hamileymişim

Aynı aynı aynı düşünceler... Şunu da düşünüyor insan şimdi yaşım geçiyor. Eşimden ayrılsam bir başkasına alışıp sevsem ve sonra çocuk yapsam vs. Bunlar da emin olun ki aynı süreç belki de daha uzun. O sebeple her yolu deneyin ve ikna edin. Ben bunu başardım çok şükür. Siz de başaracaksınız. 8 aydır deniyoruz. Arada diyorum yaaa beni dinlemedin, konu açılınca kendinden geçiyordun ya anne olamazsam diye çok üzülüyor.

Elvancığım bebek haberini duyunca çok çok sevindim Senden harika bir anne olur.Ne kadar iyi bir anne olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.Senin gibi insanlar çoğalmalı.
Bebek için en doğru zaman bu zamanmış demek ki.

O korkuları hepimiz yaşadık .Herşeyin çok farklı bir güzelliği heyecanı var.İlk zamanlar tabiki şimdiki gibi rahatlık olmaz bebeğinle daha çok ilgileneceksin.İleride eşinle o keyifli kaçamakları yine yaparsın.

Kendi açımdan düşünüyorumda hamilelikte o kalp atışlarını ve tekmelerini,sağa sola dönmelerini, koynumda büyüdüğü o ilk yılları hiçbirşeye değişmem.

Bir mucizeye tanıklık ediyorsun.Gülmesi, oturması, ilk yemek yemeleri,yürümesi sana bıcır bıcır birşeyler söylemesi, senden bir canlı daha oluyor ...o özel anlar inanılmaz bir duygu.

Güzel bir hamilelik geçirmeni ve sağlıcakla kucağına almanı dilerim.

lina çok tebrik ederim.Harika bir haber bu.

Çok iyi bir anne olacağına eminim.Zaten çok güzel bir evliğiniz vardı.Ne zamandır istiyordun .Gözünaydın .Hayırlı uğurlu olsun.

Sağlıcakla kucağına almanı dilerim.

Son düzenleme:
Annem de bana hamile olduğunu öğrendiğinde hiç hazır değilmiş, hiç istememiş ve aldırmaya karar vermiş. Kürtajın olacağı hafta doktorun acil bir işi çıkmış ve o hafta iptal etmişler. Ama o hafta süresinde de vazgeçmemiş, diğer operasyon gününe giderken bu kez de ayağı takılmış yere kapaklanmış ve ilk yaptığı hareket karnını korumak olmuş ve vazgeçmiş böylece.. Ama kısa süreli de olsa istenmediğimizi hissetmiyoruz sanmayın(bebek sisyphe) Sonuç olarak yılmamışım, zorla da olsa taa oralardan çıkıp gelmişim vallahi Annelik duygusunu yaşamadım bilmiyorum o yüzden endişelerinize hak veriyorum ama çoğu zaman hayat olması gerektiği gibi değil olduğu gibidir ve bazen teslimiyet duygusu, akışta kalmak kadar güzel bir şey yoktur. Hayırlı olsun, güzel ve keyifli bir hamilelik geçirmenizi dilerim

Vay be dedim :) Bir taş, belki bir beton, belki küçük bir çukur nelere kadir olmuş..

Tüm hamilelerin sağlıkla gelsin bebekleri inşallah, hayırlı olsun. Konu çok tatlı ilerlemiş :)
İsteyenlere de Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Kuzum çok teşekkür ederim
Amin inşallah

Bİr bebeğin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap anne rahmine düştükten sonra Allah onu koruyor.. benim annem kardeşime hamileyken aramızdan 1 sene var diye istememiş. ATlamış zıplamış bi sürü şey ama kardeşim me in inat doğmuş..
bizim arkadaşta aldıracaktı tam kürtaja gidiyorken telefonu çalıyor eşi kaza yapmış diğer hafta yine gidiyor bu seferde evi su basıyor

Benim kuzenim de sizin gibiydi çocuk sahibi olmayı istemiyordu o an çünkü öğretmenlik için sınava hazırlanıyordu. Hamile kaldığında da çok sevinemedi, şaşkındı. Tabi hamilelik sürecinde artık inandı benimsedi. Siz de öyle olursunuz hatta bu düşünceniz o zamanlar üzer bile sizi

Valla aslında gönlüme göre kız oldu. Ama biz eşimle şehir dışlarına gidiyoruz günü birlik geziyoruz. Aniden bir yere gidiyoruz. Bunlar bitecek mecbur. Benim çocuğumu emanet edebebileceğim hiç kimseö yok çünkü

