Hamilleikte clexane iğne

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Merhaba arkadaşlar. 29 haftalık hamileyim. Hergun kan sulandırıcı clexane 0.4 luk iğne kullanıyorum. Bastan beri görmekten vuruluyorum. Bebeğim iğneyi vurunca tepki veriyor artık ona denk gelme ihtimali var mi bazen hafif te olsa kanıyor. Korkuyorum artık. Koldan ve bacaktan hic vurulmadigim icn kullanmıyorum oralara. Kullanan varsa yardımcı olsun lütfen. Ve doktorum iğne normal doğuma engel değil dedi doğuma 1 hafta kala bırakacaksın dedi. Bırakınca bebeğim e zararı olmaz mı. Kafamda bir ton soru. Beni aydınlatın litfen arkadaşlar

İğne benim bildiğim çok küçük oraya ulaşması imkansız bebek kaç kat deri altında ve plasenta içinde ... Korkmana gerek yok canım. Ayrıca 1 hafta ile hicbisey olmaz merak etme bazı hamilelere 2 hafta önceden bıraktiriyorlar. Normal doğum yapan da var doktorun kontrolünde hiç riske atmadan sezaryen olan da var. Hakkında hayırlısı olsun ... Sağlıklı doğumlar

İğne benim bildiğim çok küçük oraya ulaşması imkansız bebek kaç kat deri altında ve plasenta içinde ... Korkmana gerek yok canım. Ayrıca 1 hafta ile hicbisey olmaz merak etme bazı hamilelere 2 hafta önceden bıraktiriyorlar. Normal doğum yapan da var doktorun kontrolünde hiç riske atmadan sezaryen olan da var. Hakkında hayırlısı olsun ... Sağlıklı doğumlar
çok teşekkürler ilgine canım. Sabah iğneyi vurdum birden poposunu mu kafasını mi bilmiyorum ani oynatinca az biraz da kanayınca çok korktum. İnşAllah normal doğum olur ama bazı şeyler okuyunca aklıma bi ton şey geliyor. Ölen bile varmış normal doğum da falan

çok teşekkürler ilgine canım. Sabah iğneyi vurdum birden poposunu mu kafasını mi bilmiyorum ani oynatinca az biraz da kanayınca çok korktum. İnşAllah normal doğum olur ama bazı şeyler okuyunca aklıma bi ton şey geliyor. Ölen bile varmış normal doğum da falan
Şimdi sen neden kötü şeyler okuyorsun ki ? Hicbisey okuma, doktorun sana güven veriyorsa onun dediklerinden başka hiçbir şeye kulak asma duyma... İğnenin ucu ince ve küçük zaten İnsülin iğnesinden biraz daha büyük diye biliyorum sence mantıklı mı ?:) Eğer öyle bişey olacak olsa doktorlar bunu sana verir mı canım bir de böyle düşün

Bilemiyorum bunu bende dusundum karından vurmak zorundamısın? Bende suanda karından vuruluyorum ama daha ufagız

Bilemiyorum bunu bende dusundum karından vurmak zorundamısın? Bende suanda karından vuruluyorum ama daha ufagız
Gerçekten hamile mısın?:) Çok sevindim senin adına. Rabbim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah.
Bu arada ben iğneyi hep koldan vurdum kollarım delik delik oldu katladim 9ay boyunca. İgneyi görümcem yaptı. Doğumdan bı gün önce iğneyi bıraktım. Çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.
İğneyi bırakma riskliyse. Bebeğin için herşeyi feda etmeye hazirsin bebek tepki verebilir çünkü o annesine kıyamıyo benim bebeğimde öyleydi ynede devam ettim biliyorum o koskoca 9ay çok zordur ben çok çektim herşeyden önce.. sabır alametle aldım yavrunum kucağıma.

ben koldan ve bacaktan da yaptım risk almayım diyorsan bacaklarından başla istersen son hafta bende bıraktım bir şey olmadı

Şimdi sen neden kötü şeyler okuyorsun ki ? Hicbisey okuma, doktorun sana güven veriyorsa onun dediklerinden başka hiçbir şeye kulak asma duyma... İğnenin ucu ince ve küçük zaten İnsülin iğnesinden biraz daha büyük diye biliyorum sence mantıklı mı ?:) Eğer öyle bişey olacak olsa doktorlar bunu sana verir mı canım bir de böyle düşün
doğru riskli olsa evde vurulmazdi tabi. Neyse gönlümü ferah tutmaya calısıcam

Ben de kullandım gebeliklerim boyunca.
İlk gebeliğimde doğumdan bir gün önce kestim, sezaryen oldum.
Ama iğne ile ilgisi yoktu, normal de yapabilecektim.

