- Konu Sahibi burcubahar0635
-
tatlim ama simdi ayrilsan biri bul filan yas daha cok gecer bence esini ikna etmek daha iyi ya da ne bilim sen korunuyomus gibi yapip korunmasanay ne bilim ya belki sorunsuz hemen hamile kalacaksin, bu isler nasib isi. sirf esinin inadi yuzunden olmasin. iki kiside istemez anliyorum ama bi taraf isteyip bi taraf istemeyince gercek cok zor yasadigim icin biliyorum.
ben bunları okudukça korunarak hamile kalmaktan korkuyorum
merhaba öncelikle hayırlı olsun bebısın. inş sağlıklı sıhatlı yavrunu kucagına alırsın.Öncelikle cok sanslısın bır evladın oluyor.Beklenmedık zaman da olmus ama ınan o doğunca dıyeceksin ki neden bız cocugu daha önce yapmadık .geçirdiğimiz tüm zamanlar anlamsız ve sıkıcıymış diyeceksin eminim. Rahat ol öyle özgürlük falan kısıtlanmıyor valla ben nereye yavrum oraya :) allah sağlık sıhat versin yavrularımıza.merhaba kızlar...
Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Kabullenmissin olay bitmistirCherry çok sağol :)
dün amazondan kendime çizme bakıyodum bu sabah e-bebek'te takıldım zaten :)
aklıma ilk gelen de bebeğin burcunu hesaplamak oldu öğrendiğim an işte böyle saçma bi zamandan geçiyorum :)
Inanmiyorum resmen kandirilmissin mune gozunu iyi acmamissin acemiligine getirmis esinÖncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, hamile olduğumu 3,5 aylık evliyken öğrendim, evlenmeden önce eşimle en azından birkaç yıl çocuk konusunu açmayacağımızı konuşmuştuk çünkü eşim çocuklara sıcak bakan biri değildi, hamile olduğumu anlamadım bile, nezle grip oldum sanıp kurstaki arkadaşlarımın ısrarıyla doktora gittim, ilk istediği gebelik testiydi, ne alaka dedim ama yaptırdım, tebrikler hamilesiniz dediği anda yıkıldım diyebilirim, doktor dahi tepkime şaşırmıştı, beklemiyordum, birkaç yıl çocuk olmayacağını konuştuğumuz için böyle birşeyin mümkün olması şoka sokmuştu, akşam eşim geldiğinde söyledim ama o benim gibi şok olmadı, onun planladığı benimse bu plandan haberim olmayan bir gebelik, duygularım iyice karışmıştı, 12 haftalık olana kadar da çok gelgitler yaşadım.
Hiç ummadığınız bir anda hamile olduğunuzu öğrenmenizi ve duygu karışıklığınızı anlıyorum bu yüzden, en hazır insan bile ilk haftalarda duygu karmaşası yaşıyor, zaman zaman tedirgin zaman zaman mutlu oluyorsunuz, ultrasonda o minik bedeni görene kadar ve hareketlerini hissedene kadar duygularınız değişkenlik gösterecek, bence doğal bir süreçten geçiyorsunuz.
Azili pko hastasi olur tedavisiz hamile kaldiniz.Resmen icime su serpildi simdiden daha evlenmeden.Hayirlisi olsun.
Canım eşin nasıl tepki verdi.?korunmuyoduk evet ama doktor bana senin normal yollarla hamile kalman imkansız demişti.istediğiniz zaman karar verin gelin aşılamayla denicez demişti.hayret ettim valla hala inanamıyorum.
hadi bakalım bende senin gibiyim darısı basımaa :)))merhaba kızlar...
Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Hayırlı olsun:) Yaşınızı merak ettim,çok mu gençsiniz?merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?