Hamileymisimde Haberim Yokmus..

agri kesici ictikten sonra bisey olmadi demi bebisine falan ? benimde ayni 1 hafta gecikti seninki gibi hic bi belirti yok

Nasil bi tuhaflik olduqunu anladin adetinde peki ya bnde dun adet oldum ama miqdem bulaniyor basim cok donuyor bas aqrisi var ve srekli aclik hissedyrm acaba olabilir mi

Ve kasiklarimda cok aqriyor srekli karnm qerilio sanki bi an ya pof umutlanmk ck ktu bsey
Canim Bendede ayni belirtiler var surekli acikiyorum kasiklarim ve belim cok agriyor midem bulaniyor ama test negatif tabikide her zamanki gibi psikolojik olabilir burdakileri okuyoruz bizde oyle hissediyoruz bence ama senin adet kanaman nasildi yerlesme kanamasi olabilir arasindaki farki biliyormusun bilmiyorsan anlataym

Bilmiorum canmda bi 5 dkk once birden kan geldi bnden baya koyudu bole ve zeytin buyukluqnde falan o ne olabilirki acaba resmide var hatta

Adet oldugun icin canim yani adet kanamasinda normal benm her zaman olur adetimde seninde adet kanamasi o yuzden boyle birsey olmus ama yerlesme kanamasi sadece kahverengi lekelenme seklinde olur

Adet oldugun icin canim yani adet kanamasinda normal benm her zaman olur adetimde seninde adet kanamasi o yuzden boyle birsey olmus ama yerlesme kanamasi sadece kahverengi lekelenme seklinde olur
Benm ilk defa bole oldu cnm ondan mrk ettm ck tskkr ederm yardmlarn icin :)

Gezmeye gitmiştik turla,dağa çıktım bildiğin..Saatlerce yürüdüm öldüm yorgunluktan.Meğersem bebişim varmışşş

Kızlar merhaba,
Öncelikle rabbim hepinize (hepimize) hayırlı evlat nasip etsin ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin diyorum
Ve konuya giriyorum :)
Ben normalde hiç ama hiç erken regl olmadım aksine son 2 aydır-3aydır gecikmeli oluyordum. son iki adetimde düzene girdim derken en son adetimi 10 gün erken oldum ki şiddetli ağrım olmasına rağmen normalde bu seferki adetimde herhangi bir belirtim asla olmadı. reglim 4.gününde kesildi 5.gününde çok ama çok az geldi.(normalde reglim 5 gün) 6 günü kahve akıntı 7-8 gün kahve akıntım oldu kan gibiydi tam anlayamadım:/ koku hassasiyetim inanılmaz var karnımda bi baskı var ve karın ağrım var daha önce çok ümitlenmiştim adetim geciktiğinde ve sonuç hayal kırıklığı idi kendime gelemedim bi kaç gün ..
şimdi ise test yapayım diyorum ama çok korkuyorum ümitlenmek hiç istemiyorum yoksa ağır bi depresyona giriyorum .... umarım olursa bende sizinle paylaşacağım buradan rabbim herkese nasip etsin inşallah .......

Görümceme gitmiştim, sormustu, yok mu filan diye? Cok cok meraklıdır. Meğersem hamileymişim

Canım bence bekle aynı durumu bende yasıyorum adetim 10 gün erken geldi aynı senınki gibi ama benm 3 gun kahverengi 2 gun kırmızı aktı sonrada kasık ağrım ve mide bulantım basladı dusunmeden test yaptım negatif çıktı ama daha erken die dusundm beklıyorum bence sende beklemelisin hiç bi şekilde test yapma

size bişey danışayım adet olmam gereken günde test yaptım negatif çıktı aradan 3 gün geçti adet oldum yani bugün..üstüne görme tabirini bu sitede gördüm biraz araştırdım normal reglden farklıymış sizinki 5 gün sürmüş kafam karıştı şimdi pzt günü kan testi yaptıracaktım yine de yaptırayım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…