Gebeliğe Hazırlık Hamillelik icin çabalayanlar yaş kac

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Bende ileri derece polikistik over sendromu var. 6 yıldır hiç adet görmüyorum ilaçlar iğneler bitkisel her yolu denedim. Bebek için ise Tüp bebek dışında her yolu denedim. Sanırım son çare tüp bebek deneyeceğim.

36 yaşıma giricem, evliliğin, ilk günden beri hep düşündüm ve asla ertelemedim, sebepsiz yere 4 yıla yakın olmamıştı, şükür ikinci çocuğumuzu da kucağımıza aldık , inşallah size de en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun

Yasim 27 pco ve sperm azlığı vardi eşimde 3 yıl sonra gebelk gerçekleşti inşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur belki birine fayda sağlar diye söylüyorum bioes diye bir macun kullandık eşimde ckk yüksek bir dusukluk yoktu benim pco daha onemliydi

Merhabalar yaşım 31. Üç aydir planlıyoruz ama henuz gelisme yok.adetim 1 hafta sonra baslayacak.suan supheliyim ama test yapmamak icin kendimi tutuyorum.insallah hamileyimdir.Bebek bekleyen tüm arkadaslarimla beraber iyi haberler vermek nasip olur insaalah.

31 yaşındayım 7 aydır istiyoruz eşimin hareketli sperm sayısı az takviye kullaniyoruz bende görünen bir sorun yok ama sadece rahim filmi kaldı cektirmedigim

31 yaşındayım ilk gebeliğim olacak İnşaAllah 1 senedir uğraşıyorz. Rahim filmi çektirdim polip varmış ameliyat oldum. Şimdi de yumurtalarımın çatlamadığını tespit ettik çatlatma iğnesi yaptım bu ay olur İnşaAllah

Bende 24 yaşındayım 1 yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım. Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde 33 bizde uc yillik evliyiz ve 1 yildir ugrasiyorduk sorunu bende ararken tam aşılama olacağım gün eşimin sperm sayısı çok az çıktı sonrasında eşim için sürekli hastaneye git gel vs kendimin yaptığı macun ve doktorun verdiği vitaminlerle biraz yükselişe geçti 3-4 ay içinde Doktorumuz 3 ay daha ilaçla devam edin normal yolla da olabilir demişti bende haliyle beklemek istemiyordum aşılama için gün almıştım ki Binlerce çok şükür mucize gibihamile olduğumu öğrendim ama o kadar sıkıntılı ve stresli bir süreç ki anlatamam neler yaptım neler denedik sürekli buradaki yazılanları okumaktan psikolojim bozulmuştu.Allah isteyen herkese versin inş

Sizin dogal mi oldu hamileliginiz tüp bebek vs?

30 yaşındayım 7 yıllık evliyim tedavi ile hamile kaldım 3 kez nasip olmadı uğraşmaya devamke ,

Seni burda da buldum
Ben de miyom operasyonu oldum, sanırım benim de çatlama sorunum var yumurtalar fazla büyüdüğüne göre. Ne çok ortak noktamız varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…