- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Gurbetcisu
-
Allah Sağalim Kucagına Aldırsın Canım Hayırlı Olsun
Allah korusun ya bide 2 qun srdu adetm korktm bak simdiCan'ım bi doktora git istersen düşük falan da olabilir allah korusun
Evet ciqer parcasi qibiydiSelam bence doktora git kan testine baktır gelen şey küçük çiğer parçası gibi miydi?
Noluomus ciğer parçası gibi oluncaEvet ciqer parcasi qibiydi
Bilmiom ki bnde merak ettim arkads soruncaNoluomus ciğer parçası gibi olunca
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalıkbende geçen cumartesi deli gibi temizlik yaptım hiç durmadan, hatta gece oldu ertesi gün kayınvalidem ler gelecek diye kek, sigara böreği yapıyordum. saat 23:00 olmuş ve ben daha yeni uzandım ve belim ağrıdan kopuyordu. çalıştığım için maalesef 2 gün tatilim var ve her şeyi o güne sığdırıyorum. sabaha kadar ağrıdan yatamadım tabi! ertesi günde kahvaltı misafir derken belim yine devam etti, pazar gecesi dayanamadım regli de hala yok kan testi yaptırmaya gittim ve 1 saat sonra bu garip hallerimin sebebini öğrendim ^.^ rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık
İlk gebeliğin miteşekkür ederim :) 4-5 hafta henüz. salı günü doktoruma gideceğim. inş kese görünür.
Ben dogum kontrol hapı kullanıyordum.Neden bilmiyorum deli gibi temizlik yapıyorum o ara ağır ağır eşyalar kaldırıp indiriyorum ve adet oldum .Beş gün sonra adetim de tuhaflik olduğunu farkettim üstüne görüyormuşum meğer .Test pozitif çıkınca bütün belirtiler çıkmaya başladı test yapmasam anlamayacaktım belki de belirtileri .Elhamdülillah bu duyguyu da tattırdı rabbim isteyenlere tez vakitte versin .
İlk gebeliğin mi
İnşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın canımevet ilk gebelik.
Bende 2 hafta önce kadın doğuma gittim.benden gebelik testi istedi.bende haftaya kadar vermek istemiorum dedim.o aksam hastalandım ama normal degildi.ilk gün az sonra cok 5 gun sonra bittim sandım baktım sabah coook acık kahve bi leke.Ve her dk midem bulanıyor.dün akşam istifra ettim.ne bir şişkinlik vs bişey yok.çok istediğim için belki psikolojik diyorum.ısrarla test yapmıyorum.negatif olursa çok üzülürüm
İnşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın canım
Amin Can'ım inşallahaminnn. inşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende 2 hafta önce kadın doğuma gittim.benden gebelik testi istedi.bende haftaya kadar vermek istemiorum dedim.o aksam hastalandım ama normal degildi.ilk gün az sonra cok 5 gun sonra bittim sandım baktım sabah coook acık kahve bi leke.Ve her dk midem bulanıyor.dün akşam istifra ettim.ne bir şişkinlik vs bişey yok.çok istediğim için belki psikolojik diyorum.ısrarla test yapmıyorum.negatif olursa çok üzülürüm
Üzülme arkadaşım her seyin sırası oluyor iste en beklemedigimiz anda geliyor.Sen düzenini daha iyi bilirsin tabi degisiklik farkettiysen tutunma kanamalarida olabilir lakin benden cok kan gelmiyordu bu yuzden besinci gunun sonunda suphelenmistim .Herkeste farkli iste rabbim tez vakitte guzel haberler verdirsin sana :)Bende 2 hafta önce kadın doğuma gittim.benden gebelik testi istedi.bende haftaya kadar vermek istemiorum dedim.o aksam hastalandım ama normal degildi.ilk gün az sonra cok 5 gun sonra bittim sandım baktım sabah coook acık kahve bi leke.Ve her dk midem bulanıyor.dün akşam istifra ettim.ne bir şişkinlik vs bişey yok.çok istediğim için belki psikolojik diyorum.ısrarla test yapmıyorum.negatif olursa çok üzülürüm
Üzülme arkadaşım her seyin sırası oluyor iste en beklemedigimiz anda geliyor.Sen düzenini daha iyi bilirsin tabi degisiklik farkettiysen tutunma kanamalarida olabilir lakin benden cok kan gelmiyordu bu yuzden besinci gunun sonunda suphelenmistim .Herkeste farkli iste rabbim tez vakitte guzel haberler verdirsin sana :)
adetinde nasil bir tuhaflik vardiBen dogum kontrol hapı kullanıyordum.Neden bilmiyorum deli gibi temizlik yapıyorum o ara ağır ağır eşyalar kaldırıp indiriyorum ve adet oldum .Beş gün sonra adetim de tuhaflik olduğunu farkettim üstüne görüyormuşum meğer .Test pozitif çıkınca bütün belirtiler çıkmaya başladı test yapmasam anlamayacaktım belki de belirtileri .Elhamdülillah bu duyguyu da tattırdı rabbim isteyenlere tez vakitte versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?