Hamileymisimde Haberim Yokmus..

adetinde nasil bir tuhaflik vardi
Canım olması gereken renginde değildi. Kesik kesik geliyordu beşinci gün iyice açık kahve rengi olunca iyice suphelenmistim çünkü ben adetim sökülemiyor sanmıştım başta.Beşinci günde normale dönmeyince iyice emin oldum gariplikten.

Eşim istemiyor malesef.16 aylik evliyim ilk zamanlar hic istemedim ama.suanda sanki birine asigim ve cok ozlem duyiyormus gibi hissediyorum.Hep ruyalarimda hamileyim,dogum yapiyorum vs hepp.napicam bilmiyorum.is yerinde motivasyonum.bile kalmadi
Seni çok iyi anlıyorum canım inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun esin niye istemiyor ki

anladim tskler

İşyerinde farklı bölümden çok sevdiğim bir arkadaşımla hep konuşurduk,keşke aynı zamanlarda hamile kalsak diye.

Neyse korunmayı bıraktık eşimle, 2 ay olmadı o kadar kahrolmuştum ki hatta hamile görünce çok üzülüyordum sanki ben hiç hamile kalamayacağım gibi hissediyordum. O işyerindeki arkaşım geldi hamile olduğunu söyledi 2 ay sonra. Hem çok sevindim hem de üzülmüştüm meğersem ben de hamileymişim o an ama haberim yokmuş

Hortlattim konuyu galiba ama ne güzel hikayeler var insaallah biz de yazarız birgün.. Var mi başka böyle hikayeler azcik keyfimiz yerine gelsin

Bende bi sene basindan beri cok istiyordum iki ay ugrastik ama herkezin düsündügü gibi bendede olmicak düsüncesi vardi sonra doktorda rutin kontroller icin randevum vardi cünkü iki aydir deniyorum olmuyor desem gülerdi bana.. neyse ben doktora gittim adetimde gecikti ama son iki ayda test yapip yapip negativ görünce yapma geregi duymamistim o ay zaten hic aklindada yoktu aklimda gercekten zerre kadar yoktu neyse doktor muayne etti rahim kalinlasmis adet olcaksiniz dedi baska bi sorunda gözükmüyor dedi idrar verin birde ona bakalim dedi idrari verdim tam kapidan cikacakken doktor arkamdan seslendi ve hamilesiniz dedi biraz uzun oldu ama ben karamsarliga kapilip olmicak diye düsünen arkadaslar icinde yazmis olayim dedim gercekten hic beklemediginiz anda rabbim ol dediginde oluyo hic kafaya takmayin ben hep dua ettim hayirli saglikli ve zamanli olsun diye simdi saramizi beklemekteyiz teyzeleri bol dua ediyorum isteyen hamile olan herkeze bizdende dualarinizi eksik etmeyin :)

1 bucuk senelik evliyim ve Ben aslinda 3sene cocuk düsünmüyordum hasir degilim yapamam bakamam diyordum korunuyordum aslinda ama rabbim isteyince oluyormus ben 8 haftaliken örendim hamile olduyumu oda tesadüf oldu benim aslinda günüm 10 gün gecikdi ama bende normaldi hic dengeli degildi korunduyum icinde süphelenmedim sonra kanamam geldi 15 gün sürdü megersem üstüne görmüsüm ama cahilik iste ben onu günüm geldi sanetim cünkü arada baya bi kanamam oldu sonra arada sadece kahverengi lekelenmeydi cok da agir kaldiriyordum is yerinde ...hic hamilelik belirtim olmadi sadece sigaradan tiksinmeye baslamisdim ve hep uykum vardi bakdim kanama bitmek bilmiyo dedim heralde üsütüm annemle doktora gitim doktor ultrason yapar yapmas 8 haftalik hamilesin diye bi bagrdi öyle kala kaldik ikimizde ...ne hissedicegimi bilemedim śokdaydim sonra ultrasn resmini verdi doktorum , esimde biyandan msj atip duruyo neyin varmis neolmus diye bende geliyorum biraz durumlar karisik dedim meraklansin diye eve gitiyimde kapidan girmeden karnima ultrsn resmini yapisdirdim kapiyi tam anahtarla acicam esim hemen kapiyi acdi ve sormaya basladi: neoldu neyin varmis merakdan catlamis adam bende bak karnima neyim varmis görürsün dedim acdi bakdi aa o ne diyo sonra bana bakiyo karnima bakiyo gözleri yaslandi sevincden cünkü esim cok istiyordu bebegimiz olmasini sarildi bana agladik simdi de bebisimizi bekliyoruz :))) allahim herkeze nasip eder insallah

Bende iki hafta filan doğum kontrol hapı kullandim düzenli olan adetimi bozdu 4 ay duzelmedi genelde eşim korundu daha sonra bebek istedik ilk ay olmadı stresten herhalde ikinci ay yumurtlama günü doktora gittik o da yumurtan olmuş dedi işte 21. Gün gel catlamis mi diye test yapacak 5.6 çıktı dedi tembellik var adet olunca gel hormonlara bakalim eşime dedim bak gör ben bu ay adet olmiycam dedim hamileyim hissediyorum dedim ınanmadi adet günü rüya gördüm ama ne gordugumu hatırlamıyorum hemen test yaptım pozitif ama kimyasalla sonuçlandı çok şükür ertesi ay tekrar hamile kaldim gerçekten Rabbim yeterki ol desin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…