hamileymişim

Sen de inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir, bebeğini kucağına alırsın.

böyle diyenler sonra tekmelerını hissedincee tamamen değişiyor.merak etme tatlım vucudun annelıge hazır kı hamıle kaldın.hayırlı olsun .uguruyla gelsın.inşallah kız olsun ( nooot kız anası ) :)

ay ben ikiz olduugunu bi duydum hastanenın onunde hem aglıyorum hem zıplıyorum.hem ağlıyorum hem kocama bakıp laaaaaaan sçtım ben,vallaha sçtım...oğlum ıkız laan.baya ikiz dedi dıye bagırıyorum :)

hayır kucuklukten berı ıkızım olsun dıye delırıyodum..nasıl bı dengesızlıktı anlamadım... ayarlarım bozulmustu
.... benım de boyle abıdık bı anım var...ayy ıyı kı dogurduk dimi kız :

tanımadıgım butun kız annelerını sevesım öpesim gelıyor... :) seni de öpeyim :)

en son kova hatunu eyvah ne yapıcam modundaydı şimdi oğlu var :)
ona da sayfalarca yazmıştım galiba,aklı başında donanımlı kadınlar en azından bir evlat borcu var yaa ülkeye, yoksa 50 sene sonra kaldır at ülkeyi, durum bu yani, insaflı davrandım 3 çocuk demedim :))

Onları büyütürken nasıl zıplıyodun acaba, ben direkt onu düşündüm :)

Benim ilerizekalı eşim de ayrıntılı ultrasona kadar "Aaa! Burda bi bebek daha var!" cümlesini bekledi.
Ayrıntılı ultrasondan çıktığımızda tek hissettiği hayal kırıklığıydı.
Salak ya yemin ederim salak.

İyi ki doğurmuşuz :)
Hep derim Allahım iyi ki bana bırakmadın diye.
Yoksa muhtemelen menapoza iki kala ben hala "Dur ya biraz daha tadını çıkaralım şu evliliğin, olmasın demiyorum ama erken daha." havasındaydım

bu kırmızı başlıklı sorunun cevabını vermeyı cok ısterdım :) lakin ben de bilmiyorum :) :) :)

erkekler normal de ıkızden tırsar ama senın eşin yürek yemiş heralde:)

valla benımkı de eşimin gazıyla oldu.yoksa bende 5 sne dusunmezdım....

allahım cok sukur kı herıfı dınledım de hayatım x2 şekilde degıstı :)

Çocuklar nasıl, ne yapıyorlar? Cherry teyzeden selam ikisine de!

Çocuklar nasıl, ne yapıyorlar? Cherry teyzeden selam ikisine de!

canımsın cherry :)

bu ayin 21inde 2 yaşına gırıyorlar.daha konusmuyoruz ama herseyı o garıp ıkız dılıyle anlatıyoruz dıyelım.. :) ama çene ve kurtluk o bıcım.... ellerinden öperiiizz :)

Bende aynı senin gibi hissediyordum. Ki hala hissediyorum. Bebek odasınj hazırladım bakıp bakıp. Az kaldı uykusuz günler., özgür olmayan hayat diye söylemiyorum. Daha hissetmiyorum belki ondan. Yada doğunca değişir inşallah. Bende senin gibi korkuyorum yanlız değilsin.

Mrb bende yeniyim tebrikler peki ilk belirtilerin nelerdi bende supheleniorm ama baska seylere yoruyorum suan bazi rabatsizligimdw varda

Ne ikizi, peşpeşe 5 çocuk istiyordu.

Gaz krizleri başlayınca aldı boyunun ölçüsünü, evde iki kelimesi genel olarak yasak artık :)

Kızlar test yaptım silik çıktı test kaliteli ve 99.8 kesin sonuç yazıyor erken gebelik testi kasık ağrım fazla adetime 6 gün var kanda çıkar mı sizce lütfen yardımcı olun

Ben bebeğimi büyütürken, beni zorladıkça şöyle düşünüyordum: "hiç çocuk düşünmeyen biri değilim , o zaman iyi ki geciktirmemişim. Büyüyecek ve tekrar özgürlüğüme kavuşacağım :))"

Ne güzel bu duyduğum dördüncü bebek müjdesi.Hayırlı olsun.Tebrik ederim.Bu hallerin tanıdık geldi.İlk hamileliğimde haberi aldığımda bende çok şaşkındım . Yeni evliydim,yeni işe girmiştim, üniversiteye hazırlanıyordum. Hazırlıksız yakalanmanın şaşkınlığı ne yapacağını bilememek bunları bende yaşadım.Sonra acayip bir şekilde bir bağlılık sahiplenme oldu.Doğal bir annelik içgüdüsü.Canımdan bir parça.Onun için en iyisini yapmaya çalıştım .En ufak ilaç bile içmedim.
Umarım hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirip kucağına alırsın.

Doğurduktan sonra iyi ki dogurmuşum diceksindir eminim Ne mutlu ki mucizevi şekilde gercekleşmis Rabbim ugrastirmamiş.Hayırlisi olsun

Ya sevdigin adam istemiyorsa ve seninde yasin geciyorsa
Sizi çok çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynısını yaşadım. Gerçekten çok zor, çok yıpratıcı bir ruh hali ama sabredin. Ben yaşayan biri olarak umut vereyim size. Ben neler yaşadım. Şuan hamile kalmak için uğraşıyorum. Allah nasip eder inşallah isteyen herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…