• Slm kızlar...Kafam iyice karıştı,artik bebek istiyorum bende.Ben adet oldum sonraki iki ay adet görmedim hamileyim sandım,test yaptı doktor yine negatif sonra adet söktürücü verdı,kullandım sonra yine adet oldum.Bu ay gene bi hafta gecıktı uykuya doyamiyorum yedikçe yiyorum ayrıcada midem bulanıyor.Bugün yine test yaptım gene negatif biliyorum şu beş altı aydır çok stres yaşıyorum,kaynanam yüzünden,eşimde biliyor bunu.Kaynanam memleketten hala gelmedı ben geliyimde öyle hastaneye gidelim diyor ama onunla değil hastaneye gitmek aynı havayı bile solumak istemiyorum.Bu nasıl devam edecek bilmiyorum.Artık düzenim kalmadı ben ne yapacağım nasıl çocuk sahibi olacam allahim sen bana yardım et,bunu sadece sizden güzel yorumlar yardımcı olacak sözler için yazdım sizden aldığım destek bana baya yarıyor.n

Tanımını yapmayayım, zira nasıl anladığınıza göre değişir.
Konunun oncesini ve sonrasini okuyamadim. Sadece alinti yaptigim kisimi okudum. Kinaye midir bilemiyorum ama yanlis bir cumle. Galiba sizde bir annesiniz. Beni sasirtanda bu oluyor. Bu yuzden sordum deli ne demek diye. Her neyse yazdiniz gecti gitti.

Bence biraz büyüyünce devam edersiniz . 6 aylıktan sonra , bende çok gezen bir anneyim :) tabi ki eskisi kadar konforlu olmasa da , artık ayrı bir lezzeti oluyor gezilerin

Bence biraz büyüyünce devam edersiniz . 6 aylıktan sonra , bende çok gezen bir anneyim :) tabi ki eskisi kadar konforlu olmasa da , artık ayrı bir lezzeti oluyor gezilerin
Ayy inşallah. ilk hamilelik olunca türlü türlü korku yaşım erken diyip hep erteledim. Bir anda beklemediğin anda olunca. Aslında mucize bana. Okadar psikolojik olarak çöktüğüm zamanda haberini aldımki.yataktam çıkmıyordum. Her gün ya ben ölüyim ya diğerleri ölsün die ağlıyordum. Kıymetini bilmem lazım aslında. Ama onada yazık benim hayatıma gelecek seçme şansı yok.. Ne biliyim psikoloğa falanmı gitsem acaba

Ben böyle bir durum yaşamadım sadece empati kurabilirim,
Sürpriz olmuş size, bu evrenin size bir mesajı. Benimse hiç bir sıkıntım yok fakat çocuk sahibi olamıyorum. Tedaviye başladık. Sende sorun varken bile Allah sana bunu nasip etmiş. Şöyle düşün, ilk zamanlar yorucu olabilir ama sonrasında canından kanından bir parça olduğunu anlayacaksın. Büyüdüğünde sana arkadaş olacak, onun güzel günlerini görüp kötü günlerinde yanında olacaksın. Herşeyden önemlisi o senin parçan olacak, ayağına pranga değil. O yüzden özgürlüğün kısıtlanmış gibi hissetmemeye çalışmalısın. :)

Hakkında her şeyin güzel olması dileğiyle...

Annelik delilik halidir.
Başka bir yorumda da yazdığım gibi değil diyen gelip beni bulabilir ve aramızda halledebiliriz.

Uzatmamak adına size göre yanlış olması bana göre bu cümlenin doğruluğunu değiştirmiyor.

Yerim seni ya ne güzel anlatmıssin:)

Hayırlı olsun hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz konu sahibesi, inanın evlat dünyanın en güzel şeyi. Şimdi anlamazsınız yorumları ama doğum yaptıktan sonra dönün bir okuyun:) bilemem isim diyeceksiniz, bu kadar sevecegimi bilemem isim.

Bence sukretmelisin benim anlamda pko hastası ve şuan çocuk için tedavi görüyor şuan senin yerinde olmak için neler vermezdi acikcasi üzüldüm şuan bende hamileyim çocuğum iyi mi nasıl diye aklım çıkıyor salı günü kontrolüm var zaman geçmiyor umarım kalp atışını duyunca sevgisini De hissedersin

:)

Arkadaşım o kadar iyi anlıyorum ki seni..9ay aynı korkularla savaştım ve doğum da bebeğimi kaybettim. 7aydır hayatımın en kötü zamanlarıno

Hamileliğim boyunca neler düşündüm neler..çok sonra anladım ki dünyanın en gereksiz şeyiymiş kafama taktıklarım. doğumuma bir gün kala bebeğimi kaybettim ve şuanda en çok istediğim şey yeniden bir bebek sahibi olmak. Senin adına sevindim. Bebeğini kucağına aldığında bunun ne kadar eşsiz bir duygu olduğunu göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…