- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Gurbetcisu
-
Çok Geçmiş Olsun Allah Birini Alır Birini verir siz hayırlısını Dilemekten Vazgeçmeyin
Allah gönlüne göre versin inşallah.Zten hamile olayim ilk isim su hamilelik imzasini yapicam ya cok ozeniyorum
Annem 10 gun gecikince dediki kizim sen hamilemisin ?
Bende yok dedim cnku test yapiyordum cikmiyordu. Hiç belirtim yoktu 1 tane bile ne gogus agrisi ne kasik agrisi ne koku hassasiyeti hicbirsey inatla hayir degilim diyor ama test yapmaya devam ediyordum.
Testte silik bile cikmiyordu tek hatirladigm cok üsüyodum ama kansizlik vardi normaldede usuyordum zaten. Bide gecikmenin 19.gununde birden kirmizi cizgi cikmisti sonra uyurken rahmim geriliyor fena bi agri sizi vardi kalkip agri kesici icmistm teste guvenmeyipp ve uyku sersemligi cahillik işte..
agri kesici ictikten sonra bisey olmadi demi bebisine falan ? benimde ayni 1 hafta gecikti seninki gibi hic bi belirti yok
Nasil bi tuhaflik olduqunu anladin adetinde peki ya bnde dun adet oldum ama miqdem bulaniyor basim cok donuyor bas aqrisi var ve srekli aclik hissedyrm acaba olabilir miBen dogum kontrol hapı kullanıyordum.Neden bilmiyorum deli gibi temizlik yapıyorum o ara ağır ağır eşyalar kaldırıp indiriyorum ve adet oldum .Beş gün sonra adetim de tuhaflik olduğunu farkettim üstüne görüyormuşum meğer .Test pozitif çıkınca bütün belirtiler çıkmaya başladı test yapmasam anlamayacaktım belki de belirtileri .Elhamdülillah bu duyguyu da tattırdı rabbim isteyenlere tez vakitte versin .
Canim Bendede ayni belirtiler var surekli acikiyorum kasiklarim ve belim cok agriyor midem bulaniyor ama test negatif tabikide her zamanki gibi psikolojik olabilir burdakileri okuyoruz bizde oyle hissediyoruz bence ama senin adet kanaman nasildi yerlesme kanamasi olabilir arasindaki farki biliyormusun bilmiyorsan anlataymVe kasiklarimda cok aqriyor srekli karnm qerilio sanki bi an ya pof umutlanmk ck ktu bsey
Bilmiorum canmda bi 5 dkk once birden kan geldi bnden baya koyudu bole ve zeytin buyukluqnde falan o ne olabilirki acaba resmide var hattaCanim Bendede ayni belirtiler var surekli acikiyorum kasiklarim ve belim cok agriyor midem bulaniyor ama test negatif tabikide her zamanki gibi psikolojik olabilir burdakileri okuyoruz bizde oyle hissediyoruz bence ama senin adet kanaman nasildi yerlesme kanamasi olabilir arasindaki farki biliyormusun bilmiyorsan anlataym
Koyuydu iste bordo qibi parca qibi birden qeldi anlamdmNasil kan kirmizi adetteki gibi mi
Benm ilk defa bole oldu cnm ondan mrk ettm ck tskkr ederm yardmlarn icin :)Adet oldugun icin canim yani adet kanamasinda normal benm her zaman olur adetimde seninde adet kanamasi o yuzden boyle birsey olmus ama yerlesme kanamasi sadece kahverengi lekelenme seklinde olur
Can'ım bi doktora git istersen düşük falan da olabilir allah korusunKoyuydu iste bordo qibi parca qibi birden qeldi anlamdm
Selam bence doktora git kan testine baktır gelen şey küçük çiğer parçası gibi miydi?Benm ilk defa bole oldu cnm ondan mrk ettm ck tskkr ederm yardmlarn icin :)
Canım bence bekle aynı durumu bende yasıyorum adetim 10 gün erken geldi aynı senınki gibi ama benm 3 gun kahverengi 2 gun kırmızı aktı sonrada kasık ağrım ve mide bulantım basladı dusunmeden test yaptım negatif çıktı ama daha erken die dusundm beklıyorum bence sende beklemelisin hiç bi şekilde test yapmaKızlar merhaba,
Öncelikle rabbim hepinize (hepimize) hayırlı evlat nasip etsin ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum
Ve konuya giriyorum :)
Ben normalde hiç ama hiç erken regl olmadım aksine son 2 aydır-3aydır gecikmeli oluyordum. son iki adetimde düzene girdim derken en son adetimi 10 gün erken oldum ki şiddetli ağrım olmasına rağmen normalde bu seferki adetimde herhangi bir belirtim asla olmadı. reglim 4.gününde kesildi 5.gününde çok ama çok az geldi.(normalde reglim 5 gün) 6 günü kahve akıntı 7-8 gün kahve akıntım oldu kan gibiydi tam anlayamadım:/ koku hassasiyetim inanılmaz var karnımda bi baskı var ve karın ağrım var daha önce çok ümitlenmiştim adetim geciktiğinde ve sonuç hayal kırıklığı idi kendime gelemedim bi kaç gün ..
şimdi ise test yapayım diyorum ama çok korkuyorum ümitlenmek hiç istemiyorum yoksa ağır bi depresyona giriyorum .... umarım olursa bende sizinle paylaşacağım buradan rabbim herkese nasip etsin inşallah .......
Allah Sağalim Kucagına Aldırsın Canım Hayırlı OlsunGörümceme gitmiştim, sormustu, yok mu filan diye? Cok cok meraklıdır. Meğersem hamileymişim
size bişey danışayım adet olmam gereken günde test yaptım negatif çıktı aradan 3 gün geçti adet oldum yani bugün..üstüne görme tabirini bu sitede gördüm biraz araştırdım normal reglden farklıymış sizinki 5 gün sürmüş kafam karıştı şimdi pzt günü kan testi yaptıracaktım yine de yaptırayım mı ?Ben dogum kontrol hapı kullanıyordum.Neden bilmiyorum deli gibi temizlik yapıyorum o ara ağır ağır eşyalar kaldırıp indiriyorum ve adet oldum .Beş gün sonra adetim de tuhaflik olduğunu farkettim üstüne görüyormuşum meğer .Test pozitif çıkınca bütün belirtiler çıkmaya başladı test yapmasam anlamayacaktım belki de belirtileri .Elhamdülillah bu duyguyu da tattırdı rabbim isteyenlere tez vakitte versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?