İkinci gebelik kürtajla sonlandı, kürtajdan 1 gün önce kesmem istendi.

Göbeğime ve iki bacağıma yapardım. Göbek büyüdükçe bacaklara ağırlık verdim hatta. Bebeğe ulaşmaz, o mümkün değil de deri çok gergin olduğu için ben yapamıyor, bacaklara yapıyordum.
Tavsiye ederim, acımıyor da, üst bacaklara yapın.

Ben de kullandım gebeliklerim boyunca.
İlk gebeliğimde doğumdan bir gün önce kestim, sezaryen oldum.
Ama iğne ile ilgisi yoktu, normal de yapabilecektim.

İkinci gebelik kürtajla sonlandı, kürtajdan 1 gün önce kesmem istendi.

Göbeğime ve iki bacağıma yapardım. Göbek büyüdükçe bacaklara ağırlık verdim hatta. Bebeğe ulaşmaz, o mümkün değil de deri çok gergin olduğu için ben yapamıyor, bacaklara yapıyordum.
Tavsiye ederim, acımıyor da, üst bacaklara yapın.
denemeye calisacam bacaktan da. Karina alıştığım için bacağa cesaret edemiyorum. Daha doğrusu tam olarak nereye vurunacagimi bilmiyorum.

denemeye calisacam bacaktan da. Karina alıştığım için bacağa cesaret edemiyorum. Daha doğrusu tam olarak nereye vurunacagimi bilmiyorum.
Sağlık ocağına kontrole gidiyorsan ,gittiğinde oradaki hemşirelere sor istersen ya da doktora gidince sorabilirsin tam olarak nereden vuracagini.bende hamileliğimin sonuna kadar hep kolumdan vurmuştum.koldan vuruncada kanıyo bazen.yani göbeginden kan gelmesinin bebeğine gelmesiyle alakası yok merak etme.ama için huzurlu olacaksa ve her seferinde bebeğe mi geldi acaba diye tedirgin olacağına kol ve bacaktan yap istersen.ilerleyen haftalarda göbeğin iyice gerginleşince zaten göbekten yapman zorlasacak.simdiden alış kol ve bacağa

Göbeğin çevresinde bazı yerler kanıyor

Hamile olmasanız da bazıları kanar bazıları kanamaz

Bebeğe iğne dokunamaz ama sen tedirgin olunca o da tedirgin olur döner vs vs

Göbeğin çevresinde bazı yerler kanıyor

Hamile olmasanız da bazıları kanar bazıları kanamaz

Bebeğe iğne dokunamaz ama sen tedirgin olunca o da tedirgin olur döner vs vs
evet ya iğneyi yapmaya başlayınca hemen hareket ediyor tekmeliyor

Sağlık ocağına kontrole gidiyorsan ,gittiğinde oradaki hemşirelere sor istersen ya da doktora gidince sorabilirsin tam olarak nereden vuracagini.bende hamileliğimin sonuna kadar hep kolumdan vurmuştum.koldan vuruncada kanıyo bazen.yani göbeginden kan gelmesinin bebeğine gelmesiyle alakası yok merak etme.ama için huzurlu olacaksa ve her seferinde bebeğe mi geldi acaba diye tedirgin olacağına kol ve bacaktan yap istersen.ilerleyen haftalarda göbeğin iyice gerginleşince zaten göbekten yapman zorlasacak.simdiden alış kol ve bacağa
çoğu zaman kanamıyor ama iğneyi vurunca bebek hareket ediyor ya o beni tedirgin ediyor sadce

hep kol ve bacaktan vurdum. gobekten vurmaktan hoslanmiyorum. bacaginin yan tarafinda ustten bir karis dizinden de 44 pqrmak yukarisi. kolunda ise kolun dis tarafinda omzunun hizasinda vurabilirsin. gobegin oranla daha cok kanama morarma olabilir kolunda. saglik ocagin gidersen yardimci olurlar.
normal doguma engel degil. ben baska nedenlerden sezeryan oldum bunda da sezeryan olmak zorundayim. 1 hafta birakmakla birsey olacagini sanmam ama sigara vs kulanmiyorsan.
ben 1 gun once biraktim kizimda. dogum sonrasi bacagimda pihti oldu bakalim bunda nasil bir yol izleyecegiz.

ayrica bebegine zarari yok gobekten vurulsan dahi. bebegin sendeki gerginlikten dolayi hareket ediyordur. benimkide koldan vurunca hareket ediyor. ;)

Gerçekten acımıyor, göbekle aynı his.
Üst bacak, dizden bir karış yukarısı, o kaba etleri sıktırıp vurun ;) ay anlatabildim mi bilmem de :)

Back
X