- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Dün gece ilk defa ağladığını idraklı bir şekilde anlamadım...Bende nesne sürekliliği sağlanmamış, gözümün önünde değilse unutuyorum, sonra titreyip kendime geliyorum :)
Çok sevindim ben sizin adınıza. Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın umarım.Ay teşekkür ederimben pek umutlu değilim kendimden ama umarım olabilirim
Dün gece ilk defa ağladığını idraklı bir şekilde anlamadım...
Uyuyorum uzaktan bir miyavlama sesi geliyor...allah allah bu ne diyorum
aaa diyorum çocuk
Peki ne yapmam gerekti ki bilmiyorum falan gibi bir iç konuşma yapıyorum içimde sonra kendime geliyorum
13 buçuk aydır ilk defa böyle bişey oldu...
Ben bile şaşırdım
Seninki kaç aylık?
Ne güzel,ne tatlı,anlatmışsın canım,belki de yolunu bilmediğin dağlarda,senin için çiğdemler açıyordur,pamuk kalbinin bambaşka bir aşka kavuşacağı gün yakındır,kimbilirŞimdi ben hamile olsaydım keşkekendimi pamuk lara sarar sarmalardim ilk kez aşık olmuş gibi çiçek açmış gibi bahar gibi yeniden doğmuş gibi...
Keşke bende hamile olabilseydim
Ben sana dini gorusunle ilgili hic bisey demedim konuyu carpitma o kadar seyin icinden neden dini olayi aliyosun kendine .Yahu benim hayatımın gerekli olup olmadığının kararını siz mi veriyorsunuz?
İlk yorumunuzda bana büyük harfle bağıra bağıra saldırdınız ben size niye yazdığımı insan gibi açıkladım gelen cevaba bak.
Nedir bu tahammülsüzlük. Ben meryem duası okuyan, namaz kılana hakaret etmiyor saygı dıyuyorsam siz de duyacaksınız.
fark bu. Ben kimsenin hayat tarzına ağzımdan köpük saçarak saldırmıyorum, boş dolu demiyorum saygı duyuyorum. Tahammülsüzlüğünüzü başka yerde kusun benim konum bile değil konu sahibine ayıp yaptığınız
Ben sana dini gorusunle ilgili hic bisey demedim konuyu carpitma o kadar seyin icinden neden dini olayi aliyosun kendine .
Benim kimsenin dinine tahammuszlugum falan yok
Sizin her konuda icki iciyorum vs vs laflariniz baydi artik bi donun millete yazdiginjz yorumlara bakin ne kadar cok alem yaptiginizi konusyorsunuz
Dininiz ne dusundugunuz beni ilgilendirmez
Umrumda bile degilsiniz
Birmerhaba kızlar...
Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Bende 4 - 5 gün önce aynen sizinki gibi sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İnsan psikolojik olarak hazır olmayınca çöküntüye uğruyor biraz haklısınız ama geçecek eminim ki. Hem de ilk bebeğiniz olacak evinize yeni bir nefes yeni bir can gelecek çok güzel bir duygu bu. Ben ilk şoku atlattıktan sonra alıştım şu an hamilelik fikrine hatta tadını çıkarıyorum eşime epey nazlaniyorum daha şimdiden :)) bebeğiniz olunca anlayacaksınız caninizdan bir canın sizi nasıl hayata bağladığını, o olmadan hayatın nasıl olduğunu bile unutacaksiniz hiç korkmayın sukredin boyle bir güzelliğe sahip olduğunuz icin. sağlıklı bir şekilde Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah keyfini çıkarın şu an en tatlı zamanlar :)merhaba kızlar...
Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerinde içinNe güzel,ne tatlı,anlatmışsın canım,belki de yolunu bilmediğin dağlarda,senin için çiğdemler açıyordur,pamuk kalbinin bambaşka bir aşka kavuşacağı gün yakındır,kimbilir...Bunu,bütün kalbimle diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?