacağı tedavi olmamız gerektiği fikrine alıştırmaya çalışıyordum kendimi. Üçüncü ay da yine olmadı diye ağlarken hamile olduğumu öğrendim. Bi kaç gün içinde içimdeki o deli gibi çocuk istiyorum fikri uçup gitti sanki ben ne yaptım demeye başlamıştım. Ta ki miniğimin kalp atışlarını duyana kadar :) ve çok zor geçti ilk dönemlerim 6 kilo verdim yataktan çıkamadım depresyona girdim. Sonra zor zamanlarım geçti. Şimdi minik tekmelerini hissediyorum oğlumun. Ve o kadar mutluyum ki. Muayeneye gidene kadar özlüyorum bile onu :) allah bize öyle kıymetli öyle eşsiz birşey nasip etti ki bence bu şansı kaçırma. Hele ki senin dediğin gibi bir mucizeyse ona iyi bak. Sonra ömür boyu yokluğunu pişmanlığını yaşama canım. Ve lütfen seni anlamadığımı düşünme seni anlıyorum. Umarım ikiniz için de en doğru kararı verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…