hamileymişim

Dert değil de korku diyelim. Acele mi ettim acaba sorumluluğunu kaldırabilir miyim gibi korkular işte. Yoksa bir yanım tabii ki mutlu

Dert değil de korku diyelim. Acele mi ettim acaba sorumluluğunu kaldırabilir miyim gibi korkular işte. Yoksa bir yanım tabii ki mutlu
Tebrik ederim tabiki basta korkular olabilir ama.evlat baska, bir zamandan sonra artik siz o oluyorsunuz.hayirla kucaginiza alin.

Öğrenince insan tedirgin oluyor tabi yapabilir miyim hazır mıyım diye.
Ama her defasında onu görmek bambaşka hele doğunca düşünemiyorum.
Mesela çok sevdiğin şeylerden onun sağlığı için vazgeçebiliyorsun bu bile anneliğin başlangıcı.
Eminim çok iyi bir anne olacaksınız.Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza.

Sizinle ayni olayi yasamadim ama keyfini çıkarin, bu güzel bir duygu, kucaginiza aldiginizda farkedeceksiniz nasil guzel bir duygu olduğunu endişe etmeyin tekrar diyorum keyfini çıkarın bu güzelliğin hayırlı olsun

hamilelik basa gelen en mucizevi en harika sey
ben hamile kaldıgımı ögrendiğim anda elimi göbeğime attım oksadım hosgeldin yavrum dedim.ağladım duygulandım
sanki büyük bir insan varmıs gibi içimde hep konustum onla
oturusuma hemen dikkat etmekle basladım herseyime dikkat ettim
sonra dogdu kızım hayatımın anlamı oldu iyiki dogmus iyiki benim canım yavrum
onu o kadar seviyorum ki hersey onun için
hayatınız herseyinz yemek yeme düzeni uyku yasam hersey hamilelikte degişiyor ve dogunca
su an kızım okula gidiyor 1. sınıf küçükken neler yaptık hatırlamıyorm bile
hiçbir sıkıntısını benim yavrum gerci cok rahat bir bebkti halada öyle
biz 3 yetişkin insan gibiyizdir evde kızım asla bizi yıpratmadı
arabaya arkaya ana kucagına koyduk antalyada actı gözünü yolda emzirdim molalarda uyudu biz eşimle önde hahara kikiri gittik müzik dinleyerekhalada asla bizi rahatsız etmez tv izleriz otururuz yatarız herseyimz ortak
herkes bana sen cocuk büyüttüm deme der
yine bir bebğim olsun cokkkkk istiyorm cokkkkk maddi sartlar planlar öbür seneyi dört gözle bekliyorm korunmayı bırakacagım

Uzun zamandır okumaktan acayıp keyıf aldıgım tek topic dıyebılırım. Yazılanlar cok guzel.
Sevınclerınıze ortak oldum, bende boyle bır suprız hamılelık yasamak ısterdım derdım daha onceden evlı degılken hamıle kaldım soka gırdım ote yandan tup bebek var yanı bunun beklentısız olanınıda, mumla arananıda yasadım
Allah olmayanlarada nasıp etsın.

spiral zaten kesin cozum degil diye biliyorum. hap iyi bir yontem mi sizce? en guvenilir care nedir sizce? mesela diyelimki supheli durumda hap kullandigin halde ertesi gun hapi kullanmak olur mu? kafamda deli sorular
1 kere prez. ıcımde kaldıgı ıcın ertesı gun hapı kullandım hamıle kaldım
1 kerede prez. korunurken hamıle kaldım.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Dediğim gibi, aslan pençesi çayıyla kurtuldum ben bu beladan.Denemeni tavsiye ederim.

ayy ne güzel :) bi an kendimi böyle hayal ettim de bi tuhaf oldum :) teşekkür ederim desteğiniz için.

evet şu an bile daha iyiyim aslında düne göre :) daha alışmış gibi hissediyorum demek ki bu yazılanlar gerçekten doğru insan bi anda alışıyor :) inşallah ben de layığıyla annelik yapabilirim.desteğiniz için teşekkürler.

evet bugün daha alışmış gibiyim..inanın dün bu hissettiklerimden ve düşündüklerimden şu an pişman oldum resmen.

amin inşallah :) desteğiniz için çok teşekkürler :)

Allah korumuş gerçekten de ama mutlu sonla bitmiş hikaye çok sevindim :) ben de dün bile çekimser durumdayken bugün daha bağlanmış hissediyorum kendimi..iyi dilekleriniz için teşekkürler...

Azili pko hastasi olur tedavisiz hamile kaldiniz.Resmen icime su serpildi simdiden daha evlenmeden.Hayirlisi olsun.

evet, pko hastasıysanız aslan pençesi çayı içebilirsiniz.benim kistlerim böyle gitti.

yalnız olmadığımı düşünmek inanın çok rahatlattı beni.basit gibi gözükebilir ama sizle aynı şeyleri yaşayan insanların olduğunu bilmek bu aşamada çok destek oluyomuş gerçekten.İyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

eşim havalara uçtu :) lafta çocuk düşünmüyodu olmasa da olurdu.halbuki sonradan itiraf etti, bende pko olduğu için kırılmayım diye zorlamıyomuş beni.

Hayırlı olsun:) Yaşınızı merak ettim,çok mu gençsiniz?

27 yaşımdayım pek de genç sayılmam artık.

ben de böyle bi anne olurum diye düşünüyorum.bi an kendimi böyle hayal ettim yazdıklarınızı okurken :) teşekkür ederim desteğiniz için.

çok teşekkür ederim amin inşallah.

