- 6 Aralık 2015
- 181
- 97
- 18
- Konu Sahibi Gurbetcisu
-
Allah Kucagınıza Almayı Nasip Etsin İnsallah Bende İnsallah Hamileyimdir Garip Hissediyorum kendimi sürekli agrı sızı var sureklı karnım gurulduyorAnnem 10 gun gecikince dediki kizim sen hamilemisin ?
Bende yok dedim cnku test yapiyordum cikmiyordu. Hiç belirtim yoktu 1 tane bile ne gogus agrisi ne kasik agrisi ne koku hassasiyeti hicbirsey inatla hayir degilim diyor ama test yapmaya devam ediyordum.
Testte silik bile cikmiyordu tek hatirladigm cok üsüyodum ama kansizlik vardi normaldede usuyordum zaten. Bide gecikmenin 19.gununde birden kirmizi cizgi cikmisti sonra uyurken rahmim geriliyor fena bi agri sizi vardi kalkip agri kesici icmistm teste guvenmeyipp ve uyku sersemligi cahillik işte..
Üstüne görmeniz adet tarihinde mi geldi. Yoksa daha erken mi ve nasil bir kanamaydi bende adetimden 1 hafta once hasta oldum ve kahverengi akti son 2 gun kirmizi akti sadece cok merak ediyorum Allah Kucaginiza Almayi Nasip EtsinBen dogum kontrol hapı kullanıyordum.Neden bilmiyorum deli gibi temizlik yapıyorum o ara ağır ağır eşyalar kaldırıp indiriyorum ve adet oldum .Beş gün sonra adetim de tuhaflik olduğunu farkettim üstüne görüyormuşum meğer .Test pozitif çıkınca bütün belirtiler çıkmaya başladı test yapmasam anlamayacaktım belki de belirtileri .Elhamdülillah bu duyguyu da tattırdı rabbim isteyenlere tez vakitte versin .
Adet tarihim de oldum o yüzden şüphelenmedim.Bes gün sonra degisikliği farkerttim.Kirmizi degildi daha cok kahvemsiydi.Aldım cok sükür kucağıma yedi yasinda simdi ben biraz da bilgi olsun diye yazdim :)Üstüne görmeniz adet tarihinde mi geldi. Yoksa daha erken mi ve nasil bir kanamaydi bende adetimden 1 hafta once hasta oldum ve kahverengi akti son 2 gun kirmizi akti sadece cok merak ediyorum Allah Kucaginiza Almayi Nasip Etsin
Çok Teşekkür Ederm Bu Konuyu Birazda Hamile Olmak isteyen ve şüphelenen Kadınlar için açtım onlar yazdıkça bizde bilgilenelim die insallah Bende Hamileyimdirde yzarm kendi hikayemiAdet tarihim de oldum o yüzden şüphelenmedim.Bes gün sonra degisikliği farkerttim.Kirmizi degildi daha cok kahvemsiydi.Aldım cok sükür kucağıma yedi yasinda simdi ben biraz da bilgi olsun diye yazdim :)
Bilmiyorum Artik dusunmuyorum ben 7 defa test yaptim gecen aylarda biktim dedim biraktim simdi mide bulantim oluyo ara ara kasiklarim cok agrio sanki adet olucam igne batiyor surekli ve uyku duzenim berbat yorgunlukta cogaldi ama en cok geceleri kalkip yemek yiyorum ama simdi test yaparsam negatif cikarsa yine cok uzulurum cokSenin belirtiler bana gebe oldugunu hissettirdi adet tarihinden bes gün sonra falan testler dogru cevap veriyor.Bebek rahime tutunmaya calisiyor ya o esnada kanama olabiliyor iste o da okuduklarimdan genelde kahverengi oldugu sonradan kirmizi gelmesi belki olmayabilir dedirtti sadece.
Ayyy Ne guzel Ya Allah Anneli Babali BuyutsunnAnnemlere oturmaya gitmistim...
Babam birkac kasa domates almis salca yapilmasi icin...
Ee ben durur muyum ....
Binanin girisinde bulunan domatesleri kasasiyla birlikte cikardim 3 kat yukari...
Ustune birde anneme yardim ettim ... onca domatesin kabugunu soydum dogradim falan...
Normalde yorulmazdim ama aksamina uyuyamadim belim kopuyordu...
Birkac gun sonra ogrendim meger hamileymisimde ondan cok zorlanmisim :)
Üzülme canım çok kafana takmamaya çalış olacağı varsa da engeller biliyorsun.Kasıkların agriması tutunma belirtiside olabilir.Böyle okuyunca valla bana gebesin gibi geliyor ama adet öncesi belirtide olabiliyor zaten ikiside birbirine çok benziyor.Şu an adetin bitti sanirim.Ben ögrendigim de bes haftalikti ve goguslerim cok agriyordu ve batma baya vardi.Bilmiyorum Artik dusunmuyorum ben 7 defa test yaptim gecen aylarda biktim dedim biraktim simdi mide bulantim oluyo ara ara kasiklarim cok agrio sanki adet olucam igne batiyor surekli ve uyku duzenim berbat yorgunlukta cogaldi ama en cok geceleri kalkip yemek yiyorum ama simdi test yaparsam negatif cikarsa yine cok uzulurum cok
Bende sadece Bunlar var adetm yeni bitti yani 4 subat oldum normal surecti 28 gunde bir geliyordu daha sonra 20 subatta tekrar geldi anlamadimÜzülme canım çok kafana takmamaya çalış olacağı varsa da engeller biliyorsun.Kasıkların agriması tutunma belirtiside olabilir.Böyle okuyunca valla bana gebesin gibi geliyor ama adet öncesi belirtide olabiliyor zaten ikiside birbirine çok benziyor.Şu an adetin bitti sanirim.Ben ögrendigim de bes haftalikti ve goguslerim cok agriyordu ve batma baya vardi.
Allah Sagsalim Kucagina Almayi Nasp etsin canm Bende Bugun Korku dolu biyere gittm korku kapani gibi orda makinelere filan bindm hamileler binmesin yaziodu ama bindimKardeşimle avm e gidicek tık. Bir an X ray cihazından geçmek istemedim, yan taraçtan geçtim. Kız kardeşim de şaşırmıştı. Henüz adetim bile gecikmemisti.
Belki sadece uyarı amaçlı yazıyordur. İnşallah bebısıne bir şey olmaz. Kaç haftalik hamilesin?Allah Sagsalim Kucagina Almayi Nasp etsin canm Bende Bugun Korku dolu biyere gittm korku kapani gibi orda makinelere filan bindm hamileler binmesin yaziodu ama bindim
Hamile degilim galibaBelki sadece uyarı amaçlı yazıyordur. İnşallah bebısıne bir şey olmaz. Kaç haftalik hamilesin?
Zten hamile olayim ilk isim su hamilelik imzasini yapicam ya cok ozeniyorumBelki sadece uyarı amaçlı yazıyordur. İnşallah bebısıne bir şey olmaz. Kaç haftalik hamilesin?
Allah Kucagınıza Almayı Nasip Etsin İnsallah Bende İnsallah Hamileyimdir Garip Hissediyorum kendimi sürekli agrı sızı var sureklı karnım gurulduyor
Benim mutlulugum 6.haftada bitti cnm
Tam 21 martta kurtaj oldmm
Her 21 martta canm çok aciyo...
Allahm kimseye yaşatmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?