Gebeliğe Hazırlık Hamillelik icin çabalayanlar yaş kac

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 yaşındayım 4 yaşında kızım var bir tane daha istiyorduk 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim. Nasip hayırlısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Seni burda da buldum
Ben de miyom operasyonu oldum, sanırım benim de çatlama sorunum var yumurtalar fazla büyüdüğüne göre. Ne çok ortak noktamız varmış
Aynen kuzum. Ben de burada zaman geçsin diye sürekli bir şeyler okurum. Yorum yazarım. Seviyorum burayı sen kaç yıllık evlisin? Yaşın kaç ? Bir sürü soru sordum sabah sabah :)))

Aynen kuzum. Ben de burada zaman geçsin diye sürekli bir şeyler okurum. Yorum yazarım. Seviyorum burayı sen kaç yıllık evlisin? Yaşın kaç ? Bir sürü soru sordum sabah sabah :)))
Burası çok iyi geliyor insana, bi dönem biraz uzaklaşmıştım ama sonra yine burada buldum kendimi.
Sosyal hayatta arkadaşların eşin dostun sana destek olmaya çalışıyor üzülme daha gençsin bak olacak ben inanıyorum diyor ama bu tarz yorumlar malesef objektif değil. Düşük yapmadan önceki hamileliğimde resmen hiçbir şey bilmiyormuşum her şeyi burada öğrendim.
Hee bazen o eksi dönem cahilliğimi özlemiyor değilim yalan yok ama yine de burada öğrenip güzel haberi de burada vermek istiyorum
28 yaşındayım canım ben, Eylül ayında 3. Seneniz bitti. İlk 2 sene asla bebek düşünmedik, benim içimde bir yerde vardı ama eşim biraz yalnız vakit geçirmek istediğini söyledi ve biz ölümüne korunup dikkat ettik.1 sene evvel Ağustosta düşündüğüm zaman da eylülde hamile kalırım diye programlamıştım. Program neyse

İşte o gün bugündür ayları sayıyoruz. Eskiden adet olmuşum günüm geçmiş çoğu zaman günümü bile bilmezdim aaa regl olmuşum koy pedi geç derdim ama şimdi, şimdi öyle mi

Aynı sorular bende sana, ek olarak ilk bebiş değil mi?

30 yaşındayım 6 yıllık evliyiz ama evliliğin ilk 5 senesinde hiç çocuk düşünememiştik bende pko var diye ve kilom çok diye hiç doğal yollarla olacağını düşünmüyordum ama Allah işte korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ama 5. Ayımda kaybettim nisan ayında sonrasında çok şey yaşadım bu yüzden şimdilik bekleme aşamasındayız inşallah tekrar düşündüğümüz de yine beklemeden hiçbir sıkıntı yaşanmadan tekrar hamile kalabilirim

Aynen kuzum gerçekten burada ben de çok şey öğrendim. Rahim filmi nedir burada öğrendim gittim çektirdim. Miyom çıktı vs. Doktorlar da bir şey demiyor bazen. Buradaki tecrübeli kişilerden bilgi almak çok iyi oluyor. Aslında yine öyle yapıp takmamak lazım fakat olmuyor. Ben aklımdan çıkartamıyorum. Benim ilk gebelik olacak İnşaAllah. Daha önce hiç hamile kalmadım.

29 yaşındayım ocaktan beri çabalıyoruz 7. Denemede kimyasal, 8. Denemede boş gebelik yaşadım.. yarın kürtaj olacağım..

29 yaşındayım ocaktan beri çabalıyoruz 7. Denemede kimyasal, 8. Denemede boş gebelik yaşadım.. yarın kürtaj olacağım..
Canım Allah yardımcın olsun, hepimiz yaşadık belki bir kez daha yaşayacağız kim bilir. Her şey Allah’ın hikmeti buna inanarak gir o ameliyata ve daha güçlü olarak dön buraya

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun, hepimiz yaşadık belli bir kez daha yaşayacağız kim bilir. Her şey Allah’ın hikmeti buna inanarak gir o ameliyata ve daha güçlü olarak dön buraya
Cansınız gerçekten teşekkür ederim inşallah Rabbim bize de sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı kokularını çekmeyi nasip eder Amin

Cnm eşin için nasıl bir takviye kullandın sonuçları nasıl etkiledi Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…