çok üzüldüm ve etkilendim bunu okuyunca.valla dünkü düşüncelerimden bile pişman oldum bu hissetme olayına ben de inanıyorum çünkü.inşallah sağlıkla gelir.

bende pkoluyum 3 senelik evliyim senin adina cok sevindim deli gibi bebek istiyorum evimize neşe katar sakın aldırma rabbim sana bu zaman vakit etmis şükret cok isteyen var.

amin inşallah Allah size de nasip eder.

oo siz baya depresyona girmişsiniz.neyse ki toparlanmışsınız.sizin adınıza çok sevindim.iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkürler.

çok haklısın zamana bırakmak en güzel çözüm ama sanırım ben alıştım bile :) oyy kıyamam sizinki ne zaman doğacak? siz de benim yerime göbişinizi sevin :)

inşallah layığıyla anne olurum en büyük derdim bundan zaten.Haklısın ben de biraz böyle düşünüyorum zaten başka türlü insan kendini yiyip duruyor.Su akar yolunu bulur artık napalım :) teşekkür ederim desteğin için.

hayır korunmuyoduk çünkü dediğim gibi doktor imkansız tedavi olmadan çocuk sahibi olmanız dedi.eşim çok sevindi havalara uçtu :)

bu yoruma bayıldım :) çok teşekkür ederim gerçekten de öyle oldu.şu an dün bu yazmış olduklarımdan pişmanım ona alıştım bile :)

Amin inşallah.Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)

Çok benziyoruz sizinle :) ben de dün ilk öğrendiğim an neye uğradığımı şaşırdım ama şimdiden alıştım :) ben hamileliğimi öğrenmeden önce adet söktürücü içtim.zannediyorum ki gene kist var o yüzden regl olamıyorum.Akşamları uykum inanılmaz erken gelmeye başladı onu da mevsim değişikliğinden sandım :) bi baktım ki hamileymişim :) Gerçekten de Allah isteyen herkese verir inşallah, ben alıştım bile darısı olmayanların başına.Teşekkürler güzel yorumunuz ve desteğiniz için.

Evettt , nasıl cata cat cevaplar onlar. Sanane ya sanane yemeyecegım , benım kararım ac degılım.

Sonracıma benımkı odasına gırdıkce kapısınıda kapatmaya basladı guzel seyler. Daha onceden cocuklara bakıs acım suydu, sadece bebekken sevebılır ınsan dıye dusunuyordum ama Ege de goruyorum kı kendısı 7 yasında hala yanakları mıncıklanabılıyor.

Buarada ben cocuktan sonra özgürlüğüm elden gitti diyemem, Egeyle cok guzel arkadaslık ettım mesela cocugum yokkken cocuk parkına tek basıma gıdemezdım ama sımdı gıdıp saatlerce oturup dınlenebılırım kı yaptımda. Veyahut ıkı ekmek arası kapıp cayırlaramı gıtmedık en yakın parka. Bazen Ege ananesıne mısafırlıge gıdıyor cuma aksamları, Allahım nasıl bos gelıyor ev once bı hosuma gıdıyor oh dıyorum ısıklar sonuk hıc konusulmadan televızyon ızleyebılecegım sonra 1 saat sonra hemen canım sıkılmaya baslıyor bır ekşın olsun ıstıyorum.

Ama beyler bayanlar cocuk olduktan sonra ne zaman özgürlük kısıtlanıyor biliyor musunuz? Okula başladıklarında hafta içlerinde ambargo var tabiki çalışan anneler için. Evde olsam cocuk okuldayken gezerım ama oyle bır lüksüm yok , hafta ıcı kahve ıcmeyı ruyamda bıle goremıyorum akrabalarımda fılan , yanı ben soylıyım cocuk okula baslıyorsa mısafırdende, mısafırlıktende el ayak cekılıyor

Bende senin gibiydi isteyerek hamile kaldim ama ogrendigimde hic bisey hissedemedim sonra karnin buyudukce utandim kendimi mutsuz hissettim ama kizim dogdu dogumda agladim.kuveze girdi agladim simdi cok sukur 2.5 aylik laf attgimda nasil guluyor anlatamam okadar guzelki aşık oluyorsun:) onunla yasamaya biryerlere gitmeyi ögreniyorsun ben evden cikaya korktum ilk etapta esim hepsini ogrenicem diyip hadi cikalim dedi disari ciktik:) araba kullandik yuruyus yaptik restorana gittik yani anladikki bebekle hersey yapiliyor:) zamanla alisacaksin ve iyiki dogurmusum diceksin emin ol

Ben bebek denememin 5.ayinda hamilr kaldim ve istiyor olmama ragmen ayni duygulari yasadim.
Hazir olmadan hamile kaldiginizdan dolayi bunlari hissetmeniz kadar dogal bir sey yok.
Ama zamanla insan bu fikre alisiyor. Ozellikle kipirtilarini hissedince.

Bu forumda parmakları pusuda avını bekleyen ruh hastaları var yeminle..
Birini bulsam da b.ktan hayatımı renklendirsem diye yazdıkça sacmalayan..
Neyse konu sahibi hayırlı uğurlu olsun. Rahat,sakin,güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum.
Bir de çok kilo alma zarif bir hamile ol lütfen

1 kere prez. ıcımde kaldıgı ıcın ertesı gun hapı kullandım hamıle kaldım
1 kerede prez. korunurken hamıle kaldım.
aaa hamile misin .
hayırlı olsun.

konu sahibine de hayırlı olsun.
güzel haberler bunlar

yaşadığı şok ve yaşadığı acabalar çok normal .
gelip geçecek . bebek doğunca

Amin inşallah.Evet yazılanlar beni de çok mutlu etti.Sağolsun herkes oldukça destek oldu.Size de çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…