Hamileymisimde Haberim Yokmus..

Benimde bu ay yumurtlama donemim agir gecti adetim de 2 gun gecikti. Normalde ilkkahve rengi felan gelirdi bu sefer birden kan geldi adet gibi degilde bi yerim kanamis gibi ve karnimda baloncuk patlar gibi minik minik bi seyler patliyor anlayamadim keske hamile olsam bende.. :)

bende geçen cumartesi deli gibi temizlik yaptım hiç durmadan, hatta gece oldu ertesi gün kayınvalidem ler gelecek diye kek, sigara böreği yapıyordum. saat 23:00 olmuş ve ben daha yeni uzandım ve belim ağrıdan kopuyordu. çalıştığım için maalesef 2 gün tatilim var ve her şeyi o güne sığdırıyorum. sabaha kadar ağrıdan yatamadım tabi! ertesi günde kahvaltı misafir derken belim yine devam etti, pazar gecesi dayanamadım regli de hala yok kan testi yaptırmaya gittim ve 1 saat sonra bu garip hallerimin sebebini öğrendim ^.^ rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık

Bende 2 hafta önce kadın doğuma gittim.benden gebelik testi istedi.bende haftaya kadar vermek istemiorum dedim.o aksam hastalandım ama normal degildi.ilk gün az sonra cok 5 gun sonra bittim sandım baktım sabah coook acık kahve bi leke.Ve her dk midem bulanıyor.dün akşam istifra ettim.ne bir şişkinlik vs bişey yok.çok istediğim için belki psikolojik diyorum.ısrarla test yapmıyorum.negatif olursa çok üzülürüm

Ve evettt dayanamadım cıktım eczaneye janjanlı bir test aldım.Güzel bir tek çizgiyi yedim

Bende bikac ay evvel farkli bisey kadin doguma gitmistim kizlar o da bi hormanlarinada bakalim dedi tamam dedim. Hormon sonuclarimda fsh prolaktin filan cok yuksek cikti doktor senin normal yolla cocuugun olmasi imkansiz direk tup bebek filan dedi ben yikildim aylarca agladim. Bu ay adetime 5 6 gun kala siddetli bel ve kasik agrisindan gece acile gittim serum takacaklardi bi lavaboya gidiyim oyle takin dedim bi baktim kahverwngi leke gelmis hic olmszdi bende. Gebelik suphesi var dedim test yaptilar pozitif cikti:) hic cocugun olmaz denilen ben kendiliginden hamile kalmisim cok şükürama dusuk tehlikem var yinede hic olmaz derken bi umut oldu bana

Üzülme arkadaşım her seyin sırası oluyor iste en beklemedigimiz anda geliyor.Sen düzenini daha iyi bilirsin tabi degisiklik farkettiysen tutunma kanamalarida olabilir lakin benden cok kan gelmiyordu bu yuzden besinci gunun sonunda suphelenmistim .Herkeste farkli iste rabbim tez vakitte guzel haberler verdirsin sana :)

Eşim istemiyor malesef.16 aylik evliyim ilk zamanlar hic istemedim ama.suanda sanki birine asigim ve cok ozlem duyiyormus gibi hissediyorum.Hep ruyalarimda hamileyim,dogum yapiyorum vs hepp.napicam bilmiyorum.is yerinde motivasyonum.bile kalmadi

adetinde nasil bir tuhaflik vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…