- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
- #1.021
Sevinmiştir elbet ama bi şaşkınlık geçirmiş belliki insallah sağlıkla büyütün sizde:)Ya ne kadar sanslisiniz benim esim sevinmedi bile aaa oylemi kesinmi dur bakalim kesinlessin bi dedi doktor kesin soylesin biraz ilerlesin oyle soyleriz kimseye bisey deme dedi o kadar cok sinirlendim ki sanki zorla cocugu yapmiim gibi bende inadina herkese dedim sevinen sevindi yani
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acaba :)1.5 yıllık evliyiz yaklaşık 1 yıldırda çocuk istiyorduk ama nasip olmadı.eşimin doğum gününe 1 gün kala adetim gecikince şüphelenip gebelik testi aldım o kadar heyecanlandım ki anlatamam.ama yinede test yanlıssa hayal kırıklığına uğramayayım diye kan testi yaptırmak istedim.koşa koşa gittim hemen hastaneye test sonucunda hamileliğim kesinleşti.
Tabii birde eşime nasıl söyleyeceğim vardı..onun ne testlerden ne de baba olacağından henüz haberi yoktu..işten eve gelmesine 1 saat vardı hemen bir çocuk mağazasına gidip bir çift yenidoğan kız bebek patiği saç bandanası gözüme ilişti hemen aldı ve doğru eve koştum..
Kan tahlili sonucunun üzerine güzel bir not yazıp patiklerin paketinin içerisine bıraktım.
Eşim eve geldiğinde ona doğum günü hediyesini bir gün öncesinden vereceğimi ve çok heyecanlı olduğumu,eşsiz bir hediye olduğunu ve bu anı ölümsüzleştirmek için o hediyesini açarken benimde video kaydına alacağımı söyledim..
İyice meraklanmıştı..önce patikleri gördü ama öylesine güzel bir temenni hediyesi olarak düşündü sonra notu okumasını istedim ..notta geleceğin en iyi babası olacağı yazıyordu bian ciddileşti..nasıl yani dedi??bende baba oluyorsun dedim:)
O anda mutluluktan havalara uçtu ve hemen bana sarıldı çokk ama çok mutlu oldu harika bi gündü ikimiz için...hatta ÜÇÜMÜZ içinn:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Doktorum büyük ihtimalle erkek demişti 11.haftada ama suan 15.haftadayız ben 16 olsun öyle gideyim tekrardan diyorum kesinleşdin diye:))Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Merak ettim bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acaba :)
Eşinize yaptığınız sürpriz nedeniyle sordum acaba kız mı diye :) Rabbim gönlünüze göre versin. Geçen sene tüp bebek yaptırdığım da transferimizin olduğu gün doğum günümdü ve eşim bana erkek bebek takım almıştı hediye olarak o zaman nasip olmadı ama şimdi bizde bir paşa bekliyoruz :) hastane çantasına o takımı da koyduk aklımiza gelince biraz duygusallaştık. Rabbim herkese nasip etsin insallahDoktorum büyük ihtimalle erkek demişti 11.haftada ama suan 15.haftadayız ben 16 olsun öyle gideyim tekrardan diyorum kesinleşdin diye:))
Eşinizin tepkisini de yazmayı unutmayın yerimseniben :teytey:[/QUO
Açıkçası kocam bebeği istemeyip ben gebe kalmamdan çok korkuyor. ben de şimdilik gebe kalmak istemiyorum fakat niçin bu hakkında her zaman düşündüğümü bilmem. Ben kocama gebelliğim hakkında söyleseydim o gerçekten çok üzülürdü bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?