hamıs anneler kac kılo aldınız

ben 4. ayımı tamamladım 66 kg ile hamiş oldum şimdi 70 kiloyum mide bulantısıda yaşamadım desem olur.

bunu söyleyen doktor antalyanın en iyi doktorlarından biri olunca bırakamadım doğrusu.prof bir de.Sizin de mi ketonla ilgili bir tecrübeniz oldu?
En yakin arkadasim cnm. Su dahi icemez hale geldi. Keton yuksekti. Ankaranin en iyi kadin dogum hastanesi hemen yatirdi. Prof.lara benim pek guvenim yok nacizane fikrim tabiki.

Hatta 2 cocugu da bi ara su bile icemez hale gelince keton bakildi. Ikisinde de yuksek cikti. Ikisi de 3 gun hastanede serum tedavisj gordu.

Sadece gebelere degil, ketonu yuksek cikan herkese yatirilip serum tedavisi yapiliyr cnm bu durumda.

Anladım yarın bir başka doktora daha gitmeye karar verdim zaten ona da bir anlatırım durumu çok teşekkür ederim :)

merhaba anneler,

bende 60 kiloyla başladım boyum 170. 6. haftada bi başladı bulantılar iştahım kesildi şuan 57,5 kiloyum, ama kabızlık da var.
doktorum 5 kilodan daha çok verirsen serum takviyesi yapmak zorunda kalırız demişti.
bende çok almak istemiyorum ama önemli olan sağlıklı olmaları..

canım ben toplam olarak doğumda 13 kılo aldım.bebeğım şu an 16 aylık eskı kıloma gerı dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…