- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
ya cnm cok sevındım bde pkoluyum pazartesı gunu yumurtalar toplancakk.saglıklı bı donem gecırmen ve saglıklı b ı bebek sahıbı olman dılegıyle
bende hamile oldugumu öğrendigimde memleketteydim eşimden ayrı idim..telefonla msj ile sayın abonemiz bir buçuk aylık baba adayısınızdie msj çekmiştim okur okumaz hemen aradı sevinci anlatılmazdı yaşanır:)))))
merhaba arkadaşlar,ben pek hamile olduğuma inanamıyordum ama bütün belirtiler o yöndeydi. eşim testi almış gelmiş ben testi yaptım gittim oturdum o hemen banyoya gitti teste bakmış manasız bi sırıtmayla iki çizgide kabak gibi çıkmış dedi...
Bizde 8 ay bekledik bebeğimizi hastanede çalşyorum ve hergün test 1 gecikti test sabah olmadım öğlen test o ay tedaviye başlıyalım dedik doktora gittim herşey çok güzel dedi ilaç yazdı ewe geldim ilaçlara bakıp ağladım çünkü benim teyzeminde 18 sene olmamıştı benide böle zorlu bir yolmu bekliyo die içmiycem dedim ilaçları kendi kendime.sonra adetime 4 gün kala çok hastalandım tansiyonum düştü kusmalar ve doktor test yazdı ve ewet hamileydim.rabbim okadar büyük ki beklemediğin anda yada umudunu yitirdiğin anda çok büyük çok.ewe gitmeyi bekleyemedim acilde yatarken aradım eşimi ben çok hastayım hastaneye gel die koşa koşa geldi ya aşkım bu bebek beni hemn hasta yaptı 9 ay napıcaz biz dedim eşim anlamadı yüzüme baktı boş boş ne dedi ewet baba oluyosun dedim çooook sewindim.allah'ım isteyen herkese wersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?