- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
benm malesef güzel bi hikayem yok.. sevgili kocam odun olduğundan dolayı hiç bi önemli anımı huzurla ya da mutlulukla geçiremedim .. sölediğim de havalara zıplayan beni mutlu ettin falan bi koca değil ''hmm peki bu ay başarmışsın'' diyen bi odunla evliyimm.. unutulmuyor bazı şeyler hep aklında kalıyor insanın .. böle büyük sevinçler gösteren ailelere özenerek bakıyorum hep.. allahım herkese mutlu anlarını doyasıya yaşamayı nasip etsin
canım erkekler bazen sacma sapan tepkiler veriyor duygusal seylere. odun diye dusunme bence, hislerini gosteremiyordur. bizde sevincten daha cok saskındık. zaten erkeklerin hamilelikteki asırı ilgileri bana cok samimi gelmiyor acıkcası. onlar bebek dogdugunda baba oluyorlar bunu unutma.
aynennn 4 senden sonra gorudm cıft cızgıyıı ve cok sukur halende öleyızzzzzzzzzzzzzzzzvalla kızlar ben 15 yıl sonra hamile kaldım düşünün artık eşimiuçtu adam uçtu bi kanadı eksikti garibimin haladaha üstüme titriyor
Ben henüz hamiş değilim ama hep düşünmüşümdür hamiş olduğumu öğrendiğimde (tabi Allah nasip ederse) bunu eşime nasıl, ne şekilde söylerim diye..
Sizler eşinize baba olacağını nasıl söylediniz?? Hadi anlatın bakalım.a.s.
hep diyordum seneler sonraa cift cızgı magduru olarak bırgun kalısamm hemen ararım dıye ve 4 senden sonra yaptım ve cok sukur cift cizgi cıktı(halende saklıyorumm) ama esımı aramadımm aksama kdr duvar modunda gezındımm esımın ısten gelmesını ıple cektım o sırada markte gıdıp bebek bıboronu aldım hedıye paketı ıcndee
aksam dk sayarak esımı bekledım esım geldiii sana cıkolata getırdım dedı cebınden cıkardı ii bende sana hediye aldım dedı ne hedıyesı dedıı arabana aldım dedım:)(hemen acsın dıye)..
sonra ır actı bıboron+suluk e bu arabaya olmazkı dedıı e bebegın kullanır o vakıt dedım yüzüme baktı ne dıyorsun sen ya dedii ee öle baba oluyor sun inşl.dedimmm sonra bana bir sarıldıkıı nasıl tıtırıyor bır tanem benım agladı aglıcakk ee 4 senden sonra bıs bu gunu bekledik...sonra abdest alıp sukur namazını kıldı ve kaynımı bekledık arabayı esım ben kullanamam suan cok farklıyım dedı kaynım geldı ozel hast.acılıne gıtık sorduk 1 st 10 dk cıkar dedıler ee bısde acalecıyız karısısnda bır hast. daha vardı ona sorduk o da 1 st 15 dk cıkar dıyınce gerı 5 dk ıcın dıger hast gıttıkk verdık beklıyoruzzz esım hıc duramyor bna adıyor arabaya gec yat sen yok!!!!dedımm bekle bekle laboratuar gorevlısı hayırdır ya dedıı bu ne sabırsızık esım dedı 4 senedır bekıyorz derken sonuc cıktı adam cıktı alacakken kagıt bıtmesınmı dedım kagıdı bover beta kac dedım adam 477 dedıesım baan baktı tmm dedım cok sukur hamıleyım!!!1işte bu sukurler olsunnn sonra esımın kolunda tıtreye tıtreye dısarı cıktıkk esım aglıyor bır koseye gectı annesını arıyor o ama nasıl aglıo r kv bırsey ol du sanmıs gerı szan la acıldeyız dıyınce ne oldu fılann esım demıs baba anne oluyorsun dıyınce oda baslamıs orda aglamayaa cok sukur ıste bolee 1 gecede bütün sülale ogrendıı cok sukru rabbım her bekleyenın kucagını bos bırakmaz ınsl cok sukurrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?