hamıs anneler kac kılo aldınız

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
ben suan 13+0 haftalıgız 7 kılo verdım bu zamana kadar ..yavas yavas almaya basladım sanırım bugun tartıda az da olsa + gosterdı ama kabızlıkta var ondanda olabılır dıye dusunuyorum. sız ne kadar aldınız kac haftalıksınız doguma kac kılo alarak gıttınız ve dogum sonrası kaca kadar dustunuzz?

merak ettımde okadar kıloyu hemen hamılelıgın basındamı vermeye basladın vede kustugun ıcınmı verdın
hamılelıgımı ogrendıgımde 4 haftalk falandı 6 haftalıkken bulantılarım basladı. 6 haftayla-11 hafta arasında verdım 7 kıloyu bır 10 gundur sabıt kılom kusmam cok yok ama bulantım cok fazla o yuzden yemek yıyemıyordum hıc 1-2 haftadır dogru duzgun yemek yemege basladım dıyebılırım

anladım bende iki kılo aldım ama en başta aldım sanırım sıgarayı bırakınca oldu bırde yuruyus falan yapardım onuda bırakınca 2 kılo aldım sonra durdu almam. fazla almaktan korkuyorum kıloluyum cunku

bende kılolu hamıle kalanlardanım aynı korku bendede var 103 kıloydum zayıflamak ıcın caba harcadım 25 kılo kadar verdım ramazanda almıstım bı 5 kılo kadar sonra hamılelıkte 7 kılosunu tekrar verdım

Gerci ben dogum yaptim ama soruda geciyr sonrasi da...

Toplam 11 kg aldim. Dogun sonrasi 52.gunde 15 kg vermistim. Geri de almadim. Hic kusmadim gebigimde

Gerci ben dogum yaptim ama soruda geciyr sonrasi da...

Toplam 11 kg aldim. Dogun sonrasi 52.gunde 15 kg vermistim. Geri de almadim. Hic kusmadim gebigimde
ne guzel aldıgından fazlasını vermıssın ınsallah bende oyle olurum suan almıyorum kılo ama ılerıkı haftalarada almaktan korkuyorum

Merhabalar herkese... ben 16.haftamdayım 2-3 kilo almış olmam gerekirken 8 kilo verdim mide bulantılarımdan dolayı var mı benim gibi olan?

şimdi farkettim sizde benim gibi vermişsiniz doktorunuz bir tedavi uyguladı mı size?

ne guzel aldıgından fazlasını vermıssın ınsallah bende oyle olurum suan almıyorum kılo ama ılerıkı haftalarada almaktan korkuyorum
8.ayda cok hizli aliniyr. O zaman dikkat edin. Ayda 1 yada 1.5 alirken, 8. Ayda 3 kg almistim.

yok hıc bır tedavı uygulamadı 5. aya kadar normal dedı doktorum
Benim doktorum da vermedi ama internette çok araştırdım 3-4 kilo verene bile serum tedavisi uyguluyorlar.bir ara çok şiddetli bir sancıyla en yakın hastaneye gittim (Kendi doktoruma gidemedim çünkü il merkezinde kendi doktorum).Gittiğim doktor hemen tahlil yaptı sancımın gaz sancısı olabileceğini söyledi ama tatlillerde idrarda keton çıktığı için hemen yatış verdi.bu keton da çok kusanlarda ve yeterince beslenemeyenlerde görülüyormuş.iki gün serum tedavisi gördüm.kendi doktorumsa gerek olmadığını söyledi ikilemde kaldım.

her doktor farklı sey soyluyor benımde aklım cok karısıyor bu yuzden kac tane doktor degıstırdım

Keton ciktiysa kesinlikle yatirilip serum tedavisi yapilir. Aksini soyleyen dr.a gitmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…